Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לקבל המלצת צמיגים ספורטיביים לוולקן במידה 195/50/15

הרכב מונמך עם קוילאוברים חדשים וכרגע אני מתלבט בין S-DRIVE ן GOODYEAR F1 וכמובן R1R

מה הכי מומלץ לשילוב ספורטיבי ויום יומי כמו כן מחירים בבקשה(אם ידוע כמובן)

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

בזמנו על האלפא 75 שלי הרכבתי T1S שהיו האבא של הT1R, הרכבים דומים מבחינת השנתונים וכוח המנוע.

R1R יהיו אוברשוטינג, "יעלימו" כח מהמנוע, ישפרו אחיזה וירחיקו את המגבלות וגם את הכיף מהרכב...

בקיצור Sדרייב/T1R הם הבחירה שלי לרכב הזה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

F1 יעלו ה-ר-ב-ה מעל השאר. מה גם שהטובים והמומלצים הם הגרמניים - ולא התאילנדיים הבעייתים שמאוד נפוצים בארצנו...

הייתי לוקח את ה-S.DRIVE, יופי של צמיג.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני חושב שלקחת רכב כזה עם התנהגות "צרפתית קלאסית" ולהתקין עליו צמיגים דביקים מדי זה פשוט סירוס, לקחת רכב ספורטיבי מהנה מאוד ולהפוך אותו למאזדה 3...

כל הייחוד ברכבים האלה זה האחיזה הגבוהה כשרוצים והזנב שפוסע החוצה בעזרת פרובוקציה קלה וחוזר למקומו עם מכת גז והיגוי הפוך קלים ונשלטים.

תדביק את התחת לכביש והרגת את הרכב.

לשיקולך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שלקחת רכב כזה עם התנהגות "צרפתית קלאסית" ולהתקין עליו צמיגים דביקים מדי זה פשוט סירוס, לקחת רכב ספורטיבי מהנה מאוד ולהפוך אותו למאזדה 3...

כל הייחוד ברכבים האלה זה האחיזה הגבוהה כשרוצים והזנב שפוסע החוצה בעזרת פרובוקציה קלה וחוזר למקומו עם מכת גז והיגוי הפוך קלים ונשלטים.

תדביק את התחת לכביש והרגת את הרכב.

לשיקולך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
F1 יעלו ה-ר-ב-ה מעל השאר. מה גם שהטובים והמומלצים הם הגרמניים - ולא התאילנדיים הבעייתים שמאוד נפוצים בארצנו...

הייתי לוקח את ה-S.DRIVE, יופי של צמיג.

+1

אכן S.Drive מומלצים ביותר

קובי

:-)

פורסם

גם אני כרגע בחיפושים לצמיגים במידה הנ"ל ל205 ואני לא רואה הרבה אופציות כרגע, לצערי המישלן אקסלטו 2 יקרים מדי, וכל השאר זה לא באמת מתאים לי. אולי אחד הפתרונות הוא צמיג טיוואני בשם Federal 595 ss,

נראה טוב מחזיק לפי הפורומים בחול טוב, מחיר טוב, אבל נשחכים מהר.

מה דעתכם? משהו מכיר את הצמוג הנ"ל?

דרך אגב, הצמיגים אמורים להחליף את המישלן היוצא.

• תוכן חדש...