Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מובן לי לחלוטין הנתון הזה.

אם נלך על התסריט הכי פסימי, גם אם מדובר רק ב 300 הרכבים בישראל וגם אם 100 נמכרו ב 2011( והן לא נמכרו ב 2011 כי BP לא הצהירה על מכירת 100 מכוניות, אבל יאללה, נזרום עם התאוריה) אז ב 2012 נמכרו 200 מכוניות בלבד.

עם הכנסות של 11 מליון ש"ח עדיין מדובר על 55K ש"ח ליחידה, בזמן שהן מפורסמות ב 100K ש"ח (שני הנתונים ללא מעמ).

אני מקווה שהמספרים ש BP משחררים לעיתונות לא דומים למספרים שהם משחררים למשל בתחשיב צריכת דלק לאילת.

במחיר כזה אפילו אני מוכן לשקול שנית רכישה של פלואנס חשמלית מאגסי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^ BAGIRA אני חושב שאתה ספציפית תרכוש את החשמלית רק בתנאי שהיא תגיע מאובזרת עם דיספנסר חשמלי של שקיות נייר חומות ייעודיות לכיסוי הראש בעת נהיגה. :lol:

זמין 8)

פורסם

נמכרו השנה 300 יחידות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=440263&highlight=%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%A8%D7%9B%D7%91

לכן השאלה האם 11 מיליון הוא גם עבור ה 200 יחידות של דנמרק או רק עבור המכירות בארץ

בשני המקרים התוצאה היא הזויה או הגיונית לחלוטין ואלה שקנו קיבלו אותם בהנחות ובאנחות ענק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ואללה, צודק!

אז נמכרו 300 מכוניות, מה זה אומר, 36K ש"ח :shock:

הייתכן? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגסי מתחיל לצעוק "הצילו":

http://www.themarker.com/markets/1.1811702

"לנוכח העובדה שנראה כי המיזם ימשיך להפסיד במשך לא מעט רבעונים, בטר פלייס תהיה זקוקה להזרמות כספים משמעותיות כדי לשרוד - הזרמות שעדיין לא הברור מהיכן יגיעו. ..

אם החברה לישראל אינה מסוגלת לעשות זאת, ייתכן שהממשלה צריכה להיכנס לתמונה. מבחינת ישראל, זהו פרויקט שיכול לשפר את איכות החיים."

בתחילה אגסי הציג את הפרויקט כבעל רווחיות אדירה וכך שכנע את הטייקון עופר להיכנס לבוץ.

עכשיו, נוכח המצב העגום, פתאום הפרויקט משפר איכות חיים והממשלה צריכה להשקיע בו כסף. אבסורד.

יהודה

פורסם

גיבוב שטויות המנותק מהמציאות. המודל העסקי של החברה היה כושל מההתחלה. אלפי אנשים אמרו זאת ובכל זאת החברה המשיכה בדרכה. אז שיאכלו את התבשיל שרקחו ולא יבכו על כתפי הציבור. אין לי כל כוונה לממן את המשך הסאגה הכושלת הזו.

איזה כייף לי :)

פורסם
אין לי כל כוונה לממן את המשך הסאגה הכושלת הזו.

מה שיפה במימון ממשלתי זה שלא ישאלו אותך.

דני

פורסם

"הציפיות של אגסי והחברה לישראל להחזר השקעה בתוך שמונה עד עשרה חודשים מיום פתיחת רשת תחנות הטעינה, לא היו ריאליות. הם טעו בהערכת אורך הנשימה שלו זקוק הפרויקט לפני שיהפוך לרווחי"

הם באמת חשבו להחזיר השקעה בפחות משנה? הם מושקעים שם ב900 מיליון שקל!.

"אם החברה לישראל אינה מסוגלת לעשות זאת, ייתכן שהממשלה צריכה להיכנס לתמונה. מבחינת ישראל, זהו פרויקט שיכול לשפר את איכות החיים. המכונית החשמלית מזהמת פחות בטווח המיידי, ובטווח הארוך - מעבירה את בעיית זיהום הסביבה ממצב בלתי-פתיר של מאות מיליוני מכוניות מעשנות ברחבי ישראל - לתחנות הכוח, שבהן קיימת אפשרות לייצר חשמל מאנרגיה ירוקה. "

שמישהו יטרח לתקן אותם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא מובן לי לחלוטין הנתון הזה.

אם נלך על התסריט הכי פסימי, גם אם מדובר רק ב 300 הרכבים בישראל וגם אם 100 נמכרו ב 2011( והן לא נמכרו ב 2011 כי BP לא הצהירה על מכירת 100 מכוניות, אבל יאללה, נזרום עם התאוריה) אז ב 2012 נמכרו 200 מכוניות בלבד.

עם הכנסות של 11 מליון ש"ח עדיין מדובר על 55K ש"ח ליחידה, בזמן שהן מפורסמות ב 100K ש"ח (שני הנתונים ללא מעמ).

אני מקווה שהמספרים ש BP משחררים לעיתונות לא דומים למספרים שהם משחררים למשל בתחשיב צריכת דלק לאילת.

במחיר כזה אפילו אני מוכן לשקול שנית רכישה של פלואנס חשמלית מאגסי.

אני מניח שה-11M לא כוללים כ-100 מכוניות המשמשות את עובדי החברה, כך שהם מתחלקים על 100-200 מכוניות, ואז העלות למכונית הופעת יותר סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קריאה סלקטיבית פיתח הבחור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה וחיים, האם אתם רומזים לכיווני במקרה?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

היזם טעה כאשר חשב שיש בישראל מספיק אנשים , אשר מוכנים לטובת איכות הסביבה לסבול מ:

אי נוחות של נסיעה קצרה עד לטעינה הבאה,

לשלם חבילת "גלישה" שלא חוסכת כלום מול הוצאות דלק ,

לקנות רכב במחיר של רכב בנזין באותה הרמה ולהתעלם מעתיד של החלפת הרכב וירידת ערך,

להשקיע מעל 100 אלף ש"ח מכיסם במשהו חדשני, שעתידו לא היה ברור (עכשיו כבר יותר ברור).

גם בצי הליסינג, כאשר החוכר בכלל לא מסתכל על עלות הדלק וחייב כל 150 ק"מ להתעסק עם הסוללה, לא היתה התנפלות.

כדי שמיזם כזה יצליח, מהרגע הראשון כל אחד, גם לקוח פרטי וגם ליסינג, צריך לראות כדאיות כלכלית משמעותית,

איכות הסביבה?

מספיק לטייל 5 דקות ברחוב כדי להבין מערימת הזבל על הריצפה, שישראל היא לא המדינה המתאימה לפרויקט כזה.

המדינה גם לא תתחשב באדון אגסי.

חדש וטרי, הישר מהתנור:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4274631,00.html

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...