Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ASTRA OPC מי אמר GTI KILLER?!

evgeni432
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ורק הערה אחרונה בכדי להוכיח לך סופית כמה אתה "גאון", ה GTC שמתחילה ב 19K פאונד היא דגם שבכלל מתחרה בגולף 120, בדוק את המחיר והביצועים של דגם ה 180 כ"ס שמאובזר במערכת המיתלים של ה OPC ובין שאתה לא מבין הרבה.

בדקתי. 23,250 יורו באתר הגרמני. שירוקו 160 כ"ס (המתחרה הישירה) עולה 1000 יורו יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה כ"כ סוגד לעניין המחיר, אתה לא קולט שאתה מביא מחיר של ה GTC בעלת מנוע 1.4TSI עם 120 כ"ס בעוד ה GTC הבכירה, עם מנוע ה 1.6T בעלת 180 כ"ס ומערכת מיתלים של ה OPC עולה מעל 22K פאונד?

טווח המחירים של ה GTC הוא לא של תוספות כאלה או אחרות אלא של מנועים שונים ואופי שונה של הרכב.....בדיוק כמו גולף 1.4TSI מול GTI.

עריכה - אני רואה שטרחת לעשות שיעורי בית, אולי עוד יש לך תקווה :wink:

דרך אגב, את הקטע ש"הGTC היא מתחרה של השירוקו" קראתי כבר בכמה מקומות ואני לא ממש מוכן לקבל את זה.

אין שום סיבה שהיא לא תהיה תחליף גם לכל מי ששוקל לקנות כל גולף 3 דלתות.

זה שעיצוב ה 3 דלתות של האסטרה (וחייבים להודות, ה GTC הוא "כולה" אסטרה 3 דלתות עם גג זכוכית) הוא סקסי לאללה בעוד עיצוב ה 3 דלתות של הגולף הוא משעמם ומשמים, עדיין לא אומר שהיא מתחרה אך ורק בשירוקו.

פעם הבאה ש VW ינסו אולי לעצב משהוא עם יותר שאר רוח מאשר סתם לקצץ 2 דלתות לדגם ה 5 דלתות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני חושב שאנשי אופל בארץ ובגרמניה יקפצו מאושר למקרא הדעות שלך אבל הלכה למעשה, אין לאינסיגניה שום יומרות להתחרות ב S4, M3 ושלל הגרסאות של רכבי פרמיום ספורטיבים.

היא כן מנסה ומאוד מצליחה, בתחרות מול רכבי המנהלים הספורטיבים מהדרג היותר נמוך (פולקסוואגן, יפניות, אמריקאיות וכו').

בארץ היא מעיין "עוף מוזר" ובודד ואין לה ממש במי להתחרות.

לדעה שלך שאין מקום כיום לגיר פלנטרי אין ממש כל אחיזה במציאות. זאת אולי דעתך אבל היא פשוט לא נכונה:wink:

לא כל כך מדויק לדעתי. קודם כל אני מניח שהתכוונת לRS4 ולא S4. (הM3 מתחרה בRS4 ו335I מתחרה בS4).

המחירים בגרמניה:

Audi S4 - החל מ-54.900 יורו

BMW 335i - החל מ-43.600 יורו

Mercedes C350 - החל מ-46.886 יורו

Opel Insignia OPC - החל מ47.210 יורו

VW Passat/Passat CC 3.6L V6 - החל מ42.175 יורו ו-43.275 יורו לCC

כך שבהחלט ניתן לומר שהיא מתחרה בכל אלו ועוד כמה שלא הזכרתי כאן בעלות הספק\אבזור\מחיר דומה.

לגבי הגיר, אני לא מחסידי ה DSG (במיוחד ה DSG 7), אבל אני רואה מעבר של כל הרכבי יוקרה/ספורט לגיר רובוטי מכל סוג שהו, אם זה ב Z4, רב הפורשה למיניהם, כל קונצרן VW, קונצרן פיאט, שזה מאין סוג של התקדמות טכנולוגית.

דווקא לדוגמא הקאיין החדש, סדרה 5 החדשה, שלל דגמי מרצדס ועוד כמה כן משתמשים בגיר פלנטרי "נחות".

---------------------------

בנוגע לאסטרה OPC. טיב הרכב אינו ידוע לנו כרגע (מבחינת ניהוג בעיקר) אך אני חושב שכן ניתן לומר בוודאות שהיא מתחרה בסגמנט של S3, גולף R ודומיהן וממש לא בגולף GTI. בכל זאת יש לה 280 כ"ס, בלמי ברמבו מחורצים (!), דיפרנציאל מוגבל החלקה (מעניין האם מדובר על מערכת אלקטרונית או מכנית), מושבי באקט ועוד שלל פנינים שאין בGTI.

אגב, אסטרה GTC אשר מתקרבת בהספקה לGTI נמכרת במחיר פתיחה מאוד דומה לGTI (בגרמניה): כ-27 אלף יורו עבור הGTI וכ-26 אלף יורו עבור האסטרה.

ההרגשה האישית שלי היא שיש בהחלט למה לצפות מבחינת ביצועים, אך אני מתקשה להאמין שהיא תתומחר באיזור ה200,000 ש"ח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לצערי הרב, מרצדס כבר לא מה שהייתה פעם, פעם מרצדס הייתה מותג הישר מתקשר ליוקרה ואיכות, הייתה מס' 1, אם נוציא את הגירסאות הספורטיביות קצה כגון ה C63AMG, SL63AMG וה SLS, כל דגם אחר הוא נחות ומיושן מול המתחרות, אם זה C CLASS, E CLASS או S CLASS.

היום בסגמנט היא מס' 3, כאשר אודי וBMW עקפו אותה.

גירסת ה CL מיותרת וכושלת(מה ההגיון לקחת בסיס S קלאס ולעשות ממנו רכב קופה?), ה CLS עוד איכשהו טובה, אבל בהשוואה ל A7, ה A7 זולה וטובה יותר.

איך שלא תראה את זה, גיר אוטו' רגיל גורם לאיבוד מומנט עקב הממיר מומנט, עדיף גיר מסוג DSG או ידני כדי לנצל טוב יותר את העברת הכוח.

לגבי הפורשה - אני מעריך שזה עניין של זמן עד שגם הקאיין יהיה בעל גיר רובוטי כפול מצמדים, ב.מ.וו גם לאט עוברים את התהליך הזה, כמו שציינתי ב Z4 יש גיר מסוג DSG, הדברים האלו לוקחים זמן. מעריך שבמתיחת פנים או בדגם הבא זה ייושם.

נ.ב רכבים אקזוטים כמו פרארי גם שמה יש גיר רובוטי ולא אוט' רגיל.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
גם אני לא כלכך הבנתי מה רע בזה אם ה astra opc תתומחר כמו gti, קהל הלקוחות יקבלו הרבה יותר רכב וישלמו עליו פחות.

(אה לא בעצם הרי בחזית יש סמל של וואג ששווה לשלם עליו הרבה יותר)

ממש לא רלבנטי הסמל. גם לגבי קהל לקוחות אתה פשוט טועה. קהל הלקוחות מתחלק פחות או יותר לשלושה: אלה שבאמת מחפשים מכונת נהיגה, ואולי יקנו את האסטרה; אלה שצריכים להוביל משפחה ולכן כנראה לא יקנו את האסטרה; ומשפחות שקונות לילדה/אישה GTI כי זו הגולף הכי יקרה (מחיר ה- R קצת מוגזם, בכל זאת), והם לא יקנו את האסטרה.

להערכתי, במחיר של GTI אין לה סיכוי רב לדגדג אותה במכירות, אבל במחיר שהוא בין הלאון FR ל- GTI זו אפשרות לא רעה. העובדה שהיא חזקה יותר תשחק לטובתה, כמובן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עוד פעם מתחילים?

איך רכב שבא עם 70 כ"ס מעל ה GTI (ו 10 מעל ה R), עם דפרנציאל ננעל, עם באקטים (ועוד שלל תוספות שנכון להיום לא מגיעות ב GTI) יתומחר פחות ממנה?

הלוואי ואתה צודק אבל באמת שאני לא מצליח לראות את זה קורה (אלא אם תהיה לו איזה גירסה ערומה מתוספות בדומה לקליאו ספורט).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מסכים איתך.

עם כמה שהgti מוצלחת, האסטרה מכוונת לקהל קצת שונה. היא חזקה הרבה יותר וכשנדע עליה עוד, נראה אם היא יותר מלוטשת ממנה. מעבר לזה שהיא נראית נהדר, ולא כולם מחפשים זאב בעור שפן. ואחרי כל אלו, יש את נושא הייחודיות. והgti נפוצה למדי, שלא נאמר הרכב של החלק הממהר בעדר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בגירה וטל אתם צודקים. וכמי שאוהב לראות מכוניות יפות על הכביש, אני אשמח שהיא תהיה נפוצה פה.

אבל בקרב עמי אני חי, ועוד לא ראיתי שמוכרים פה אופל במחירים מופלצים, ביותר מיחידות בודדות. אגב, המחיר יכול להיות נכון ביחס לקטגוריה (הלא קיימת בישראל), אבל שוב השאלה - האם בישראל יהיה מי שישלם על זה יותר מאשר על ה- RS נניח, או אולי אפילו יותר מאשר על ה- CUP. אני מניח שלא, ולכן רק תמחור סופר אטרקטיבי ייתן לה סיכוי.

פורסם
עוד פעם מתחילים?

איך רכב שבא עם 70 כ"ס מעל ה GTI (ו 10 מעל ה R), עם דפרנציאל ננעל, עם באקטים (ועוד שלל תוספות שנכון להיום לא מגיעות ב GTI) יתומחר פחות ממנה?

הלוואי ואתה צודק אבל באמת שאני לא מצליח לראות את זה קורה (אלא אם תהיה לו איזה גירסה ערומה מתוספות בדומה לקליאו ספורט).

בוא נגיד שכולם יהיו מופתעים מהמחיר שיהיה :-) כמו שאמרתי, היא תשנה את הסטנדרט המקובל בסגמנט היום...

לואיס אורופזה ריש

סוכן מכירות

פורסם
האם בישראל יהיה מי שישלם על זה יותר מאשר על ה- RS נניח, או אולי אפילו יותר מאשר על ה- CUP. אני מניח שלא, ולכן רק תמחור סופר אטרקטיבי ייתן לה סיכוי.

bar 72 כמו שאמרתי לך יצא לי לקרוא הרבה שירשורים שלך, אבל עדיין באף אחד מהם לא ראיתה שאתה נביא.

מאיפה אתה יודע כמה ימכרו?

אם הרכב יהיה טוב יותר מהמגאן? (נחכה למבחן דרכים)

מדוע שאנשים לא ישלמו יותר על רכב שהוא טוב יותר?

לא שאני אומר שהאסטרה טובה יותר אבל בוא ניתן לזמן לעשות את שלו ,נחכה למבחני רכב ואז נוכל כולנו לדעת.

שוב אם בגלל שיש לה סמל של אופל ולא של וואג מקדימה, זה לא אומר שרכב מאובזר פי כמה ובעל מנוע חזק הרבה יותר צריך לעלות במחיר של gti אך ורק בגלל הסמל, אה ושלא נדבר על העיצוב שמשאיר את ה GTI מאחור.

אבל מה אני בכלל יודע ומבין, הלוואי והרכב יתומחר במחיר שלה , אני בהחלט אשמח לראות אותה על הכביש בכמויות גדולות יותר מאיזו gti לבנה עם בוסטרים מאחורה. (בלי כוונה לפגוע באף אחד)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
בוא נגיד שכולם יהיו מופתעים מהמחיר שיהיה :-) כמו שאמרתי, היא תשנה את הסטנדרט המקובל בסגמנט היום...

הלוואי. ואם זה יגרום ליבואנים האחרים לישר קו (ע"ע קרסו, סמל"ת וצ'מפיון) - טוב כפליים :-)

bar 72 כמו שאמרתי לך יצא לי לקרוא הרבה שירשורים שלך, אבל עדיין באף אחד מהם לא ראיתה שאתה נביא. מאיפה אתה יודע כמה ימכרו? אם הרכב יהיה טוב יותר מהמגאן? (נחכה למבחן דרכים)

מדוע שאנשים לא ישלמו יותר על רכב שהוא טוב יותר? לא שאני אומר שהאסטרה טובה יותר אבל בוא ניתן לזמן לעשות את שלו ,נחכה למבחני רכב ואז נוכל כולנו לדעת. שוב אם בגלל שיש לה סמל של אופל ולא של וואג מקדימה, זה לא אומר שרכב מאובזר פי כמה ובעל מנוע חזק הרבה יותר צריך לעלות במחיר של gti אך ורק בגלל הסמל, אה ושלא נדבר על העיצוב שמשאיר את ה GTI מאחור.

אתה שוב מכניס את נושא הסמל, אחרי שאני הוצאתי אותו... דיברתי על מחיר אבסולוטי.

כמה אנשים כבר יש בישראל שיוציאו, נניח, 250K על רכב שאינו משפחתי, אינו עושה "רושם" יוקרתי (מה לעשות, יש אנשים שזה חשוב להם), שכנראה יושב קצת קשה על הכביש? כלומר - כמה אנשים שמחפשים רכב נהיגה נטו יש פה, שיוציאו 250K על רכב? הימור שלי - לא הרבה, וחלקם יעדיפו את המגאן או ה- QV או ה- GTI. אגב, נביא אינני, אך אם קרסו מכרו את ה- RS, שאין ספק שהיא רכב טוב, בקצב של שניים בחודש, כשהיא תומחרה ב- 225K, אז זה סוג של נתון להשוות אליו.

אבל - הלוואי ולואיס יפתיע את כולנו ;-)

פורסם

האסטרה OPC אינה עושה רושם של רכב יוקרתי? כי ה-GTI כן? :lol::lol::lol: נכנסתם לסרט כל בעלי ה-GTI, ואתם לא יודעים איך לצאת ממנו. זה שהרכב שלכם נראה סטנדרטי ביחס למקובל בקטגוריה, לא אומר שהוא נראה יוקרתי. ההיפך, הוא נראה זול וכמו גולף רגילה (וזו לא מחמאה בכלל, למרות שהרכב בכללי נראה טוב).

האסטרה מדהימה, ואתם תמשיכו לחיות עם העולם הפלצני שלכם של "אני נוהג על רכב יוקרתי, ספורטיבי מין השורה הראשונה, מאובזר בכל טוב, איכות פנים כמו של אאודי A8 וכל זה במחיר פחות משל המתחרות".

יאללה, מאסתם כבר. הוציאו רכב שנראה פגז, ואתם (הכוונה בעלי GTI או וואגיות למיניהם) ישר רואים את הצד השלילי שרק אתם מוצאים, ומוזר מאוד שאחרים לא כלכך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עזוב חבל על המאמץ, רכב עם כותנת פסים, מפלט כפול וסאנרוף נראה הרבה יותר יוקרתי ומכובד מאסטרה opc,אה וגם בטוח נוסע טוב יותר. (אם הגיר לא שובק חיים)

אני יוצא מהדיון ומחכה למבחן רכב

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ו-BAR72, תהיה בטוח שגם אם היו לי ילדים והיה לי הממון, הייתי רוכש לי מגאן RS לפני הGTI (וכשיצאו ביקורות על הולוסטר טורבו וה-OPC, אם הן יהיו טובות, אז אעדיף גם אותן על ה-GTI). למה? כי כל בוקר שאני ארד לחניה, אני אחייך וארגיש מאושר מהרכב שיש לי בחניה, ולא אגיד לעצמי "חבל שלא קניתי רכב יוקרתי (עאלק) כמו GTI עם 5 דלתות שהילדים ייכנסו בנוחות" ושטויות אחרות.

ותתפלא לשמוע, אבל יש הרבה כמוני, שיעדיפו אסטרה ב-200+ אש"ח על גולף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...