Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ASTRA OPC מי אמר GTI KILLER?!

evgeni432
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההערצה ל-VW מעוורת את כולכם. הוציאו רכב מ-ד-ה-י-ם בכל קנה מידה, ואתם עדיין טוענים שזה טו מאצ' להוט האצ'. תנוחו קצת, לא יזיק לכם.

אגב, נחכה לביקורות לאופי שלה ולא ליופי. הרי ברור שביופי היא מביאה נוק אאוט לרוב הרכבים אם לא לכולם, אבל גם זה, כמובן (ומשום מה לכל בעלי ה-VW בפורום) לא טוב.

נכון, לא טוב לי. אני לא מחפש פוזה, ואני לא יכול לסוע מהר כשכל העולם מסתכל עלי. עם מכונית ספורטיבית זוכרים אותך טוב מאוד, ומראש אתה נתפס כגורם שלילי על הכביש. תנסה לראות את העולם מעבר לVW או לא ואולי תבין בעצמך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקרוב אני מקבל את האינסגניה opc,

נמצא הצדיק! אשמח לשמוע כמה שילמת בפועל על הרכב שביקשו עליו מחיר מופרך בעליל, ועכשיו מבקשים עליו קצת פחות... בנוסף אשמח מאוד לשמוע התרשמות שלך מנסיעת המבחן ומול מה בחנת את הרכב (נניח S5, 330 או דברים דומים, כי פאסאט 1.8T באמת שלא מתחרה ברכב הזה...). אגב, באמת אשמח, ולא "אשמח" ;-)

לא מתכוון להוציא 300 אלף ש"ח על gti בתחפושת. לא כדאי שנתחיל להשוות את התמורה למחיר של כל אחד מהרכבים.

טוב, זה כמו להגיד שהרכב שהזמנת הוא וקטרה בתחפושת. זה לא רלבנטי כל כך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כשדיברתי על מורשת של רכבי ספורט בישראל, לא התכוונתי שאופל לא ייצרו בגרמניה גרסאות מעניינות.

אבל אם נסתכל על רנו - מאז הרנו 5 טורבו, היא הביאה גם מגאן דור I קופה (נכון, לא ממש ספורט, אבל בגרסת ה- 2.0 היה נחמד לזמנו), RSI שהיתה להיט עצום ורכב חמוד ביותר, ואז את הקליאו ספורט (OK, היתה הפסקה באמצע), מגאן ספורט וכו'. לפני כל זה, עוד היתה את הפואדו שאולי היתה רופסת מעט, אבל עד היום נראית מעולה ולהביא אותה דרש אומץ.

על VW לא צריך כמובן לרשום.

סיטרואן/פיג'ו, לעומת זאת, אחרי ימי ה- 205GTI AXSPORT העליזים (מאוד), היה ניסיון קלוש עם ה- 206GTI, או C4 VTS, אבל זהו. וזה ממש חבל. קסרה VTS היתה רכב מדליק בעיני, וגם הקסנטיה הספורטיבית (אקטיבה, היו שתיים כאלה בארץ, לא?). את ה- 207GTI אני בכלל לא יודע אם יש או אם מכרו יותר מחמש כאלה.

נכון, שגם סובארו בעקביות הביאו GT, WRX, STI, אבל לאור ההחלטה שלהם לפני 5 שנים למכור רק STI ובמחיר מופרך, הם די נעלמו מהנוף הזה.

לאופל, שהוא אגב אחד המותגים האהובים עלי (כי ככה זה, אתה אוהב תמיד את הרכבים הראשונים שהיו לך), היו בארץ את הקורסה והאסטרה GSI בתחילת אמצע שנות ה- 90, אבל אח"כ הן הפכו למראה מאוד נדיר בדור שאחרי (במקרה הכרתי אחד שהחזיק אחת מדור II, ועבר ל- GTI ידנית), ונעלמו לחלוטין, בין היתר באמת בשל היבואן.

על כל פנים, לא אני הכנסתי לשרשור הזה את ה- GTI, אלא מי שפתח את השרשור, ואת ה- RS הכנסתי משום שאם היא טובה מה- GTI, ואם האסטרה תהיה טובה מה- GTI, אז זה דווקא מאוד רלבנטי בארצנו הקטנטונת. על כל פנים, אני מאוד אשמח לשלל ספורטיביות כאן, וההתעוררות בשווקים המקומייים :-) מאוד משמחת. רק שיתמחרו את הרכבים קצת פחות יקר מאינסיניה OPC ;-)

פורסם

לא אוכל לפרט כמה שילמתי(אבל קיבלתי באמת מחיר מיוחד) הרכב נבחן מול קאדליק cts 3.6, וולוו s60 t6, ואינפינטי g37 סדאן.

הוולו רכב מדהים ויכול להיות שאם הוא לא היה עולה בהרבה!! יותר מאופל זאת כנראה הייתה הבחירה שלי, הקאדליק הייתה מאד נוקשה והרכב ממש לא היה לי נח ולא הרגשתי את הכח כמו שיש באופל, האינפנטי רכב חזק מאובזר ונח אך משהו שם לא התחבר לי.

לגבי הרשמים שלי מנסיעת המבחן, הרכב עונה על כל הדרישות שלי, המושבים ברכב מדהימים!! תנוחת הנהיגה מצוינת והכל מרגיש נוח ובנוי היטב, איכות החומרים מצוינת אם כי בשאר המתחרות פנים הרכב קצת יותר מפואר.

המנוע מאד חזק בעל צליל מדהים, אני מאד אהבתי ששומעים את הצליל גם בתוך הרכב (יש כאלה שיעדיפו שלא לשמוע )

אולי זה אומר משהו על בידוד הרעשים, אבל אם רעש כזה למי באמת אכפת?

במצב רגיל הרכב מאד רך ונח לנהיגה, גם במצב הזה לא חסר לרכב כח וצריכת הדלק בהחלט סבירה לחלוטין,אני חיפשתי גם משהו שיהיה לי נח להתנייד איתו ביומיום. כאשר מעבירים את הרכב למצב opc התחושה ברכב משתנה לחלוטין הרכב מושך סל"ד כלפי מעלה והכח מורגש בצורה משמעותית טוב יותר מבמצב הרגיל, הרכב נהפך לנוקשה וקיימת תחושה שהכח של הרכב לא נגמר, בכל לחיצה קטנה על הגז אתה מרגיש שאתה נדבק אחורה.

הבלמים מצוינם (ברמבו) ולא מרגישים ירידה באיכות הבלימה גם במאמץ של הרכב.

אומנם מ 2 נסיעות מבחן לא ניתן להסיק יותר מידי אך בשבילי הרכב עונה על כל צרכיי.

המתחרה הישירה של הרכב היא אודי S4 שעולה בהרבה יותר מהאופל, אומנם האודי טובה יותר אך האופל לא כלכך נופלת ממנה לפי מבחני הרכב.

אצלי כנראה האופל לא תשאר סטנדרטית ואני מאמין שבעזרת שיפורים קלים היא תעשה המון צרות לאודי( שעולה בהרבה יותר ממנה)

אתה יכול לראות המון התלבטויות שלי לאורך הזמן לגבי הרכב, אך במחיר שקיבלתי והתמורה שהרכב נותן לי ,לא חושב שיש לרכב מתחרים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תתחדש. לקחת אוטומטית? בכלל מביאים הנה ידנית?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

תודה רבה:-)

הרכב הוא אוטומט, אני מאמין שאם יבקשו יהיה ניתן להזמין את הרכב גם בגיר ידני.

פורסם
ע"פ העבר של החברה ועל פי מבחן שקראתי על הקורסה OPC שקיבלה ביקורת בינונית

כמובן שאין חכם כבעל ניסיון אז אם יצא לי לנהוג על אחת כזאת אני אשמח לשתף

ודרך אגב אני לא איזה מעריץ שרוף של GTI למרות שבבעלותי אחת כזאת

תמשיך לקרוא מבחנים ותיווכח לדעת שהקורסה OPC עונה על הציפיות ואף מעבר לכך. היא אולי מעט פחות חדה מהקליאו המושחזת, וחסר לה רק הגה יותר טוב.

אגב, ROEE, כנראה שאתה מעדיף לנהוג על רכב שנראה כמו רכב לסבתות (גולף) ולא על רכב יפה וגם (אולי! לא לתפוס אותי במילה!) אופה. אבל זה אתה כי יש לך GTI.

אגב, אז עם S2000/איוו/370Z/קיימן/ועוד רשימה ארוכה של רכבים, לפי טענתך, אתה לא יכול לנהוג מהר כי "שמים לב" אליך יותר? נכון, זה משפט מאוד חכם לכתוב :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מסכים גם עם רועי וגם עם שומאכר.

מצד אחד אני מאוד נהנתי מהאנונימיות של הקליאו.

מצד שני זה מאוד כיף שהרכב שלך כ"כ יפה שאתה לא יכול להוריד ממנו את העיניים.

ההחלטה בניהם תלויה בטעם האישי של בעל הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אגב, אז עם S2000/איוו/370Z/קיימן/ועוד רשימה ארוכה של רכבים, לפי טענתך, אתה לא יכול לנהוג מהר כי "שמים לב" אליך יותר? נכון, זה משפט מאוד חכם לכתוב :roll:

חמש שנים עם GTI ולא התעסק איתי אף שוטר למרות מעשים לא סוציאליים בעליל, חמש דקות עם מגאן RS ושני שוטרי תנועה על אופנועים צופרים לי ומסמנים לי להרגע - וכל מה שעשיתי היה לעבור לשמאלי ב110.

איבו פטורה מהעניין הזה כי למי שלא מכיר זו סתם מיצובישי.

פורסם

זה יתרון אחד. יתרון נוסף זה כמובן שהשכנים לא פותחים עיניים. זה נכון ל- GTI, ל- S40, וגם לאינסיגניה V6. אולי גם ללאון FR ולאוקטביה VRS (במיוחד בלבן ;-) ).

באופן משעשע, שכן שלי שהוא פרופ' באונ', חשב שהחלפתי מגולף 160 למגאן פלואנס כסופה (היה לי אותה שבוע בשכירות עד ה- GTI), וממש התפעל מהרכב היוקרתי החדש שלי... אין לו מושג שהיא עולה בערך 2/3 מהגולף, שלא לדבר על ה- GTI. וטוב שכך.

פורסם

niro תודה רבה תאמין לי שגם אני מחכה לקבל כבר את הרכב, אוף זה נראה כמו נצח, מי מתנדב לצלם (יש לי רק איפון)

פורסם

סיטרואן/פיג'ו, לעומת זאת, אחרי ימי ה- 205GTI AXSPORT העליזים (מאוד), היה ניסיון קלוש עם ה- 206GTI, או C4 VTS, אבל זהו. וזה ממש חבל. קסרה VTS היתה רכב מדליק בעיני, וגם הקסנטיה הספורטיבית (אקטיבה, היו שתיים כאלה בארץ, לא?). את ה- 207GTI אני בכלל לא יודע אם יש או אם מכרו יותר מחמש כאלה.

למען הדיוק בפרטים, שכחת לגמרי דגמים ספורטיביים שנמכרו פה ב- 8 שנים בערך בין ה-205 ל- 206.

106XSI

106 ראלי

106 GTI

306XSI

306S16

ZX וולקן

ZX 16V

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...