Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ASTRA OPC מי אמר GTI KILLER?!

evgeni432
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רקר הבהרה קטנה בנוגע לכותרת, האסטרה OPC היא מתחרה של ה R

המתחרה הישירה של ה GTI היא האסטרה GTC.

אייל,

אני אסביר פעם אחרונה, אופל היא יצרן ריווחי מאוד!

הסיבה היחידה שהוא נמצא כבר שנים ב"קשיים" היא בגלל שהיא משמשת כ"מחלבת מזומנים" של GM.

הרבה מאוד מהפלטפורמות, המנועים, הטכנולוגיה והפיתוחים של GM מגיעים מאופל אבל כל עוד שעל הפיתוח הם לא מקבלים פיצוי הולם ואת המזומנים שודדים להם, אז הם "בקשיים".

אם הם היו כ"כ גרועים, אני לא בטוח ש GM היו נלחמים עליהם בשיניים.

התקווה הכי גדולה של אופל היא להפתר מאבן הריחיים הזאת שגוררת אותה רק לכיוון אחד, למטה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אסביר פעם אחרונה, אופל היא יצרן ריווחי מאוד!

הסיבה היחידה שהוא נמצא כבר שנים ב"קשיים" היא ...

כן, המנהל, אני מבטיח לא להטיס יותר טיסנים בכיתה...

יכולת לענות על השאלה שהעליתי כבר בהתחלה, בלי סימני קריאה והטפת מוסר. הרי אני זה שכתב שאני לא מבין איך הם יכולים להיות הפסדיים עבור GM עם כאלה מכירות... (וזה בלי קשר לכך שהתשובה שלך כנראה לא מלאה, משום שמחלבת מזומנים בהכרח חייבת להיות רווחית כדי למשוך ממנה דיבידנדים, אבל לא משנה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי נראית מדהים, מחכה שתגיע ונראה מה היא יודעת לעשות. אני מקדם בברכה כל שחקנית חדשה בז'אנר.

bar72, האופל ממש לא חדשה במשחק הזה. יצרן ותיק ומוערך מאוד באירופה, לדעתי היו שנים שהאסטרה נמכרה במספרים גבוהים יותר מאשר הגולף.

מבחינת ספורטיביות , "בעת החדשה" היא היתה כאן עם ה GSI כבר מסוף שנות ה80 ונמכרה במספרים לא רעים.

בארץ הבעיה היתה היבואן UMI שפשוט עשה שם רע למותג וכעת כשעברה ליבואן חדש יש הרבה תקוות.

נ.ב. התריס בין הידית הילוכים למשענת יד נראה העתק מושלם של מה שיש אצלי ב MK5. כאילו לקחו אותו מאותו יצרן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הדבר היחידי שיש לי רגשות מעורבים לגביו הוא העיצוב. יפהפיה בלי ספק, אבל פעם הוט האצ' הייתה כזו שנבדלת בסמלון בלבד - תחשבו על 306, ZX, 205, BX, קליאו, GSI, כמעט כולן - ועכשיו עושים מהן מכוניות קופה סטייל שירוקו. יפות, אבל מושכות יותר מדי תשומת לב וכבר לא באמת אופציה מהירה יותר למי שמעוניין בשימושיות. היחידה שלא הצטרפה למגמה היא הGTI.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בגירה, מרוב שאתה רואה סדין אדום מול העיניים, פספסת את המשפט האחרון של מה שכתבתי.

בלי קשר, בישראל (פה, במזרח התיכון), שני היצרנים (כלומר יבואנים) היחידים שהיו עקביים בהבאת רכבי ספורט הם רנו ו- VW (כולל סיאט, אגב).

רנו ופולקסוואגן לא בדיוק.

אצל רנו, הקליאו ספורט לא יובאה בין השנים 2002-2008, והייבוא של המגאן ספורט התחיל רק ב-2008.

אני רואה אנשים שכחו את השרשורים של אילן פייביש על קרסו :lol:

הייבואנים שבאמת הביאו גרסאות ספורטיביות הם צ'מפיון (שגם היום יש אצלו מבחר עצום של ספורטיביות), יפנאוטו (אימפרזה טורבו לדורותיה ובקרוב גם BRZ) ומאיר (גרסאות TYPE-R של הונדה ו-S2000).

אגב אני מקווה שיהיה גם ייבוא לאסטרה OPC ושצ'מפיון יורידו את המחיר השערורייתי של גולף/שירוקו R.

לגבי האי-הצלחה של קורסה OPC, משום מה בגזרת ה-150-160 אלף נמכרות יותר רכבים כמו אלפא מיטו, אאודי A1 וסיטרואן DS3 ורכבים ספורטיביים אחרים (ואמיתיים) כמו פולו GTI וקליאו ספורט נמכרים בכמויות הרבה יותר קטנות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

^ roee

מסכים עם כל מילה.

לדעתי כל הקסם במכוניות הוט-האצ' זה הוא המוטיב של זאב בעור כבשה.

אכן האופל נראית מעולה, אבל אני חושב שהיא קצת מפספסת את המטרה עם המאפיינים האגרסיביים מעט שנלקחו מעולם הספורט.

בלהתייחס לכותרת, פה המוניטין של ה- GTI ישחק לטובתה של הגרמנית.

יכול להיות שהילד החדש בשכונה הוא שובב יותר, צעיר יותר ואפילו משחק טוב יותר, הרי שרוב החברים בקבוצה יחששו להכניסו למשחק בהרף עין ויעדיפו ללכת דווקא על שחקן שהוכיח עצמו פעמים רבות בעבר.

קוסטא

זמין 8)

פורסם

ההערצה ל-VW מעוורת את כולכם. הוציאו רכב מ-ד-ה-י-ם בכל קנה מידה, ואתם עדיין טוענים שזה טו מאצ' להוט האצ'. תנוחו קצת, לא יזיק לכם.

אגב, נחכה לביקורות לאופי שלה ולא ליופי. הרי ברור שביופי היא מביאה נוק אאוט לרוב הרכבים אם לא לכולם, אבל גם זה, כמובן (ומשום מה לכל בעלי ה-VW בפורום) לא טוב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מאמין שחטיבת הספורט של אופל (אם יש כזאת) יכולה להגיע להישגים של רנו או פולקסוואגן בכל מה שקשור להתנהגות והנאה מנהיגה אבל אולי הם יפתיעו ויציגו רכב עם אופי ולא רק כח

פורסם

ואת זה אתה כותב מתוך היכרות מעמיקה עם חטיבת הספורט של אופל או...?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ואת זה אתה כותב מתוך היכרות מעמיקה עם חטיבת הספורט של אופל או...?

זאת הייתה השערה שלי, לא כולם חייבים להסכים איתה. וחוץ מזה זה לא היה מתוך זילזול באופל

פורסם

להבדיל מפולקסגוון, לאופל יש חטיבת ספורט אמיתית ונפרדת ממנה, תפסיקו כל פעם לדחוף את הגולף gti לכל מקום, הבנו שהרכב טוב ואתם מעריצים שלו ולא קיים בעולם רכב טוב ממנו.

בקרוב אני מקבל את האינסגניה opc, אומנם זו לא האסטרה, אבל אני מזמין כל אחד מחברי הפורום לראות מה הרכב הזה נותן במחיר שהוא לא בהרבה יקר מהגרסה הבכירה של הפאסט, הגיע הזמן שפולקסווגן ירדו מהעץ שהם טיפסו עליו, צריך להבין שיש רכבים טובים גם ליצרניות אחרות, במחיר שקניתי את האופל יכלתי להוסיף עוד קצת ולקחת גולף R אבל מה לעשות שהרכב פשוט לא עושה לי את זה,

לא מתכוון להוציא 300 אלף ש"ח על gti בתחפושת. לא כדאי שנתחיל להשוות את התמורה למחיר של כל אחד מהרכבים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
אבל השערה מבוססת על משהו? (חוץ מהטלת מטבע)

ע"פ העבר של החברה ועל פי מבחן שקראתי על הקורסה OPC שקיבלה ביקורת בינונית

כמובן שאין חכם כבעל ניסיון אז אם יצא לי לנהוג על אחת כזאת אני אשמח לשתף

ודרך אגב אני לא איזה מעריץ שרוף של GTI למרות שבבעלותי אחת כזאת

פורסם

אין לי מושג איפה אתה קורא את המבחנים שלך, אבל לפי מה שלי יצא לקרוא זאת מכונית מצוינת כמו שיצרו בשנות ה -90

הרכב מאד חזק ומאד מהנה לנהיגה, אומנם איכות החומרים לא הכי טובה שיש אבל יש התפשרויות בחיים, אני בטוח שהרכב יתן בראש לפולו gti אני רק מחכה למבחן בינהם.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

קראנו את אותו המבחן ידידי ואיכות החומרים היא גם מינוס מבחינתי

אבל אני מסכים איתך רק מבחן ראש בראש יכניס את הכל לפרופורציות

כשתקבל את האינסגניה opc שתף אותנו בדעה שלך שנחכים עוד

עד אז שתהיה לך שבת שלום וסע בזהירות

• תוכן חדש...