Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תבין לא נכון, לנסוע 260 קמ"ש עם אוטו בישראל (וזה לא משנה איזה אוטו) זה כבר סכנת נפשות לא רק לנהג (שממש לא אכפת לי ממנו) אלה לשאר המשתמשים בכביש.

אני הראשון שטוען שמהירות לא הורגת אבל גם פה יש גבול.

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לכל אלה שמדברים ולא יודעים על מי,

במקרה אני מכיר את הנהג והנוכחים איתו באוטו.

בואו נגיד שה260 קמ"ש האלה, זה לא ממש הסכנה האמיתית בנהיגה היומיומית שלהם.

בעיקר שלאחד מהם יש הונדה סיויק משופרת לשני פורשה ולשלישי הונדה סיוויק 1600 מוסבת לגיר ידני.

אמרתי על הכל ניחא וניחא, אבל כשאמרת שלאחד מהם יש פאקינג הונדה סיויק 1600 ועוד אחת שהוסבה לידני, פה חשדתי!!!

רחמנא ליצלן, איך יהיה אפשר להתמודד עם המפלצת המושחזת הזאת??:shock: :shock: :shock:

אגב, איזה מגניב שאתה מכיר את היצורים האלה, גם אני רוצה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

היום נגזר דינו, והוא קיבל 6 חודשי שלילה.

ואני שואל .. מי העו"ד שלו ?! כדי שאדע להתרחק ממנו כמו מאש.

אני לא מבין איך בכלל אפשר על סמך סרטון כזה להצמיד לבנאדם שלילה.

לבקשת המשטרה, פסל כבוד שופט בית משפט לתעבורה בעכו, אבישי קאופמן, את רישיון הנהיגה של צעיר, שהעלה סירטון ובו הוא נוסע במהירות 260 קמ"ש לרשת ה"פייסבוק". רישיון הנהיגה של הנהג נפסל לחצי שנה ולאחריו תבקש המשטרה פסילה מנהלתית נוספת.

http://hnn.co.il/news_article78796.html

פורסם

בעקבות הפרסום בחדשות 2 באינטרנט של סרטון הווידאו בו נראים 3 צעירים "קורעים" את הכביש במהירות של 260 קמ"ש, הוחלט - לראשונה בישראל - לפסול רישיון נהיגה על בסיס עבירה שתועדה בפייסבוק. השופט שצפה בסרטון התרעם: הנהג ערך "מסיבה של ממש" עם החברים על הכביש.

קישור למקור:

http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-cd48f47dc8bfd21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

מחיאות כפיים. :-)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

עוד כמה ימים זה יופיע בגוגל, באחד מהאתרים שמכילים תקצירים של פסקי דין -

הכי קל לחפש לפי שם השופט.:-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מעניין איך בית המשפט הצליח להוכיח שזה לא עריכת וידיאו בשימוש CHROMA KEY ודיינו. החבר'ה לקחו את עורך הדין הלא נכון. אם על שרת אין WATER MARK הוא לא יכול לשמש בתור ראייה בבית המשפט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הצעיר הודה שהוא נסע במהירות גבוהה, ורואים בסרטון גם את התנועה חולפת על פניו.

גם אם נניח שמד המהירות היה מקולקל והמהירות האמיתית הייתה נמוכה בהרבה, הבחור התנהג באופן מבחיל תוך זלזול מוחלט ביתר משתמשי הדרך. כל הכבוד לשופט בעל ההגיון הבריא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רשיונו של צעיר שנתפס על 260 בפייסבוק נשלל לאחר שמצא עורך דין בגוגל.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ההגיון הבריא בתנאי שיכולים להוכיח שזאת לא עריכה, מה שבחור הזה רשם יכולה להיות חרטא כדי להרשים את החברים שלו. אפשר לפני האוטו שלך לשים רקע בצבע ירוק ולהגיד לסויטצ'ר וידיאו להחליף את הירוק בסרט ממקום אחר. להתחבר למחשב הרכב ולבצע בדיקת ספידומטר שיראה איזו מהירות שאתה רוצה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שוב, בחקירתו הוא הודה במעשה, זה מה שהפיל אותו. אם הוא היה מודה בחקירתו שהכל מבויים לא היה למשטרה קלף ביד.

וחוץ מזה, למעט כאלה שמקרינים DEW, מי עוד יעשה מעשה מטופש ומסובך כזה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבחור לא קיבל שלילה משום שנהג במהירות 260 קמ"ש.

הוא קיבל אותה משום שהיה מטומטם מספיק להעלות את זה לפייסבוק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ברגע שהמשטרה שמה את הידיים על הנהג ועל החברים, מספיק שמשהו מהם מודה כדי להפיל את כולם.

כיוון שהמשטרה האשימה את כולם בהסתה לנהיגה לא זהירה יש להם מה להרוויח מלהלשין.

בסופו של דבר כמו דילמת האסיר הידועה, הם ילשינו. ולמשטרה חשוב בעיקר להראות לציבור שהם עושים משהו ולהאשים את הנהג.

• תוכן חדש...