Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שביט וא,פ.

דבר ראשון שביט,

השקפת העולם שלי ממש לא מטומטמת כמו שאתה חושב.

כנס לזה ותבין למה:

http://www.facebook.com/group.php?gid=144328782255502#!/group.php?gid=144328782255502&v=info

אחרי שתקרא את זה אולי תשנה את התפיסת עולם שלך לגביי אבל זה לא הכל,אני מבטיח לך שברגע שיהיה לי קצת יותר זמן פנוי אני באמת אקח את כל העניין הזה ואעשה איתו משהו ועוד יותר, ברגע שיוצבו כל המצלמות(אני יודע שאני סוטה קצת מהנושא) תראה אצלי הרבה יותר חברים ואני מביא לך מילה שמשהו ייעשה בנדון.

עכשיו נחזור לעניינינו,

אני ממש לא מצדיק את צורת הנהיגה של הבחורים האלה אבל יש פה כאלה תגובות מטומטמות ואנשים כל כך משחקים אותה שהם כל הזמן שומרי חוק ובינינו החוק הזה הוא חתיכת בלוף!

המהירות המותרת אמורה להיות לפחות 120 קמ"ש אם לא יותר, ואני אישית הייתי ממליץ על 130 אך ורק בנתיב השמאלי "לפי חוק".

כל רכב פשוט היום יכול לנוע לך בכבישי א"י במהירות כזאת ומהירות ממש לא הורגת,אם היא הורגת זה רק בדרכים עירוניות בכבישים צרים בתוך שכונות הומות אדם וכו'.

לנסוע בכביש מהיר במהירות גבוה לא מסכנת אף אחד והשקפת העולם שלי ממש לא דפוקה כמו שאתה חושב.

אני מתאר לעצמי שאתה גם נגד ספורט מוטורי וכו' וכנראה שאתה אחד שלא ממש היית נהנה מנהיגה גם אם היה ניתן להנות ממנה בארץ בצורה חוקית.

אז בוא אני אחדש לך משהו, יש פה המון אנשים במדינה הזאת שהיו מתים שספורט מוטורי יהיה חוקי,היו מתאים שיהיה אפשר לנסוע מהר בצורה חוקית (לא מדבר איתך על 200 קמ"ש ומעלה) אבל יש פה המון ענק שהיה בהחלט רוצה שיהיה שינוי דרסטי ואלו אנשים שאוהבים את החיים ואוהבים להנות בהם, זה שאתה לא אוהב את הסגנון הזה (ואולי אני מסיק סתם מסקנות אבל אם דיברת על ההשקפת עולם שלי מהודעות קודמות אז על ההשקפה הזאת אני מדבר) לא אומר שאחרים לא אוהבים את זה ותאמין לי הצורת מחשבה שלי מאוד הגיונית, כל המשטרה וחבל שאני לא יכול להיות בוטא קצת וכל המדינה המסריחה הזאת רק חושבת איך לחלוב לי לך ולכל אחד ת'צורה, שום מצלמה ושום דבר שהולכים לשים פה לא באמת הולך לשפר את המצב וכמו שהבחור עם המיאטה רשם למישהו אני גם מאחל לך שתיתפס על מהירות 105-110 במצלמות החדשות ואז תדבר אחרת.

ועוד משהו, אתה לא מתאר לעצמך מכמה תאונות נמנעתי בגלל הרכב שלי שיכול לתת קצת יותר גז מרכבים אחרים בכביש בשביל לברוח מכל מיני סכנות שבאות לכיווני, כמו דביל שמזגזג לנתיב לנתיב שלי וממש לא שם לב,כמו כל מיני דבילים שמדברים בטלפון וגם עוד שניה נכנסים בי ועוד המון מקרים שחבל שאני לא נוסע עם מצלמה קבועה ברכב והייתי פשוט מעלה לפה והיית מבין על מה אני מדבר.

ל א,פ:

אתה בן אדם שלפי דעתי קצת חי בסרט,החוק הוא חוק מטומטמם ואם אתה בן אדם שפועל על פי כל חוק שיוציאו אז אני מצטער לומר לך אתה בנאדם בלשון יפה קצת פתטי.

ישנם המון חוקים שנועדו לדפוק אותנו ולעשות מאיתנו צחוק ולחלוב את כספנו, צורת המחשבה שלי היא מאוד נכונה ואין שום הגיון אבל שום הגיון שאנחנו ננהג כיום ברכבים מאוד מודרניים ומאוד בטיחותיים יציבים וכו' במהירות של 90 קמ"ש!

זה לא הגיוני.

ברוך השם יש לנו בארץ כבישים יחסית טובים ואפשר לנסוע בצורה נורמלית, תראה מה קורה באירופה לא סתם יש לך אוטוסטרדות שניתן לנסוע בהם מהר מאוד וזאת מכיוון שהמון מדינות פשוט לא רוצות לדפוק שם את האזרח הקטן,ושם מעודדים המון אנרגיה ירוקה וכו'.

אבל פה לא, חס וחלילה, פה הרי במדינת הקומבינות צריך לממן את כל בעלי התחנות דלק, כל היבואני רכב וכל האינטרסנטים למיניהם שכמובן עובדים עם הממשלה בשוחד מלא ולא משנה אין לי כח לדבר על זה הרוב יודעים על מה אני מדבר וזה בלתי נסבל.

ככה שחבל שאתם חושבים ככה ואם היו יותר אנשים כמוני אולי באמת היה ניתן לשנות משהו במדינה ההזויה הזאת, לפחות בספורט המוטורי.

תראו מה קורה בחו"ל ברגע שיש הצעות חוק וכל מיני דברים שאינם נראים טוב לאזרחים הם עושים הפגנות וכו' ובסופו של דבר מנצחים או למשל הדתיים בארץ, למה הם כל כך חזקים ומקבלים כמעט כל מה שהם צריכים מהממשלה ואנחנו עובדים בשבילם, כי יש להם פה ואין להם בעיה לפעול בכל דרך כשזה מגיע לרגע האמת,

אז תמשיכו אזרחים טובים שכמותכם לתמוך בממשלה הזאת ותעשו כל דבר על פי חוק חדש ומטומטמם שיוציאו לכם, ממש נגיע רחוק.

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועוד משהו קטן כמו שהרבה אומרים פה,

גם אני בטוח שכל הוידאו הזה הוא באמת עבודה של המשטרע.

פתאום זמן קצר אחרי שהודיעו על המצלמות החדשות יוצאים בוידאו כזה לתקשורת, שיעשו לי טובה שילכו ליוטיוב ויראו דברים הרבה יותר הזויים, הכל חרטה ואני בטוח אפילו ששוטרים רגילים לקחו רכב מליסינג צילמו את זה ועשו מזה סיפור וכמובן כל זה מטעם המשטרה ומשרד התחבורה,

הרי רוב הציבור אינו יודע מה זה הפורום הזה ורוב הציבור אין מה לעשות הוא חתיכת עדר שהולך אחרי כל שטות שמפרסמים בחדשות ולצערי הרב כל התקשורת היום יכולה כל כך להשפיע על אנשים ולהפוך להם דעה ברגע אחד קטן.

עשו טובה תצטרפו לקבוצה הזאת תביאו עוד רעיונות ואני מבטיח שיום יבוא ובאמת נפעל ונעשה משהו

http://www.facebook.com/group.php?gid=144328782255502#!/group.php?gid=144328782255502&v=info

פורסם

ברור שהם ערסים.

הרי מי נוסע בד"כ בב.מ.וו בנים של ירקנים ובעלי באסטות הרוצים "כבוד" בעעעע....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אי אפשר לדעת עם מדובר באמת

לא נראה לי שיש מישהו עד כדי כך מטומטם כדי לפרסם את עצמו עובר על החוק

לדעתי מדובר בשוטרים ששכרו כדי לנסוע ככה ולצלם את עצמם בשביל קמפיין האנטי מהירות

אני גם יודע למה רוצים להוריד את המהירות אבל זה לנושא אחר כבר שאני לא רוצה לגלוש אליו פה

פורסם

א. אני לא מאמין שאנשים עדיין ממשיכים עם תיאוריות הקונספירציה המטופשות האלו.

ב. אל תמעיט בטמטום האנושי. כמו שאיינשטיין אמר - רק הוא והיקום הם אינסופיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
א. אני לא מאמין שאנשים עדיין ממשיכים עם תיאוריות הקונספירציה המטופשות האלו.

ב. אל תמעיט בטמטום האנושי. כמו שאיינשטיין אמר - רק הוא והיקום הם אינסופיים.

אז לפי דעתך התקשורת והממשלה הם תמימים לגמרי?

פורסם
ברור שהם ערסים.

הרי מי נוסע בד"כ בב.מ.וו בנים של ירקנים ובעלי באסטות הרוצים "כבוד" בעעעע....

לכלכת,

חשבתי שלפחות פה באתר של חובבי רכב לא יפלו לסטיגמות ולתדמית שיצאה לב.מ.וו בארץ.

אמנם זה לא השרשור לדון בזה, אבל רק לדוגמא, בבנין שלנו יש רופאה, בעל מפעל המעסיק 300 עובדים ואנוכי: איש הייטק, "ערס" או "ארס" עם תואר שני בהנדסה וכולנו עם ב.מ.וו, כולן כהות....

אז שלא יעבדו עליכם...

פורסם

וויפר, אני מעריך את הנכונות שלך וההתגייסות למטרה חשובה, אבל הרטוריקה שלך חייבת שדרוג רציני.

אתה לא יכול להיתלות בטיעונים כגון "יש אנשים שרוצים לנסוע מהר", "אתה בטח גם נגד ספורט מוטורי" (מה הקשר בין זה לבין כביש ציבורי?), "אם אתה בן אדם שפועל על פי כל חוק שיוציאו אז אני מצטער לומר לך אתה בנאדם בלשון יפה קצת פתטי", "תמשיכו אזרחים טובים שכמותכם לתמוך בממשלה הזאת ותעשו כל דבר על פי חוק חדש ומטומטמם שיוציאו לכם, ממש נגיע רחוק".

תפנים שאתה לא יכול לקרוא להליכה נגד החוק, אתה חייב לפעול ע"מ לשנות אותו.

תתחיל לאמץ טיעונים בנוסח "גזירה שהציבור אינו יכול לעמוד בה", "הגדלת סף המהירות תועיל לצמצום הזמן על הכביש ולזרימת התנועה", תראה שכיום התנועה זורמת במהירות גבוהה יותר מהקבועה בחוק, אפילו המהירות הממוצעת בכבישים מסויימים עולה על המותר (ממוצעת!). תביא דוגמאות רלוונטיות מאירופה, תגבה בסטטיסטיקות.

אחרת אני לא רואה שום דבר טוב שצומח מהיוזמה הבאמת מבורכת שלך.

במצב הקיים, עם כל הרצון הטוב, אני לא רואה עצמי מצטרף אליך (ולמען האמת, אני מעריך שהרבה אנשים רואים זאת כמוני). אנחנו שואפים לאותה מטרה, עם הבדלים עצומים בדרך בה כדאי ללכת. בוא נשאיר עצבים בצד, בוא נשאיר גחמות ילדותיות בצד, ונתרכז בעיקר.

ולכל הטוענים שהסרט צולם ע"י המשטרה - נו באמת. הגזמתם עם הפרנויה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
א,פ.

יתכן וגישתי שונה משלך מפני שאינני צבר וחונכתי ברוח "Dura lex, sed lex" ("החוק חמור אך זהו חוק", או "חוק יש חוק"). אינני רוצה להיכנס לדיונים קולטורולוגיים על מעמדו של חוק האזרחי מול החוק האלוהי בתרבויות הלוונטיניות וההשלכות של הנ"ל על החברה. אך מוטב לדעתי יהיה לכולנו אם בכל אופן נלך בדרכו של החוק יהיה אשר יהיה.

ולגבי הספורט המוטורי. אשמח מאוד אם יזם כלשהו ירכוש שטח ויסלול מסלול מרוצים. אך את התופעה של כפי שהגדירו זאת "בבונים" המפגינים את נפלאות הספורט המוטורי מול באי הדרכים הציבוריות יש לדעתי למגר.

פורסם

אנלוגי,

תודה שאתה מסכים איתי שהיוזמה באמת מבורכת והכל אבל,

הדעות שלנו מאוד זהות ואם היית מקדיש קצת יותר מזמנך בשביל לקרוא את מה שרשמתי ולקרוא קצת בין השורות היית מבין שגם אני מאוד רוצה לפעול לשינוי החוק ולא לעבור עליו.

הרי כולנו יודעים שאם נעבור על החוק נקבל קנסות נקודות משפטים קורסי נהיגה מונעת וכו' ואף אחד מאיתנו לא רוצה זאת.

תקרא את כל מה שרשמתי ותבין שאנחנו חושבים זהה.

פורסם

א.פ

אני מבטיח לך שלא חונכתי פחות טוב ממך אבל אתה חייב להסכים איתי שאם החוק חמור ואינו הגיוני צריך לפעול על מנת לשנות אותו.

אני לא אומר שצריך להיות עבריינים וללכת ראש בראש עם המערכת אבל תחשוב אם פתאום יקום גוף ענק שייצג נטו את הציבור, יהיה פרסום ראוי, השקעה כספית גדולה שבאמת יילך לטובת האזרח הקטן אתה לא חושב שניתן יהיה לשנות את החוק?

אפרופו חינוך, תראה את הבריטים שנחשבים יחסית אנשים עדינים נחמדים וכו', תראה מה קורה אצלם כשפתאום מטילים גזירה מסויימת שלא נראית טוב לעיני הציבור ואז תבין על מה אני מדבר.

לפני בערך כשנתיים אם אני לא טועה קראתי איזו כתבה שלנהגים שם יש קבוצות ענקיות שדואגות להכניס משאיות במצלמות כאלה ומתרצים את זה בתור תאונה, ועוד פעם אני לא אומר שזה מה שצריך לעשות אבל זאת בהחלט נקיטת יוזמה ובטח אתם חושבים שאני בן אדם הזוי ומוזר ויש לי השקפות עולם קצת לא הגיוניות אבל ממה שאני למדתי בחיים שאם יש רוב מוחלט למהלך מסויים הרוב ינצח ויהי מה.

תחשבו כל אחד מאיתנו היום יתחיל למחוא על מחירי הסלולר וכל האזרחים במדינה יפסיקו להשתמש במכשיר שלהם שבוע שלם בחודש אתם לא חושבים שמשהו ישתנה?

תהיו בטוחים שכן.

מה שאתם לא מבינים שאנחנו אלה שאמורים לקבוע, אנחנו אלה שמשלמים בסופו של דבר ובשבילנו נועדו כל השירותים האלה אם זה סלולר אם זה מצלמות או כל דבר אחר.

אתם יודעים מה אני מקווה שיהיה ואולי רק אז תבינו על מה אני מדבר.

הלוואי וכל מי שמזלזל בדברים שאני אומר ובהשקפת עולם שלי אני מאחל אך ורק בשבילו שמהיום שיקומו המצלמות האלה שכל אחד מאיתנו ישמור על החוק, ברגע שהמדינה לא תרוויח שקל מהמצלמות האלה ויצאו עם גזירות חדשות כמו למשל אסור לנסוע מתחת ל80 קמ"ש או אסור לנסוע מעל 95 ומתחת ל90 ובמדינה שלנו דבר כזה יכול לקרות עד כמה שזה מגוכך, אני רוצה לראות את כל אלה שיבואו ויגידו נו זה החוק וכך נבצע.

תבינו כבר הכל נועד על מנת למצוץ ממכם כסף!

פורסם

כאשר יישום הגבלת המהירות הינו לבנטיני, דהיינו לנסוע +20 מעל המותר נחשב לבסדר גמור, אני חושש מהעלת הרף. אוי לנו אם וכאשר מי שנסע 110 יסע 130, ובהתחשב בגיל הממוצע של הרכבים כאן, בתחזוקתם הזועקת לשמיים ובכושר נהיגה כזה שאפילו לחנות מבלי לפגוע ברכבים הסמוכים רבים מדי אינם מצליחים. אגב, אינני חושב שנסיע ב-90 קמ"ש בכבישי מע"צ הינה גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה.

• תוכן חדש...