Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תסתכלו על הספידו הדיגיטלי בתחילת הסרטון (38 שניות). הוא מצביע על 27.2. תסתכלו בהמשך(1:19) , אתם תראו שהוא ב-27.5. עברו 51 שניות בין שתי הנקודות ו-300 מטר בלבד. במידה והסרטון לא ערוך (הוא נראה רציף), המהירות שהוצהרה היא לא הגיונית.

לעומת זאת אם נניח שהנתונים שלך נכונים מתקבלת מהירות של 21 קמ"ש.

ואני בכלל לא מדבר על זה שהמספרים שהבאת מובילים לפרק זמן של 41 שניות, ואז מדובר על בערך 26 קמ"ש.

קיצור, עזוב אותך מתמטיקה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

חברים, לא יודע אם הסרטון מפוברק או לא אבל נמסר לי הרגע מגורם מסוים שעשו עלינו עבודה יפה.

המשטרה שחררה את הסיפור הזה כעת כמהלך מתוכנן, ובהמשך ממתין לנו קמפיין שהם הולכים להריץ כדי לקבל את אהדת הציבור בעניין מצלמות המהירות.

קיצר, אנחנו הולכים לאכול חר___.

יאללה נעבור לקלנועיות...

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

יריצו סרטים כמו זה ויגמרו בתמונות של גופות ודם ובסוף ישימו משהו כמו , הם נסעו 120 קמ"ש.

כמו השטויות שבלבל במוח היום איזה גורם משטרתי שסובר ששדה הראייה שלנו נהפך לכזה של פוזלים במהירות של 90 קמש ומעלה.

הם יעשו הכל עכשיו כדי להמשיך עם המצלמות האלו ואני בטוח שהממסד יתמוך בזה כדי לפחות להחזיר את ההשקעה העצומה שהוציאו. יקח שנים עכשיו להוכיח את הרמאות\גזלה\טמטום ואינני יודע מה עוד בכדי להוכיח שכל העניין הזה הוא בסופו של דבר כמו שאמרת אתה ואחרים, מס מהירות.

פורסם

תפסיקו לחפש תירוצים של "אולי הסרט ערוך", אין שם שום תקלה במד מהירות, הוא ממש לא תקוע (אם תתעמקו תוכלו לראות שמלבד הקטעים שהמצלמה עושה קלוז אפ על מהירות 260 יש שם קטעים שהמחט על 250 קמ"ש, משמע השעון כן עובד ולא תקוע).

מעבר לכך רואים את המהירות שהרכב חולף על פני עמודי תאורה\שלטים\מכוניות אחרות (והאדיוט ההוא שנשבע "בספר תורה" שהם עשו נתניה-חיפה ב-9 דקות).

ולמרות כל אלה- אני בספק אם המשטרה יכולה לגעת בהם על סמך הסרטון הזה, מקסימום לעשות רעש ואולי קצת "נו נו נו".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני היחידי שחושד שגורם במשטרה שיחרר את הסרטון המפוברק הזה? :roll:

אתה יכול בבקשה להסביר איך הגעת למסקנה הזאת...??? :shock:

אני אישית לא חושב שהמשטרה אחראית לסרטון הזה,

נראה לי שזה תכנון של השב"כ, המוסד, ה-FBI וה-CIA... לפחות...!

פורסם
אני היחידי שחושד שגורם במשטרה שיחרר את הסרטון המפוברק הזה? :roll:

שתי תגובות מעליך, תראה מה כתבתי. הסרט לא מפוברק, עיתוי השחרור שלו והרעש סביבו הוא מהלך מתוכנן של המשטרה.

פורסם

ראיתי את הסרט שוב, והפעם עצרתי הרבה פעמים לאורך הסרטון.

שום פיברוק ושום נעליים.

מד הסל"ד נראה בהזדמנויות שונות בין ~5800 עד ~6600 סל"ד ומד המהירות נראה מאוד בבירור בין 240~260.

יש כמובן התאמה בין הסל"ד "הנמוך" למהירות "הנמוכה" וההפך.

העיקולים קיימים אך ידועים ויחסית מתונים, לא משהו שרכב כזה צריכה להיות לו בעיה להתמודד עם זה.

בבונים!

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
אני דווקא חושב שחבורת אתיופים שיחררה את הסיפור...

(כמובן שאין כל כוונה לפגוע בעדה הנחמדה הזו)

גם אתה שמעת שזה האלה עם הDEW? :lol:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...