Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו דמיינו את המטומטמים האלה קולטים או שלא קולטים מכשול כזה מאוחר מידי.

בנימה זו אבקש מגולשי הפורום לפרסם קישור לסרטון של הנהג שמסתחרר אחרי שהוא נוסע פתאום על כתם שמן ומצליח להשתלט על האוטו

נ.ב.

איך אפשר "להשכיב" אוטו? זה לא מונח של אופנועים?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחדשות אחד הנערים טוען ש"היתה בעיה במחשב" והרכב נסע במהירות יותר נמוכה.

הם צילמו את הסקאלה על 260 בשביל ה"קטע".

גם לי זה לא נראה הגיוני שהם נסעו על 260, ממה שזכור לי BMW מגבילות את הרכבים שלהם ל-250 קמ"ש, ואפשר להוריד את ההגבלה רק בסדנאות חיצוניות ותמורת הרבה מזומנים שכוללים גם שיפור של הרכב.

הספידומטר תמיד מזייף למעלה. בשביל לגעת במגביל, אתה צריך קצת יותר מ260 קמ"ש על השעון. תראה גם את מד הסל"ד, תקוע בין 6 ל7. אין שום דבר מפוברק בסרטון הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

משהו שחשבתי עליו:

היתכן שה-BMW הזאת כלל לא משופרת ולמרות זאת ננהגה בניגוד לחוק? אז מה, עכשיו גם בעלי BMW צריכים לצפות ביקור של המשטרה בביתם והחרמת רכבם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ערס בן 17 קיבל את הב.מ.וו של אבא ,מעניין מה יהיה...

האבא דביל, לתת לילד בן 17 ,ועוד ילד כזה מפגר ב.מ.וו זה בעצם להגיד לו: "בן שלי ,לך תתאבד."

הבחור פשוט דגנרט גמור ,260 קמ"ש בכביש החוף זה יותר מדי בשביל כל אחד, ולא משנה כמה קורסים של נהיגה ספורטיבית הוא עבר או לא עבר.

החלק הכי מצער זה שאני לא מופתע בכלל, ככה זה אצלנו במדינה מה לעשות.

עד שלא רואים כמה תאונות "טובות" של מישהו עדף ב140 קמ"ש ונמרח לאורך הכביש כמו זבוב על שמשה לא נוהגים כמו בני אדם.

פורסם
אפשר להתדיין ימים על כמה זה מסוכן לנסוע מהר. חלקנו חושבים שזה אסור לחלוטין חלקנו חושבים שקצת מהר זה בסדר ויהיו גם כאלו שיגידו שצריך לנהוג לפי החוק. ולדעתי, גם הם עוברים לפעמים את המהירות המותרת.

אבל...

לעזוב את ההגה ב-260 קמ"ש ולמחוא כפיים?!

כמה דפ*ק אתה צריך להיות?!

אני אענה לך בזה - וכמה דפוק צריך להיות בשביל לצלם ולעלות את זה לפייסבוק

פורסם
ערס בן 17 קיבל את הב.מ.וו של אבא ,מעניין מה יהיה...

האבא דביל, לתת לילד בן 17 ,ועוד ילד כזה מפגר ב.מ.וו זה בעצם להגיד לו: "בן שלי ,לך תתאבד."

.

למה נראה לך שזה מה שקרה? נראה לך שהאבא הסכים לו לנסוע במהירות כזו?

פשוט זה האוטו של האבא, והבן שלו הוציא רישיון, ביטח לו את האוטו ונותן לו לצאת איתו בערבים, הוא בטח לא חושב שזה מה שהבן שלו עושה.

לא לכולם יש כסף לקנות לילד אוטו נוסף, ללא קשר שיש לו רכב יוקרה, ואם סתם דוגמה יקנה לו רכב נוסף סתם דוגמא איביזה 1.4 רגילה ולא דגם ספורט, נראה לך שהוא לא "ינסה" אותה? אולי זה ייגמר ב220-230, אבל זה לא מה שישנה ממש.

פורסם

עושים כזה רעש, לא חסרים מקרים נוספים שלא מצולמים או מתועדים באיזה שהוא מקום ואפילו הרבה.

אני בטוח שכל אחד פה חרג מהמהירות המותרת ואני בטוח שלא חסרים פה גם כאלה שהגיעו למהירויות קרובות.

הבחורים הנ"ל דפוקים ללא ספק בגלל שלל הנורות אזהרה שדולקות בלוח המחוונים, חוסר האור, הסחות דעת וכמובן הידיים על ההגה שאבן או שמן היו יכולים לגרום לאסון.

אבל מה כל הרעש מהמהירות?

פורסם

120 או 140 זה מהר אבל רוב הרכבים יכולים להתמודד עם מהירות כזאת.

260 זה יותר מכפול המהירות הזאת.

לי היו רכבים שעוברים את ה200 אבל מעולם לא הגעתי למהירויות האלו בכביש ציבורי (ובמיוחד לא בארץ).

לא כל מי שיש לו כזה רכב עושה שטויות כאלו. יש אנשים אחראים פה בפורום, שיודעים מה ההשלכות של נהיגה כזו ולא מתקרבים לזה.

בדרך כלל אין לי בעיה עם מהירות, אבל כאן נתנו לילד אידיוט רכב שיכול באמת להגיע למהירויות האלו.

אני די מאמין שזה מפוברק מבחינת רמת המהירות אבל לא כל כך רחוק מהמציאות.

מה שלא יקרה, הנהיגה שלהם גובלת בפליליות כי הם הראו שלא אכפת להם מאף אחד ושהם מוכנים לפגוע בעצמם ואחרים בשביל ליהנות קצת.

פורסם
אני לא מבין מה אתם עושים מזה עניין כזה גדול, כל ילד שמקבל את האוטו מההורים אחרי שנגמר המלווה יוצא לנסיעת מבחן שכזו, זה שהוא עזב ידיים מההגה וזה שיש מוזיקה רועשת וחברים צועקים ברקע, זה קורה אצל כולם בנסיעה הזאת, הרי זה מתוך לחץ חברתי, או דאווינים, אני בטוח שאם הוא היה לבד אותו נער לא היה נוהג במהירות כזאת, הוא מחפש להרשים את החברים שלו, ואני די סבור שזה לא יקרה שוב כי מספיק פעם אחת לדעת שהאוטו מגיע ל260, זה שהוא צילם את זה לא עושה אותו כל כך שונה מאותם מקרים לא מצולמים.

אני מודה שחטאתי בנסיעת מבחן כזו רק שאצלי היא נגמרה 100 קמ"ש פחות.

אני דווקא לא נהגתי כמוהם בפעם הראשונה שנהגתי לבד ברכב.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
אני אענה לך בזה - וכמה דפוק צריך להיות בשביל לצלם ולעלות את זה לפייסבוק

כמה דברים :

1- לדעתי הכל אמיתי

2- לא צריך שום ביצים לנסוע במהירת הזאת אלא רגל ימין .

3-לחבריה יש מזל גדול שהם בחיים

כמה דפוק צריך להיות ?

בדיוק אותו דפוק , כמו לרשום פה בפורום "גם אני נהגתי במהירות הזאת , אבל בשתי ידיים על ההגה , בלי מוסיקה , ריכוז מלא".

תגידו מה זה השטויות הלאה?

עוד רגע מישהו יפתח שירשור (למי יש יותר גדול )?

פשוט גנון .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
כמה התראות על לוח השעונים... מגוחכים...

מה אכפת להם? זה לא הרכב האישי שלהם.. אבאל'ה ישלם הרי.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
אז תכניס את כולם לכלא. כי יש גזירות שהציבור לא יכול לעמוד בהם, ו-90 קמ"ש או נניח 100 על כביש 1 הן מהגזירות האלה - 90% מהאנשים נוסעים שם יותר מהר. להזכיר לך מתי קבעו את ה-90 קמ"ש?.

אם אכן מדובר בגזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה - סביר להניח שימצא המחוקק אשר יפעל לתיקון המצב. כך או כך לא צריך להיות שום ספק קל שבקלים שהטיעון "כולם נוסעים 110 מבקום 90 וכך גם אני עושה" לא יתקבל ע"י שום ארכע. קטונתי מלהביע דעה בנושאים אקזיסטנציאליים כגון הכושר האינטלקטואלי של מר לוי יצחק (שלגביו גם התבטת בחריפות לא מכבר) או הגבלת מהירות כאלו ואחרות. סביר להניח כי נהג טוב כמוך בעל רכב ספורטיבי למופת עלול לסבול מהגבלות הנ"ל. מאידך הכבישים מלאים ברכבים יוצאי הליסינג המתפרקים ונהגיהם הרשלנים אשר גם בתחום המגבלות לא מסירים דאגות בלבנו, וקובעי המדיניות אמורים לראות את הדברים במכלולתם.

אז אתה מאלה שנוסעים 90 ומאטים את כל התנועה... אני מקווה לפחות שאתה עושה את זה בנתיב הימני.

אני מאלה שנוסעים 96 במקום 90 בנתיב הימני. הפרעה לתנוע זהי עבירה לכל דבר ועניין.

פורסם

להעביר לטיפול משטרת שויצריה. עם טיפול כזה הם לא יעזו לנסות זאת שוב (ולא אף אחד אחר). אבא יכעס מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הם אמרו שמנתניה לחיפה לקח להם 9 דקות,אז אם כך לא הייתה אפילו מצלמת מהירות אחת שיכלה לתעד?

חבל שהם לא התהפכו לאיזה תעלה.

פורסם

עד כמה שאני מכיר אצ הכביש הוא נטול מצלמות מהירות אלא אם יש מארב של המשטרה. אני מניח שאם היה מארב כזה הם היו נלכדים עוד באותו לילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...