Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שרוצה

הנה עוד הוכחה שמהירות לא הורגת:-o

בכתבה מדברים כי נסעו את המרחק בין נתניה לחיפה ב9 דקות

המרחק בין חיפה לנתניה 60 ק"מ = ניקח רק 50 ק"מ = מהירות ממוצעת 330 קמ"ש. נו אז אמרו.

בסוף עוד ימצא כי רק הרימו את הגלגל ונסעו במקום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש פה כמה אנשים שרושמים כזה מקבץ של שטויות!!

לא משווה את הב מ וו לרכבים האלה אבל עדיין זה לא כזה בשמים אתם סתם עושים עניין מכלום, הכביש היה ריק הם לא סיכנו אף אחד אבל התנהגו בצורה מטומטמת להפליא אני גם לא מצליח להבין איך אפשר לעזוב את ההגה במהירות כזאת אבל זה רק כי הם לא יודעים מה ההשלכות של זה.

איפה בדיוק הכביש היה ריק?

הרכב שהם עקפו היה הולוגרמה?

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
בפרפרזה על הביטוי הידוע - ואם החוק יקבע שצריך לקפוץ מהגג?

עם כל הצער שבדבר - כך פועלת החברה המתוקנת. וכאשר כל דכפין מפרש את החוק וחמור מכך - מציית לו או לאו לפי ראות עיניו - כך מתנהלת חברה לוונטינית המפרגת. כמובן שהמחוקק יכול לחוקק חוקים בלתי-חוקתיים

ואם החוק יקבע שצריך לקפוץ מהגג?
. לכן קיימים בתי הדין הקונסטיטוציוניים. למיטב ידיעתי, הגבלות המהירות קיימות בכל העולם ואינן נוגדות שום חוקה.
פורסם

מי שרוצה לשאול איזה רכב זה, זה סדרה 5 (530I) ואל תשאלו איך מי מה מו.

אני אישית יכול להעיד על עצמי שאני בעצמי נוהג על הרכבים שלי גם במהירויות שקרובות ל+200 אבל אני לא מסכן את המשתמשים בדרך חלונות סגורים וכל הריכוז על הכביש, וממש לא מנסה להרים ידיים ולמחוא כפיים כמו דפוק.

מכיוון שאותו "ילד" העלאה את זה לפייסבוק שלו ועשה את הטעות של החיים שלו, אבל זה לא "שהמשטרה עלתה על זה לבד" אלא אחד שלא היה אמור לראות את הסרטון שלח את הלינק של הסרטון, למייל האדום של חדשות 2 ומשם כל המדינה יודעת על הסיפור הזה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

באמת שאני מחפש תגובה הגיונית ובוגרת לכל הסיפור הזה, אבל המשפט היחיד שעולה לי בראש זה "יואו איזה סתומים!!"

אני לא יודע בשביל מה צריך להיות יותר מטומטם, בשביל לנהוג ככה (לא במהירות המדוברת, אלא בזלזול הזה במהירות) או בשביל לעשות את זה לפייסבוק אחרי זה :roll:

ד"א עצם העובדה שהם נסעו 260 לא כלכך משנה, כי גם ב180 או ב200 קמ"ש אם היה קורה משהו הם לא היו מספיקים להגיב ומתים במקום.

ועוד משהו, נתניה - חיפה ב9 דקות? אם לי בנסיעה ב100-130 קמ"ש לוקח הקטע הזה משהו כמו 40 דקות? יכול להיות שהם נסעו בסביבות ה450-500 קמ"ש? הסקאלה נגמרה לו ב260, לכו תדעו כמה הוא באמת נסע

They just got called dumbasses on national news

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה מזכיר לי שלפני כמה חודשים נסעתי על כביש 6 בשעה 3 לפנות בוקר, אנחנו נסענו על 120, עקף אותנו BMW סדרה 5 לבנה במהירות שלרוב אופיינית לאופנועים בלבד. 2 שניות והוא נעלם באופק.

אני לא אתפלא אם מדובר באותו הרכב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה לא משנה אם זה במוו או הונדה,

כל בדיקות מבחני הריסוק נעשות בתנאי מעבדה ובמהירות של 55 קמ"ש.

כל עליה במהירות ולו בקמ"ש אחד לא מכפילה את הנזק אלא גורמת לעליה בתור חשבוני של הנזק.

תראה מה קרה לאיירטון סנה נכנס בקיר עם מכונית מירוץ שלא התפרקה וכל נימי הדם בגוף התפוצצו לו.

זה לא קשור, הגוף האנושי לא בנוי למהירויות כאלה [או למען הדיוק לעצירות פתאומיות כאלה].

רק שתדע מהירות העצירה שלך מ 55 קמ"ש ל 0 לוקחת 0.02 שניות התאותה הזאת שוות ערך למה שקורה לך אם תקפוץ מקומה 6.

עכשיו לך תנסה את זה .

לא התכוונתי לפאן הבטיחותי. הונדה, ב.מ.וו או פרארי, יש לך בעיה די קשה ב260 קמ"ש. זו לא הכוונה. הכוונה היא שאם אתה מתעלם מהעובדה שיכולות להיות - ויש - הפתעות על הכביש, נהגים לא צפויים או סיכוי לתקלה מכאנית או משהו, הקושי בלכוון סדרה 5 ב260 קמ"ש כך שתעקוב אחרי הכביש במהירות כזה הוא אפסי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אין גבול לטיפשות!

שימו לב שבתחילת הסרטון של ערוץ 2 אחד מהם צועק "תדליק את האור", לא הצלחתי לראות אם באמת הוא נסע בלי אורות אבל.. !

בנוסף הכתבה של ערוץ 2 הייתה סבירה, דיברו על כך שהכביש חשוך ובמקרה של חיה שקופצת לכביש אין להם סיכוי להתחמק.

ושלא תטעו אני בכלל לא תומך בדעה של מהירות הורגת!

פורסם
א פ - לצערי לא הבנת כלום.

קרא את התגובה של רוני שוב.

כיבוד האינטליגנציה של הזולט כנראה לא צדך החזק. כך או כך - אין לי שום סיבה לנסוע 107 כאשר מותר (בצדק או לאו) 90 בלבד. לכן גם משך שנים רבות לא היו לי דוחות מהירות. גם כך אני משלם יותר מדי מיסים.

פורסם

הבהמות האלה פגעו ישירות בנו - קהל חובבי הרכב.

שכן במסגרת קמפיין המצלמות יביאו את אלה כדוגמה לפורעי חוק שאותם צריך להוריד מהכביש. כשהאמת הפשוטה היא שכולנו נספוג דו"חות על "השתוללות" במהירות של 30 קמ"ש מעל המותר בכבישים בין עירוניים.

פורסם
זה מזכיר לי שלפני כמה חודשים נסעתי על כביש 6 בשעה 3 לפנות בוקר, אנחנו נסענו על 120, עקף אותנו BMW סדרה 5 לבנה במהירות שלרוב אופיינית לאופנועים בלבד. 2 שניות והוא נעלם באופק.

אני לא אתפלא אם מדובר באותו הרכב.

הרכבים האלה נעלמים כמו זבובים. אלה מהירויות שברוב המכוניות אין אותן על הסקאלה בכלל...

Xbox12341

פורסם

לי יש ביצים רק לנסוע ככה, ביום מוהר, לבד.

בגרמניה, אוטוסטרדה, ועם 2 ידיים על ההגה ללא מוזיקה, או כל אמצעי אחר שיסיח את דעתי.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...