Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שלא

הם עם האצבע עמוק בתוך הת$ת .

בחורה נעדרה והיה ידוע שמשהו לא תקין והם איימו על אביה במעצר אם הוא לא ירגע והבחורה נפתרה כי הם חיכו עד למחרת.

פשוט בזיון.

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד דבר, משום מה יש לי תחושה מאוד חזקה שכל אחד ואחד שהיה ברכב(אם לכל מי שהיה יש רישיון) שותה ונוהג.

כאשר קוראת תאונה במהירות של 75 קמ"ש "בסה"כ" התוצאות קטלניות. אני ממש לא רוצה לדעת מה תהיה התוצאה ב260.

פורסם
בדיוק. כשאתה לא מבין מה הסכנות או מה התוצאות של נהיגה כזו, זה באמת לא כזה סיפור. במיוחד לא בסדרה 5.

זה לא משנה אם זה במוו או הונדה,

כל בדיקות מבחני הריסוק נעשות בתנאי מעבדה ובמהירות של 55 קמ"ש.

כל עליה במהירות ולו בקמ"ש אחד לא מכפילה את הנזק אלא גורמת לעליה בתור חשבוני של הנזק.

תראה מה קרה לאיירטון סנה נכנס בקיר עם מכונית מירוץ שלא התפרקה וכל נימי הדם בגוף התפוצצו לו.

זה לא קשור, הגוף האנושי לא בנוי למהירויות כאלה [או למען הדיוק לעצירות פתאומיות כאלה].

רק שתדע מהירות העצירה שלך מ 55 קמ"ש ל 0 לוקחת 0.02 שניות התאותה הזאת שוות ערך למה שקורה לך אם תקפוץ מקומה 6.

עכשיו לך תנסה את זה .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
השאלה היא אילו מטעמים יעשה עו"ד טוב ממין ראיות שכאלה.

הורים שמחזיקים כלי רכב שמסוגל להגיע למהירות שכזו, נראה לי יהיו גם מסוגלים להעמיד להגנת הבונבונים שלהם סוללת עורכי דין שישכנעו את השופט שמדובר בסה"כ בילדים טובים ("נורמטיביים" זו המילה המקובלת/החמה היום בבתי המשפט) שעומדים להתגייס למיטב סיירות צה"ל וכל עונש שיוטל עליהם עלול להרוס את עתידם.

נשמע דמיוני?...

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ערוץ 10 עם רפי רשף בעוד מספר דקות כתבה בנושא.

לשאלה האם המשטרה תעשה עם זה משהו?

כיום לא ניתן להרשיע אדם על פי מצלמה שצילמה את הרכב, באותה הצורה שלא ניתן להרשיע אדם על מהירות אם נסעו לצידו באותה המהירות (בארה"ב ניתן להרשיע על ידי נסיעה בצמוד לרכב עם אותה מהירות).

אם יאתרו אותם אולי יהיה ניתן להרשיעם על נהיגה בקלות ראש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש פה כמה אנשים שרושמים כזה מקבץ של שטויות!!

אני מסכים עם זה שהם באמת אידיוטים,אין להם שכל,והם עשו את זה כי הם אינם מודעים למה שבאמת יכול לקרות במהירות כזאת אבל,

אני לא יכול לראות תגובות מטומטמות כמו:

אם היו שומרים על המהירות המותרת זה לא היה קורה,אני נוסע רק במהירות המותרת וכל מיני דברים מטומטמים או למשל, אם ההורים שלהם מחזיקים רכב שמגיע למהירות כזו בטח יש להם כסף.

חלאס די צאו מהסרט שלכם, כל רכב היום יכול להגיע ל200 ככה ש260 זה לא כזה בשמים זה דבר ראשון, דבר שני הרכב הזה בנוי לנסיעה במהירות כזאת(כמובן שלנסוע ככה עם נורות אזהרה זה ממש דבילי אבל זה עסק של הדבילים האלה)

דבר שלישי אני רוצה לראות פה כל אחד אם היה לו רכב כמו למשל גולף GTI לאון קופרה,אימפרזה וכו' ולא היה נוסע לפעמים מעל המהירות המותרת ואני מדבר על 200+.

קחו רכבים כאלה תשימו להם צ'יפ ושדרוגים קלים והופ מ120 עד 240 וגם ללא שדרוגים תגיעו לשם בשקט, זה עניין של שניות ספורות עד שתגיעו לשם ותאמינו לי זה ממש לא יורגש.

לא משווה את הב מ וו לרכבים האלה אבל עדיין זה לא כזה בשמים אתם סתם עושים עניין מכלום, הכביש היה ריק הם לא סיכנו אף אחד אבל התנהגו בצורה מטומטמת להפליא אני גם לא מצליח להבין איך אפשר לעזוב את ההגה במהירות כזאת אבל זה רק כי הם לא יודעים מה ההשלכות של זה.

בכל מקרה כל מי שמשחק אותה כזה צדיק שיצאה מהסרט שלו.

ומה שהכי משגע אותי זה שכל הצהובים למיניהם פה לא יודעים שגם אם הם יסעו בצורה הכי חוקית שיש הם יכולים להיהרג בתאונה ולא באשמתם אז די מספיק תצאו מהסרט!

פורסם

מצלמה זה האויב הכי גדול של שני סוגי אנשים - שוטרים ועבריינים. פעם לכאן ופעם לכאן.

אני רוצה לראות את השופט שלא ירשיע את הנהג המופרע בנהיגה במהירות מופרזת לגבי החוק, עם כל המליחות, החוכמה והפלפל שיהיו לעורך הדין שלו.

Xbox12341

פורסם

הבעיה העיקרית לדעתי היא שהכביש חשוך. (וכמובן, עזיבת הידיים). וגם הפרשי המהירויות בין הרכבים.

הגים לא מעריכים נכון את המהירות שלך במראה במהירויות כאלה.

בתור חולה הגה, אני אומר לך שכן יש כאן משהו מסוכן. אני אישית מזמן הפסקתי לנסוע מהר כשיש רכבים בנתיבים לידי, וגם בכבישים חשוכים.

פורסם

זה הלינק לשידור הישיר :arrow:

ברגע שהשידור יסתיים הכתבות אמורות לעלות שוב.

לפי מה שנאמר המשטרה יודעת במי מדובר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש פה כמה אנשים שרושמים כזה מקבץ של שטויות!!... אני נוסע רק במהירות המותרת וכל מיני דברים מטומטמים

צר לי ששמירה על החוק נתפשת בעינך כדבר מטומטם.

כל רכב היום יכול להגיע ל200

ולדעתי מאוד חבל שכך!

פורסם
הציניות מיותרת. החוק קבע את מה שקבע ויש לצייט לו. אגב, אני תומך גם בפריסת המצלמות. אינני יודע עד כמה הדבר יקטין את הקטל בכבישים, אך לפחות החוק יאוכף.

סליחה אבל זה אחד הדברים המטופשים שקראתי לאחרונה. "אין לי מושג אם החוק צודק או לא, ואין לי מושג אם לאכוף אותו באמת עוזר במשהו, אבל העיקר שהוא ייאכף!".

אני באמת מקווה שאתה תהיה אחד מאלפי האנשים שיקבלו דו"ח על 107 בכביש של 90, או 86 בכביש של 70. אולי זה יעיר אותך.

ואני חס וחלילה לא טוען שצריך לעבור על החוק - רק שצריך מידתיות מסוימת. מה שהולך לקרות עם המצלמות החדשות הוא לא מידתי, ואני חושש גם שלא יוכיח את מטרתו המוצהרת (לרוקן לנו את הארנק, זתומרת למנוע תאונות).

ובלי קשר, מכעיסה אותי הוותרנות ומעצבן אותי הייאוש הזה של "החוק קבע את מה שקבע ויש לציית לו". בפרפרזה על הביטוי הידוע - ואם החוק יקבע שצריך לקפוץ מהגג?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דבר שלישי אני רוצה לראות פה כל אחד אם היה לו רכב כמו למשל גולף GTI לאון קופרה,אימפרזה וכו' ולא היה נוסע לפעמים מעל המהירות המותרת ואני מדבר על 200+.

בכל מקרה כל מי שמשחק אותה כזה צדיק שיצאה מהסרט שלו.

ומה שהכי משגע אותי זה שכל הצהובים למיניהם...

איך אני מת על התגובות המפגרות האלה

שם המשתמש שלך מוכר לי מדיונים אחרים, בהם העלית את תפיסת העולם הטפשית שלך

לך תיסע ב300 קמ"ש מצידי, אבל תעשה את זה כמה שרחוק ממני ומנהגים נורמלים אחרים

אף אחד כאן לא משחק אותה צדיק

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...