Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה חברות ערסים מטומטמים , חבל שלא נכנסו בעץ.

המשטרה יכולה לעצור אותם ולשלול לנהג את הרישיון ? הווידאו נחשב בתור ראיות בבית משפט ? מקווה שיעשו עם זה משהו.

אגב איזו ב.מ.וו זו ? סדרה 5 או סדרה 7 ?

פורסם

יש מצב ל M5 (לפי לוח השעונים לקראת הסוף) או שזה מצב הגיר (נניח הילוך 5 ידני)? בעלי ב.מ.וו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מטומטמים שכאלה, למה לסכן חיים של אחרים בנוסף?:evil: מרגיז ביותר!

אבל זה שאין הרבה סירטונים כאלה לא אומר שכל ילד שמקבל את האוטו פעם ראשונה מההורים לא בודק "סגירות", זה שהם צילמו לא עושה אותם יותר גרועים מהאחרים שעושים את זה.

במיוחד שאבאל'ה משחרר לך את הבמוו.

לי יש בפייסבוק תמונה שעל הסקאלה 140 קמ"ש בערך (בסוזוקי) 190 (בפיאסטה,לא אני עשיתי את זה!), ועוד 2 סירטונים שאני "משתולל" בצלחות עם הסוזוקי במגרש עפר ריק לחלוטין יום לפני ששלחתי אותה לגריטה.

מה אני ערס?:shock:

פורסם

זאת לא M5 בוודאות , אמור להיות לוגו של M5 על המד סל"ד ותפירה בצבע אדום כחול ולבן על ההגה.

וסדרה 6 גם לא נראה לי בגלל הצורה של המראת צד בחוץ .

פורסם

ואחרי זה שואלים מה אנחנו רוצים ,

חבל שהמצלמות החדשות עדיין לא פעילות שם כי אחרת זה היה מצחיק בטרוף -כמות הדוחות).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

רכב חדש שמתאים למהירויות האלו לפי היצרן ,הבחור שם שתי ידים על ההגה , לא מזגזג בין הנתיבים .

חוץ מהשניה המטומטמת שהוריד ידים ,חוץ מלסכן את עצמם ,אין משהו מיוחד , מה ההבדל בין 260 ל150 ?

הכביש נראה ריק מאדם .

פורסם

ככל הנראה סדרה 5 - E60.

בצורה שהם נוסעים בה, לא ירחק היום בו האבולוציה תפעל את פעולתה עליהם. מילא לנסוע 260 קמ"ש, אבל אבל עם התראה על חוסר אוויר בגלגלים בצבע אדום (משמעותה חוסר אוויר מוחלט באחד הגלגלים!). גם עם צמיגי ראנפלט זה מעשה גובל בהתאבדות.

פורסם
ככל הנראה סדרה 5 - E60.

בצורה שהם נוסעים בה, לא ירחק היום בו האבולוציה תפעל את פעולתה עליהם. מילא לנסוע 260 קמ"ש, אבל אבל עם התראה על חוסר אוויר בגלגלים בצבע אדום (משמעותה חוסר אוויר מוחלט באחד הגלגלים!). גם עם צמיגי ראנפלט זה מעשה גובל בהתאבדות.

כל המעשה שלהם גובל בהתאבדות אז זה לא כל כך שינה להם.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

הגעתי למסקנה שבכבישים חשוכים לגמרי (גם כביש 6) צריך לנסוע במהירות שקרובה לחוק.

קרו לי כמה מקרים של משאית/קטנוע שנסעו עם כל האורות שרופים. ד' ישמור.

פורסם

חבורה של לוזרים. צחוקים והכל סבבה כל עוד לא עצר אותם שוטר. אם היה עוצר אותם היו בוכים לאמא כמו ילדים קטנים. שיהנו כל עוד הם יכולים.

פורסם

אפשר להתדיין ימים על כמה זה מסוכן לנסוע מהר. חלקנו חושבים שזה אסור לחלוטין חלקנו חושבים שקצת מהר זה בסדר ויהיו גם כאלו שיגידו שצריך לנהוג לפי החוק. ולדעתי, גם הם עוברים לפעמים את המהירות המותרת.

אבל...

לעזוב את ההגה ב-260 קמ"ש ולמחוא כפיים?!

כמה דפ*ק אתה צריך להיות?!

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

• תוכן חדש...