Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיפור קצרצר שקרה לי בכביש החוף בשעה 4 לפנות בוקר לפני כמה שנים. אני נוסע בכביש החוף לכיוון תל-אביב. כמו שאתם רואים בסרטון ואתם יודעים, אין תאורה בכביש הזה. אני נוסע במהירות של 80-90, פתאום אני מגלה חתיכת צמיג של משאית לפני במרחק של 15-20 מטר ממני. במזל לא נכנסתי בו. חלק מהאנשים אומרים שהערבים בכפרים הסמוכים מניחים צמיגים ומכשולים בכוונה לגרום לתאונות (קצת הזוי, אבל שמעתי ממס. אנשים).

עכשיו דמיינו את המטומטמים האלה קולטים או שלא קולטים מכשול כזה מאוחר מידי.

אדיוטים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא מזמן טסתי לסין עם חברת תעופה האוקראינית "אירו-סביט". אז מסתבר שהמדינה האוקראינית מוכירה את גיבוריה ובקוויה לא רק שלא מחלקים אלקוהול, אלה גם אוסרים להכניסו. טוב יהיה אם ישראל תוכיר את גיבוריה משלה ותחייב הגבלת מהירות נניח ל-140 קמ"ש בכל הרכבים פרט לרכבי השירות. מילא אין כאן אף כביש בו מותרת המהירות מעל 110 קמ"ש.

פורסם
סיפור קצרצר שקרה לי בכביש החוף בשעה 4 לפנות בוקר לפני כמה שנים. אני נוסע בכביש החוף לכיוון תל-אביב. כמו שאתם רואים בסרטון ואתם יודעים, אין תאורה בכביש הזה. אני נוסע במהירות של 80-90, פתאום אני מגלה חתיכת צמיג של משאית לפני במרחק של 15-20 מטר ממני. במזל לא נכנסתי בו. חלק מהאנשים אומרים שהערבים בכפרים הסמוכים מניחים צמיגים ומכשולים בכוונה לגרום לתאונות (קצת הזוי, אבל שמעתי ממס. אנשים).

עכשיו דמיינו את המטומטמים האלה קולטים או שלא קולטים מכשול כזה מאוחר מידי.

אדיוטים.

פעם הייתה לי התקלות עם איזו STI על איילון (אמצע הלילה, היה ריק לגמרי). נסעתי מאחוריו במרחק של 100 מטר בערך תוך שמירת קצב הולמת (די הרבה עשרות מטרים בשניה). הוא עלה על צמיג של משהו, שפשוט נורה אחורה ולמעלה. בגלל המרחק הספקתי לזוז אבל הוא עדיין גירד את קורת A שלי בחלקה העליון. לא השאיר אפילו שריטה. מה שכן, אני לא יודע מה זה עשה לפרונט שלו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אותי אישית ממש מרתיח העניין של הקלות הבלתי נסבל והזלזול במהירות הזאת!

עזבו 260 בכביש מהיר,אבל 4 חבר'ה צעירים מלאי אדרנלין שצועקים,צוחקים ושומעים מוזיקה ברקע,בכזאת מהירות?

אני גם מרשה לעצמי להביא את הרכב למהירות של 200-220 אבל כאשר אני לבד ברכב,לבד בכביש,בלי מוזיקה,שתי ידיים על ההגה ו100 אחוז ריכוז על הכביש!

לא מבין איך לא רועדות להם הביצים בכזאת מהירות.

לאנשים כאלה אין שום פחד ואין התחשבות כלפי חייהם וחיי סובבים להם,פשוט אנשים מגעילים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
טוב יהיה אם ישראל תוכיר את גיבוריה משלה ותחייב הגבלת מהירות נניח ל-140 קמ"ש בכל הרכבים פרט לרכבי השירות. מילא אין כאן אף כביש בו מותרת המהירות מעל 110 קמ"ש.

עזוב, בוא נחזור לכרכרה וסוס, עוד יותר בטוח :roll:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תסלחו לי, אבל הנהג פשוט מטומטם. אדיוט גמור. מילא( וזה ממש לא מילא) 260, אבל לצעוק ככה ברכב, לשמוע מוזיקה ולעזוב את ההגה. לבחור הזה יש הרבה מזל. במהירות של 100 אני לא מעיז להוריד יד מההגה אז ב260?!

ונכון כמו שאמרו פה וזה כולל אותי, כולם ניסו לסגור( או לנסוע מהר אין הבדל) אבל במהירות כזאת ועם כזה זילזול בנהיגה, אני עדיין לא מבין מה עבר לנהג בראש...

פורסם
עזוב, בוא נחזור לכרכרה וסוס, עוד יותר בטוח :roll:

הציניות מיותרת. החוק קבע את מה שקבע ויש לצייט לו. אגב, אני תומך גם בפריסת המצלמות. אינני יודע עד כמה הדבר יקטין את הקטל בכבישים, אך לפחות החוק יאוכף.

פורסם

פסיירקס, לא רועדות להם הביצים כי הם פשוט סתומים מדי להבין מה קורה במהירות כזאת.

ואני כן חושב שאם הם יזכו בפרס דארווין וימנעו מהגנים הנחותים שלהם להתגלגל הלאה לצאצאים נטולי IQ העולם ירוויח ,

אני רק מקווה שהם לא יקחו איתם אף אחד אחר בדרך.

המהירות , המוזיקה לא מפריעים לי.

הכי מפריע העובדה ש "הצלם" דוחף ידיים לתוך ההגה והנהג צועק עליו זוז , אחרי שניה האדיוט התורן מרים ידיים מההגה.

פשוט חבורה של בבונים לא מפותחים.

אין לי ספק שאחרי תאונה עם מספר הרוגים \פצועים קשה הם יתמהו למה זה קרה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
לא מזמן טסתי לסין עם חברת תעופה האוקראינית "אירו-סביט". אז מסתבר שהמדינה האוקראינית מוכירה את גיבוריה ובקוויה לא רק שלא מחלקים אלקוהול, אלה גם אוסרים להכניסו. טוב יהיה אם ישראל תוכיר את גיבוריה משלה ותחייב הגבלת מהירות נניח ל-140 קמ"ש בכל הרכבים פרט לרכבי השירות. מילא אין כאן אף כביש בו מותרת המהירות מעל 110 קמ"ש.

מה שאתה ועוד הרבה לא מבינים זה שהמדינה רוצה שתיסע מהר, אם יגבילו את כל הרכבים למהירוית חוקיות מאיפה ישלימו את ההכנסה של הדוחות?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
מה שאתה ועוד הרבה לא מבינים זה שהמדינה רוצה שתיסע מהר, אם יגבילו את כל הרכבים למהירוית חוקיות מאיפה ישלימו את ההכנסה של הדוחות?

תסלח לי, לא נוחכתי בדיונים הפנימיים של פיקוד המשטרה והאוצר. כך שאין לי מוסג ירוק מה היה המניע האמתי מאחרי המהלך. אומנם בעיתונות כתבו דברים כאלה ואחרים, אז כתבו (אויס געזוגט). אני יודע דבר אחד - את המהירות המותרת לא עוברים וכך נמנעים מצרות מיותרות.

פורסם
פסיירקס, לא רועדות להם הביצים כי הם פשוט סתומים מדי להבין מה קורה במהירות כזאת.

בדיוק. כשאתה לא מבין מה הסכנות או מה התוצאות של נהיגה כזו, זה באמת לא כזה סיפור. במיוחד לא בסדרה 5.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני תוהה אם המשטרה תעשה משהו..

את האייטם כזה הם לא יפספסו וסביר להניח שהגיבורים יתפסו כבר הערב ולמחרת יבאו מול המצלמות. השאלה היא אילו מטעמים יעשה עו"ד טוב ממין ראיות שכאלה.

• תוכן חדש...