Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המיץ של הזבל.

זה בדיוק מה שעבר לי בראש כשקראתי את הדברים האלה:

"חייבים להבין שהמהירות זה הרוצח שבכביש", אומר בנחרצות מנכ"ל עמותת "אור ירוק", שמואל אבואב, בתגובה לסרטון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבהמות האלה פגעו ישירות בנו - קהל חובבי הרכב.

שכן במסגרת קמפיין המצלמות יביאו את אלה כדוגמה לפורעי חוק שאותם צריך להוריד מהכביש. כשהאמת הפשוטה היא שכולנו נספוג דו"חות על "השתוללות" במהירות של 30 קמ"ש מעל המותר בכבישים בין עירוניים.

+1

צודק

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני לא מבין מה אתם עושים מזה עניין כזה גדול, כל ילד שמקבל את האוטו מההורים אחרי שנגמר המלווה יוצא לנסיעת מבחן שכזו, זה שהוא עזב ידיים מההגה וזה שיש מוזיקה רועשת וחברים צועקים ברקע, זה קורה אצל כולם בנסיעה הזאת, הרי זה מתוך לחץ חברתי, או דאווינים, אני בטוח שאם הוא היה לבד אותו נער לא היה נוהג במהירות כזאת, הוא מחפש להרשים את החברים שלו, ואני די סבור שזה לא יקרה שוב כי מספיק פעם אחת לדעת שהאוטו מגיע ל260, זה שהוא צילם את זה לא עושה אותו כל כך שונה מאותם מקרים לא מצולמים.

אני מודה שחטאתי בנסיעת מבחן כזו רק שאצלי היא נגמרה 100 קמ"ש פחות.

לא כל ילד עושה את זה..

אני לא עובר את ה120 גם אם יתפוצץ העולם והחברים ילחצו עלי מאחורה לסוע יותר מהר.

בסמארט בכלל יש לי הגבלה עד 135 אז אני לא מדבר עליה, :roll:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בתור מישהו שנוסע במהירויות שהשתיקה יפה להם (גם .. לפעמים יוצא לי לבקר את המהירות הזו של 260 כלבים לריצה)

אני חייב להגיד מס' דברים,

קודם כל, הסרטון נראה לי מעט מפוברק, מכמה סיבות

1. הם נוסעים על כביש החוף מנתניה לחיפה - כל מי שאי פעם נסע שם יודע, שאין שום אפשרות לשמור על מהירות כזו לאורך זמן, יש מס' עיקולים שאין שום אפשרות לנסוע שם מהירות כזו גם עם הברך בתוך האספלט (המבין יבין)

2. מדי פעם מראים את לוח השעונים, מי ששם לב ראה שהנורות בקרה (אור גבוה, חוסר אוויר בצמיגים וכו') מופיעות בחלק מהצילום, ובחלק אחר לא.

3. מי שעוד שם לב, יכל היה לשים לב בנוסף שגם מד הק"מ לא מתקדם בצורה כפי שאמור אלא הרבה יותר לאט

4. בתור רוכב מהיר (כלבים לדקה?) אני יכול להעיד שקשה מאוד לנהוג במהירויות כאלו בלילה. ביום אין ספק שאפשר ואף בקלות, אך בלילה, הראות נוראית, ובסרטון נראה בבירור שהכביש לא מואר בצורה טובה, וכל שטות בכביש יכולה לסיים את זה בצורה הגרועה ביותר. אני לדוגמא מעולם לא הגעתי למהירויות הללו בלילה, גם ב 4 בלילה בכבישי רחבי ידיים, ומרובע נתיבים.

5. בנוסף מי שפעם נסע במהירות הזו - יודע שהקווים של ההפרדה (הקיוקווים שמפרידים בין הנתיבים) ממש לא נראים כך במהירות הזו .. אלא יותר כמו פס אחיד :)

אני חייב להגיד שהסרטון נראה קצת מפוברק, בנוסף - למיטב ידעתי (!) לנסוע 260 בצורה רצופה , גם ברכב כמו BMW, למשך מספר דקות יגרום לנזק רציני למנוע (רינגים?), מנועים של רכב משפחתי מהסוג הזה לא בנויים להיות על מהירות כזו לאורך זמן של מספר דקות (למיטב ידעתי משהו כמו חצי דקה זה בגדר הסביר) גם מבחינת הצמיגים שמתחממים מאוד במהירות הנ"ל - שוב למיטב ידעתי.

בכל אופן, אין ספק שהילד יצא דביל רציני, מיילא לנסוע 260, מיילא שזה בכביש החוף בו האספלט לא הכי להיט, ואיפה שהם נסעו זה לרוב 2 נתיבים בלבד ללא שוליים בצד שמאל, אבל לעזוב ידיים זה בהחלט אחד הדברים המטופשים ביותר שאפשר לעשות.

אני בנוסף מסכים עם העניין הזה שדרווין סביר להניח יפעל פה בקרוב מאוד - אני רק מקווה שהשותף יהיה עץ\גדר הפרדה\ בטונאדה ולא משפחה חפה מפשע.

פורסם

חבורה של אידיוטים- הם בסרטון ואלו שחושבים שכולם כאן בפורום נוסעים ככה (ואז זה בסדר).

יש לנסוע על 200 קמ"ש ומעלה ויש לנסוע על 200 קמ"ש ומעלה ולעזוב ידיים מההגה, לצרוח כמו קוקסינל, למחוא כפיים למשמע שירי הערסים ברקע ולעלות את זה לפייסבוק כדי שכל החברים הערסים והידידות הפרחות הכפרות יוכלו לראות ולעשות לייק.

ואם עוד מישהו כאן כמו אדון Viper05 חושב "שכולנו עושים את זה" ,אנחנו כולנו סתם צבועים ואנחנו בכלל חיים בסרט (זה נכון, אני חי בסרט, בגלל נהגים כאלו מהסרטון וכאלו שחושבים שעם עוד רבים עושים את זה אז זה בסדר) שילך לישון על האף.

גם אני הייתי נהג צעיר עם יצרי סקרנות ורצון עז "ללמוד" את יכולת הרכב אבל בין זה לבין הדברים שמתוארים כאן עוברים תהומות.

בפעם היחידה ש"השתוללתי", לא בדקתי כמה הרכב סוגר ולא בדקתי עם אני יכול לאונן תוך כדי הדהירה בזמן שחברים שלי מתופפים שירי ערסים ברקע.

פורסם
יש פה כמה אנשים שרושמים כזה מקבץ של שטויות!!

אני מסכים עם זה שהם באמת אידיוטים,אין להם שכל,והם עשו את זה כי הם אינם מודעים למה שבאמת יכול לקרות במהירות כזאת אבל,

אני לא יכול לראות תגובות מטומטמות כמו:

אם היו שומרים על המהירות המותרת זה לא היה קורה,אני נוסע רק במהירות המותרת וכל מיני דברים מטומטמים או למשל, אם ההורים שלהם מחזיקים רכב שמגיע למהירות כזו בטח יש להם כסף.

חלאס די צאו מהסרט שלכם, כל רכב היום יכול להגיע ל200 ככה ש260 זה לא כזה בשמים זה דבר ראשון, דבר שני הרכב הזה בנוי לנסיעה במהירות כזאת(כמובן שלנסוע ככה עם נורות אזהרה זה ממש דבילי אבל זה עסק של הדבילים האלה)

דבר שלישי אני רוצה לראות פה כל אחד אם היה לו רכב כמו למשל גולף GTI לאון קופרה,אימפרזה וכו' ולא היה נוסע לפעמים מעל המהירות המותרת ואני מדבר על 200+.

קחו רכבים כאלה תשימו להם צ'יפ ושדרוגים קלים והופ מ120 עד 240 וגם ללא שדרוגים תגיעו לשם בשקט, זה עניין של שניות ספורות עד שתגיעו לשם ותאמינו לי זה ממש לא יורגש.

לא משווה את הב מ וו לרכבים האלה אבל עדיין זה לא כזה בשמים אתם סתם עושים עניין מכלום, הכביש היה ריק הם לא סיכנו אף אחד אבל התנהגו בצורה מטומטמת להפליא אני גם לא מצליח להבין איך אפשר לעזוב את ההגה במהירות כזאת אבל זה רק כי הם לא יודעים מה ההשלכות של זה.

בכל מקרה כל מי שמשחק אותה כזה צדיק שיצאה מהסרט שלו.

ומה שהכי משגע אותי זה שכל הצהובים למיניהם פה לא יודעים שגם אם הם יסעו בצורה הכי חוקית שיש הם יכולים להיהרג בתאונה ולא באשמתם אז די מספיק תצאו מהסרט!

נכון הם יכולים להיהרג בגלל אידיוט שעוזב את הידיים מההגה ב - 260 קמ"ש.

אם הם ימשיכו בהתנהגות כזאת הרי שבקרוב הם יפטרו את העולם מנוכחותם המעיקה. :lol:

כמו שמישהו פה כבר אמר - אבולוציה.

לפי תורת האבולציה דווקא המשכילים הם אילו שנכחדים אם תחשוב לעומק תבין ואם לא אני יתן הסבר קצר אדם משכיל יביא ילדים לפי ממונו כלומר אם הוא יוכל להחזיק עוד ילד אז למה לא ויש כאלה שבכלל יעדיפו רמת חיים ואילו.... יביאו לעולם לא ילד או שניים... הרבה יותר!

בכל אופן אנחנו הנפגעים העיקריים מהטמטום של הילדים או לא ילדים האילו שמאותגרים שכלית ברמה כזו של לבצע עבירה ועוד לעלות אותה לפייסבוק כמה טיפש אתה יכול להיות?

כמה חסר אחריות את יכול להיות לנסוע במהירות כזאת עם 4 אנשים ברכב? אפילו אם זה היה טנק זה היה נגמר בהרוגים במקרה של תאונה.

כמה סתום אתה יכול להיות בכדי לכבות את האורות בנסיעה במהירות של 260?

משהו פה אמר המיץ של הזבל.. לדעתי זו מחמאה אני מעדיף להיות מיץ של זבל מאשר אדיוט שעוזב את הידיים ב - 260 קמ"ש בלי אורות עם מוסיקה בקולי קולות ועוד עם ארבעה אנלפבתים ברכב.

אפילו לקרוא לאדם כזה אדיוט זו מחמאה אז אידיוט עד שנמצא תיאור אחר!

פורסם

אחרי שצפיתי בסרטון שוב,

אני יכול להגיד כמעט בוודאות שמדובר על פברוק, כנראה מד קמ"ש לא תקין (כפי שהנהג אגב טוען כרגע פורסם)

עוד בתחילת הסרטון רואים שהם נמצאים בעיקול (לפי העמודים בצד שמאל), וגם לפי השלט שעוד ניתן היה לקרוא אותו, וגם המהירות שעוברים הפסי הפרדת נתיבים.

אין סיכוי בעולם שזה 260 קמ"ש.

בקיצור סתם עשו בלאגן מכלום. הבנאדם נסע כנראה 130-140 לכל היותר.

אין טעם לצעוק על עזיבת ידיים - 260 זה לא היה בטוח.

פורסם

"פורנוגרפיה היא עניין של גאוגרפיה"

כך גם כאן

סכין מטבח בידיו של שף ואותה סכין בידיו של רוצח.

הרכב הזה בכבישי גרמניה שועט לו בניחותא, בכבישי ארצינו לא כל כך, תלוי בכביש.

הרכב הזה בידיו של נהג מנוסה כמו רוני למשל כמו הסכין בידיו של שף.

הרכב הזה בידיו של הערס שנהג בה כלי משחית.

הם אפילו לא מודעים לסכנות שבנסיעה שלהם.

לדעת א.פ הבטיחות נקבעת על ידי המחוקק, זה במקרה ישתגע ויקבע שמותר לנסוע 300 קמ"ש זה בסדר מבחינתו מאותו רגע.

לא בהכרח שהוא אישי יסע במהירות הזאת אבל מי שרוצה , בבקשה.

מי שישתמש במקרה הזה כדי להצדיק התקנת מצלמות , מתקרב לרמתו של הנהג וחבריו .

אני רק לא מבין איפוא הוריו של אותו זב חוטם. עד שגידלו אותו , לא חבל!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני רק יכול לדמיין מה עבר על הנהגים שנעקפו על ידי חבורת חולי הנפש האלה, מזל שזה לא נגמר באסון. מקווה שישללו לו לכל החיים על העבירות הפליליות האלה ושאת הרכב הזה יגרטו רק למען ''יראו ויראו''. אלה הפנים שאנשים בבית רואים בתקשורת ואחר כך כולם חושבים שבעלי רכבים ספורטיביים הם עבריינים. הבעיה נעוצה בנו, לא במשרד התחבורה ולא במשטרה.

אני פשוט מתקשה להאמין שיש פה אנשים במצדיקים את המעשים שהחבורת אפסים האלה עשתה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

טוב, אחרי שצפיתי בסרטון לראשונה בחדשות, אני חושב שזה מפוברק ובאמת יש בעיה בספידומטר. כנראה שהם נסעו מהר אבל לא 260. הכביש עצמו הוא לא ישר לכל אורכו ויש סיבובים שאי אפשר לקחת במהירויות כאלה.

זה גם מזכיר לי שיש לי חבר עם C5 שהספידומטר שלו היה מקולקל והמחוג הראה באופן קבוע על מעל 260 קמ"ש, וכל הזמן הייתי צוחק איתו שהוא הופך לעבריין ברגע שהוא יוצא מהחניה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

דבר שלישי אני רוצה לראות פה כל אחד אם היה לו רכב כמו למשל גולף GTI לאון קופרה,אימפרזה וכו' ולא היה נוסע לפעמים מעל המהירות המותרת ואני מדבר על 200+.

לא משווה את הב מ וו לרכבים האלה אבל עדיין זה לא כזה בשמים אתם סתם עושים עניין מכלום, הכביש היה ריק הם לא סיכנו אף אחד אבל התנהגו בצורה מטומטמת

בכל מקרה כל מי שמשחק אותה כזה צדיק שיצאה מהסרט שלו.

ומה שהכי משגע אותי זה שכל הצהובים למיניהם פה לא יודעים שגם אם הם יסעו בצורה הכי חוקית שיש הם יכולים להיהרג בתאונה ולא באשמתם אז די מספיק תצאו מהסרט!

א.למה להפוך את כולם לעבריינים

ב.גם כשהכביש ריק אתה אף פעם לא יודע מה יקרה ובטח לא לאן יקפוץ הבעל חי שממתין בצד

ג. בכביש אכן יש סיכונים אבל ככל שהמהירות גבובה יותר זמן התגובה מתארכת ומוכפלת בריבוע

חבל על התגובות החריפות והמתלהמות בואו נכבד את הפורום ואת עצמינו, הם פשוט מסכנים הכל מתחיל ונגמר ב...חינוך וזה מה שהם קיבלו

פורסם

בחדשות אחד הנערים טוען ש"היתה בעיה במחשב" והרכב נסע במהירות יותר נמוכה.

הם צילמו את הסקאלה על 260 בשביל ה"קטע".

גם לי זה לא נראה הגיוני שהם נסעו על 260, ממה שזכור לי BMW מגבילות את הרכבים שלהם ל-250 קמ"ש, ואפשר להוריד את ההגבלה רק בסדנאות חיצוניות ותמורת הרבה מזומנים שכוללים גם שיפור של הרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עם כל הצער שבדבר - כך פועלת החברה המתוקנת. וכאשר כל דכפין מפרש את החוק וחמור מכך - מציית לו או לאו לפי ראות עיניו - כך מתנהלת חברה לוונטינית המפרגת. כמובן שהמחוקק יכול לחוקק חוקים בלתי-חוקתיים . לכן קיימים בתי הדין הקונסטיטוציוניים. למיטב ידיעתי, הגבלות המהירות קיימות בכל העולם ואינן נוגדות שום חוקה.

אז תכניס את כולם לכלא. כי יש גזירות שהציבור לא יכול לעמוד בהם, ו-90 קמ"ש או נניח 100 על כביש 1 הן מהגזירות האלה - 90% מהאנשים נוסעים שם יותר מהר. להזכיר לך מתי קבעו את ה-90 קמ"ש?

כיבוד האינטליגנציה של הזולט כנראה לא צדך החזק. כך או כך - אין לי שום סיבה לנסוע 107 כאשר מותר (בצדק או לאו) 90 בלבד. לכן גם משך שנים רבות לא היו לי דוחות מהירות. גם כך אני משלם יותר מדי מיסים.

אז אתה מאלה שנוסעים 90 ומאטים את כל התנועה... אני מקווה לפחות שאתה עושה את זה בנתיב הימני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...