Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיפור קצרצר שקרה לי בכביש החוף בשעה 4 לפנות בוקר לפני כמה שנים. אני נוסע בכביש החוף לכיוון תל-אביב. כמו שאתם רואים בסרטון ואתם יודעים, אין תאורה בכביש הזה. אני נוסע במהירות של 80-90, פתאום אני מגלה חתיכת צמיג של משאית לפני במרחק של 15-20 מטר ממני. במזל לא נכנסתי בו. חלק מהאנשים אומרים שהערבים בכפרים הסמוכים מניחים צמיגים ומכשולים בכוונה לגרום לתאונות (קצת הזוי, אבל שמעתי ממס. אנשים).

עכשיו דמיינו את המטומטמים האלה קולטים או שלא קולטים מכשול כזה מאוחר מידי.

אדיוטים.

קרה לי ב 443 עם ספה תלת מושבית מכוסה בד שחור באמצע הלילה...

מהירות נמוכה יחסית פלוס בקרת יציבות הצילו לאשתי ולי את החיים.

איך הגיעה הספה לשם, בדיוק למקום בו אין תאורה, בדיוק לרוחב הכביש, לאללה פתרונים..

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה שהכי משגע אותי זה שכל הצהובים למיניהם פה לא יודעים שגם אם הם יסעו בצורה הכי חוקית שיש הם יכולים להיהרג בתאונה ולא באשמתם אז די מספיק תצאו מהסרט!

בדיוק, מי שיגרום לתאונה הם הבבונים מהסרטון...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הנושא של בעלי חיים אכן מטריד.

האם באוטובאנים יש מעברים תת-קרקעיים לבעלי חיים?

וסתם שאלה, למישהו יצא לפגוש בעל חיים בינוני (שפן או ארנב, נניח. ולא שאני יודע להבדיל ביניהם) ב-150-160 קמ"ש?

פורסם

בניגוד לדיעה הרווחת, דווקא הארנב, ולא השפן, הוא בעל האוזניים הארוכות והשיניים הבולטות.

השפן יכול להתנחם בעובדה שהוא בעל החיים הקרוב ביותר גנטית לפיל.

Winston S. Churchill -

פורסם

רואים בברור שזה לא 260 קמ"ש, תסתכלו לפי הפסי הפרדה, זה נראה כמו מהירות של כ 150 עד 170 ולא יותר!

ב 260 כבר רואים את זה כפס ישר ולא כמו בסרטון.

אני נוטה להאמין לנהג שאכן היה תקלת מחשב.

הדבר הכי מטומטם שהוא עשה זה מחיאת כף באמצע נהיגה עם עזיבת ההגה, פשוט מטומטם.

פורסם
ערס בן 17 קיבל את הב.מ.וו של אבא ,מעניין מה יהיה...

האבא דביל, לתת לילד בן 17 ,ועוד ילד כזה מפגר ב.מ.וו זה בעצם להגיד לו: "בן שלי ,לך תתאבד."

הבחור פשוט דגנרט גמור ,260 קמ"ש בכביש החוף זה יותר מדי בשביל כל אחד, ולא משנה כמה קורסים של נהיגה ספורטיבית הוא עבר או לא עבר.

החלק הכי מצער זה שאני לא מופתע בכלל, ככה זה אצלנו במדינה מה לעשות.

עד שלא רואים כמה תאונות "טובות" של מישהו עדף ב140 קמ"ש ונמרח לאורך הכביש כמו זבוב על שמשה לא נוהגים כמו בני אדם.

אתה מדבר על מהירות, תראה איך אנשים לוקחים סיכון מיותר בחציית פסי רכבת. רק לפני כמה שבועות הייתה תאונה קטלנית, ועדיין אנשים לא לומדים, פשוט לא לומדים. או שאנשים באמת חארות במלוא מובן המילה, או שהם סתומים עם ראש אטום, או שלאנשים חסר ריגושים בחיים אז הם לוקחים סיכונים מיותרים. את האמת ? נמאס. נמאס מההתנהגות הברברית הזו שאנו חווים אותה יום יום, שעה שעה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
קרה לי ב 443 עם ספה תלת מושבית מכוסה בד שחור באמצע הלילה...

מהירות נמוכה יחסית פלוס בקרת יציבות הצילו לאשתי ולי את החיים.

איך הגיעה הספה לשם, בדיוק למקום בו אין תאורה, בדיוק לרוחב הכביש, לאללה פתרונים..

הכביש הזה מככב במכשולים וגופים זרים מאז שאני זוכר את עצמי. הסיבה לכך טמונה גם בעצם העובדה שנהגים רבים ממזרח ירושלים ומהמרכז מעמיסים ציוד על רכבי משא פתוח באופן לא מקצועי, וזו התוצאה.

Xbox12341

פורסם

הסרטון נראה מפוברק עד הקטע שרואים אותו עוקף מכונית כאילו לפחות היא חונה בשוליים :roll:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לאלו שמאמינים במקרה זיוף של "מחוג מקולקל"- בולשיט! המחוג אמנם מזייף, יכול להיות שפועל הם נסעו 240+- תבחרו סטייה אבל זה יהיה באזור הזה.

מד הסל"ד לא משקר (או שתיכף יגידו שגם הוא מקולקל :?)

נורה צהובה אחת מראה לדעתי על ניתוק בקרת אחיזה, השנייה מראה על פנסי ערפל אחוריים/קדמיים דלוקים.

תשמעו את הנהג טוען שזה לא אמיתי ו"זה בכלל היה לפני שנתיים..שנתיים וחצי...לא זוכר".

רק מצורת ההתבטאות שלו אפשר לדעת עם מי יש עסק.

אגב, בחדשות 10 טענו שיכולה להיות בעיית הוכחה ויתייעצו "עם מומחים" אם אכן ישנה אפשרות של נסיעה במהירות הנ"ל.

מבחינה תאורטית, יש למשטרה אפשרות לדרוש ממוסך פלט נתונים ממחשב הרכב להוכחת המהירות?

פורסם

וסתם שאלה, למישהו יצא לפגוש בעל חיים בינוני (שפן או ארנב, נניח. ולא שאני יודע להבדיל ביניהם) ב-150-160 קמ"ש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני ממש לא מבין מה ההתפלאות של כולם לנושא של מי עושה דברים כאלה ועוד מעלה את זה לפייסבוק?

כבר שכחתם את החיילת החמודה ועוד שלל חיילים שמעלים תמונות עם מבוקשים לרשת והכי עצוב זה שהיא עוד מתראיינת ו"לא מבינה מה עשתה לא בסדר"?

המדינה שלנו מתדרדרת מיום ליום והנוער נהיה פשוט סתום, רק המחשבה לגדל פה ילדים מדאיגה ומרטיעה.

• תוכן חדש...