Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמינו לי כואב הלב לראות את זה, מה עשינו אנחנו אזרחים תמימים שנוסעים 90-100 בנתיב הימני , שמאחורינו מגיע מישהו על 260, סטייה הכי קטנה של ההגה, צמיג מתפוצץ לא משנה מה, הוא נכנס בנו- כמו לקבל איזה טיל ממטוס קרב. פשוט לא יאומן, לרדת לנהוג אפילו לסופר לקניות, אנשים חותכים על אי תנועה ,צופרים צועקים, לא מדבר אפילו על ציות לתמרורים ורמזורים(אדומים מלאים) כל ילד ממהר כאילו הוא מינימום ראש הממשלה, מתי כבר אנשים ילמדו ליסוע רגוע:roll: למען חייהם, והכי חשוב למען חיינו.

*מתנצל על ההתפרצות, לא יכולתי להישאר אדיש8)  

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני המום

מה באמת יש כאלו שסוגרים סקאלות בכבישים?

כל אחד בשלב כלשהו עושה טעות שהוא לומד ממנה.

גם אני עשיתי טעויות ושלמתי עליהם. אני שמח שלא קרה להם מזה שום דבר.

לכל ההורים תהיו בטוחים שאתם לא יודעים מה הבנים והבנות שלכם עושים.

כמו שהרמב"ם היה אומר "תחפש משהו ותבדוק אותו" לא זוכר איך כותבים את זה בארמית.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

התגובה של שמואל אבוהב כבר ממש חוזרת על עצמה באופן אידיוטי שאני ממש מתפלא איך הציבור מאמין לו ,הרי אין לו גיבוי בנתונים של המשטרע ? לי אישית נשבר ממנו ומהעמותה הזאתי ,ממזמן היא לא עושה את מה שהיא אמורה לבצע וצריכה להסגר.

בנוגע לילדים - כדאי מאוד שיתחילו לתרגל איך עולים לאוטובוס וקמים מהכסא כשמישהו זקן ממך מגיע . (אני בספק אם זה יקרה ,אבל ...)

גם לי הפריע שהם נהגו ברכב עם תקלות ברכב , אבל 260 , לפי הפסי הפרדה , זה לא נראה כ 260 ,ב 100 זה נראה ככה בערך , אבל ב 260 לדעתי זה צריך להראות כאילו זה עףףףף!

יש למצות איתם את הדין ולא עם אלו שנוהגים 105 וחוטפים דוחות !

לבסוף יש להעלות את המהירות המותרת בארץ ל 110 לפחות .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

נורא מבדר לראות הודעות כמו "הרכב מתאים למהירויות כאלו". רכב זה לא יותר מגולם שנשלט ע"י אדם (ברוב המקרים לפחות). האם אותו האדם המדובר "מתאים" למהירויות האלו ויכול לשלוט ברכב במהירות הזו? בספק מאוד מאוד גדול.

כנער בן 19, מעולם לא לא ניסיתי "לסגור סקאלה". חטאתי פעם אחת בנסיעה לאילת שעשיתי 140, אבל זהו. יש חוקים במדינה הזו, כמה מגוחכים ומטופשים שיהיו, אני עדיין צריך לאכוף אותם, בין אם אני רוצה ובין אם אני לא.

לנסוע 260 בכביש החוף, אותו הכביש החשוך שבאורך פלא מצמיח בלוקים של ביניין משום מקום, זו באמת אבל באמת טיפשות בהתגלמותה.

פורסם

סרטון הזוי.

הם היו מספיק מטומטמים לעשות את זה.

וגם לצלם את זה.

וגם לפרסם את זה......

אבל אולי זה לא אמיתי בכלל.......

בכל מקרה - אפשר להשתלח בהם כמה שרוצים - אבל איזו אלטרנטיבה יש להם?

אנשים רבים אוהבים מהירות - זה לא פשע.

איזו אפשרות מדינה מעמידה בפניהם לעשות את זה?

אולי על זה צריכים לדבר בכתבה?

למה מערימים קשיים על הקמת/הפעלת מסלולים כדי שאנשים יוכלו להוציא את האדרנלין שלהם שם?

זה לא הופך את מעשי המצולמים לפחות חמורים - אבל אי אפשר להתעלם גם מצד שני של המטבע.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

שפן או ארנב, נניח. ולא שאני יודע להבדיל ביניהם

ארנב ושפן - מצא את ההבדלים.

רמז: לארנב אזניים גדולות.

shafan_sela.jpg

wabbitvsrabbit-large.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בכל מקרה - אפשר להשתלח בהם כמה שרוצים - אבל איזו אלטרנטיבה יש להם?

אנשים רבים אוהבים מהירות - זה לא פשע.

איזו אפשרות מדינה מעמידה בפניהם לעשות את זה?

אולי על זה צריכים לדבר בכתבה?

למה מערימים קשיים על הקמת/הפעלת מסלולים כדי שאנשים יוכלו להוציא את האדרנלין שלהם שם?

זה לא הופך את מעשי המצולמים לפחות חמורים - אבל אי אפשר להתעלם גם מצד שני של המטבע.

ממש לא מסכים איתך.

אני חובב מהירות לא קטן וכבר יצא לי לנהוג במהירות תלת ספרתית שבה ספרת המאות איננה 1...

א-ב-ל, תנאי הראות היו אחרים, רמת הריכוז שלי הייתה אחרת לגמרי משל שלושת המופרעים האלה - ואתה יודע מה? גם נסיון הנהיגה שלי שונה ואיננו דומה לזה של המציגים שבסרטון.

קראתי ביום ו' את הכתבה של אודי עציון על נהיגה במרצדס SLS משטוטגרט לברלין, הוא נגע שם ב- 300 קמ"ש והוא תיאר תחושות של פחד מפני מה שעלול להתרחש על הכביש כתוצאה מהטעות הכי קטנה האפשרית.

את הזיעה הקרה הזו אני מכיר היטב לא בשל מה שקרה, אלא מהפחד של מה שעלול לקרות אם משהו משתבש...

נחזור אל הסרטון, מה ראינו בו? שלושה בבונים שלוחצים "כי הם יכולים", שמסכנים את כל הסובבים אותם - ושאינם מבינים בכלל מה עלול כל רגע לקרות.

פורסם

לדעתי אפשר לסכם את הת'רד הזה ב:

הם בבונים.

גם אם לא נסעו במהירות שצולמה עקב תקלה במחשב הדרך עדיין הם נסעו מהר מאוד.

הם בבונים.

נהגו בחוסר זהירות והרמת הידיים מההגה במהירות גבוהה.

הם בבונים.

הם נסעו במהירות גבוהה ביחס לתנאי הדרך [ללא ראות נאותה].

וכן הם ב....

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לגבי פסי ההפרדה אשר אינם "רצים" מהר מספיק -- אני מאמין כי התופעה נגרמת עקב FPS נמוך במצלמה. אינני מאמין שהסרטון מפוברק.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

לכל אלו שטוענים שהוא נסע 150-160, אז כנראה שבחיים לא נסעתם מעל 250 קמ"ש.

המחוג לא מקולקל ולא בטיח...

ותסבירו לי איך הסקתם שמדובר ב-530I ולא ב-540I,550I.

אין בעיה לרכב כזה לשייט ב-250+-, אבל למה להתנהג כמו מפגרים?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לכל מי שטוען שהסרטון מפוברק חי בסרט, לא ראיתם איך הם עברו את הרכב השני תוך שניות?

הכבישים בארץ לא בנויים למהירות הזו, המכונית אולי כן, אבל תזכרו שבגרמניה כל נתיב רחב פי שניים מנתיב בארץ ושם יש 8 נתיבים בכביש, גם הגרמנים מקפידים על לחץ אוויר נכון ואפילו ממלאים בחנקן, ומקפידים גם כן על צמיגים שבנויים למהירות הזו - שני הדברים הכי חשובים במהירויות שיוט כאלו. כמובן שהבן אדם צריך להיות מרוכז בנסיעה ולא להשתולל כמו מפגר.

פשוט חבורת מתאבדים.

נ.ב הכבישים בגרמניה עשויים מחומרים בעלי אחזיה גבוהים ואיכותיים ביותר, יש להם שוליים כמו שצריך, והרשימה עוד ארוכה,

וזה מה שצריך בשביל לנסוע במהירויות כאלו, אז אל תגידו הרכב בנוי למהירות כזו, זה סתם תירוץ.

פורסם
לגבי פסי ההפרדה אשר אינם "רצים" מהר מספיק -- אני מאמין כי התופעה נגרמת עקב FPS נמוך במצלמה. אינני מאמין שהסרטון מפוברק.

+1, בדיוק מה שבאתי לומר, יש לי סרטון וידאו שצילמתי כשעברה אותנו פרארי F50 באיטליה, נסענו שם 140 והפסים נראים בבירור, נראה כאילו נסענו 80, אז אני משער שב260 הפסים כן עשויים להראות כמו שנראה בסירטון.

פורסם
אם אכן מדובר בגזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה - סביר להניח שימצא המחוקק אשר יפעל לתיקון המצב. כך או כך לא צריך להיות שום ספק קל שבקלים שהטיעון "כולם נוסעים 110 מבקום 90 וכך גם אני עושה" לא יתקבל ע"י שום ארכע. קטונתי מלהביע דעה בנושאים אקזיסטנציאליים כגון הכושר האינטלקטואלי של מר לוי יצחק (שלגביו גם התבטת בחריפות לא מכבר) או הגבלת מהירות כאלו ואחרות. סביר להניח כי נהג טוב כמוך בעל רכב ספורטיבי למופת עלול לסבול מהגבלות הנ"ל. מאידך הכבישים מלאים ברכבים יוצאי הליסינג המתפרקים ונהגיהם הרשלנים אשר גם בתחום המגבלות לא מסירים דאגות בלבנו, וקובעי המדיניות אמורים לראות את הדברים במכלולתם.

אבל הרי זו אכן גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה! זה בדיוק מה שאני אומר! הציבור לא נוסע 90 כשמותר 90, אלא 100+. הציבור לא נוסע 100 כשמותר 100, אלא 110+. זו בדיוק הסיבה לכעס על המצלמות החדשות - כי החברה שמנהלת אותן קיבלה יד כמעט חופשית למקם את סף הצילום כרצונה. אם הם ימקמו אותן על 130 כשמותר 100 לא תהיה לי שום בעיה. אבל אם הם ימקמו על 110 - חצי מדינה תקבל דו"ח.

ועוד אגב - סע 90 במקום שמותר 90 ותגרום לעיכובים גדולים של התנועה. עיכובים משמעותם איבוד זמן עבודה (ולא רק) כלומר פחות הכנסות למדינה. וזו עוד לפני שדיברתי על איבוד השפיות של הנהגים שמאחוריך...

רואים בברור שזה לא 260 קמ"ש, תסתכלו לפי הפסי הפרדה, זה נראה כמו מהירות של כ 150 עד 170 ולא יותר!

ב 260 כבר רואים את זה כפס ישר ולא כמו בסרטון.

אני נוטה להאמין לנהג שאכן היה תקלת מחשב.

הדבר הכי מטומטם שהוא עשה זה מחיאת כף באמצע נהיגה עם עזיבת ההגה, פשוט מטומטם.

תפסיקו כבר עם השטויות. אין שום תקלה בשום מחשב. הב.מ.וו הזו אכן נוסעת 260 על הסקאלה. בפועל זה בטח 240+ בלבד, אבל זו אכן המהירות. אין בכך שום ספק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

+1...

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...