Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
max2005bאאל"ט לשון החוק אומרת וקובעת שצריך להשתמש במכשיר מדידה שנקבע לכך לדוגמא:

ממלז"ז F6 ומצלמות המהירות בצידי הדרכים.

הסוגיה לדעתי די מורכבת וגולשת לתחום דיני הראיות. אגב, בנהיגה בשיכרות ניתן להרשיע לא ע"פ בדיקה "מדעית" אלה ע"פ התרשמות השוטר, וזאת לא לפי לשון החוק אלה הפסיקה (מתבוסס בקיאו ומתגלגל בין הבקבוקים הריקים). אני מצפה שכתב אישום בתיק הנדון יוגש וקרב המשפטי עלול להיות מאוד מענין.

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסתכלו על הספידו הדיגיטלי בתחילת הסרטון (38 שניות). הוא מצביע על 27.2. תסתכלו בהמשך(1:19) , אתם תראו שהוא ב-27.5. עברו 51 שניות בין שתי הנקודות ו-300 מטר בלבד. במידה והסרטון לא ערוך (הוא נראה רציף), המהירות שהוצהרה היא לא הגיונית.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מד סלד ומד מהירות על גבול מנתק, בבונים באוטו ונהג מסיר ידיו מההגה.

עוד כמה שבועות נראה את החבורה הזאת בבית משפט עם כיפות שחורות על הראש ומעטה של ילדים טובים ירושליים וכמובן שיוציאו אותם מזה..

קיצר, בבונים כבר אמרנו? :)

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

משהו פה באמת לא מריח טוב, אבל הסרטון אמין לדעתי, למרות שיש ספק אבל בסופו של דבר נראה לי אמין.

המידע הדיגיטלי נותן 27.5 KM\H, איך זה הגיוני?, אבל מצד שני הם עוקפים מכוניות במהירות הבזק, משהו לא מסתדר לי.

מקווה שהצדק ייצא לאור.

פורסם

צפיתי בסרט שוב ויתכן בהחלט והם לא נסעו 260 אלא השעונים ברכב תקועים מסיבה כלשהיא והם עשו צחוק מהעניין.

המצלמה רועדת וקשה אפילו לאמוד את המהירות.

העבירות שרואים זה עזיבת הידיים מההגה לשניה במהלך הנסיעה ומד מהירות תקול (כפי שהם מודים), לא עברות שיושבים עליהם בבית סוהר, ומעבר לזה אי אפשר לדעת.

אנשים צוחקים ברכב זה עדיין לא עבירה.

יתכן שהרכב שעקפו נסע אולי ב 30 קמ"ש והם עקפו אותו ב 100, זה עדיין יראה כעקיפה מהירה מאוד.

פורסם

תגידו לי, מה פאקינג עובר עליכם? מישהו מוכן להסביר לי למה כל כך הרבה אנשים כאן מחפשים בכוח סיבות לכך שהסרטון מפוברק? לא ראיתי כאן ולו סיבה אחת קלושה לכך שהם לא נסעו ב-260 קמ"ש, ומספיק סיבות לכך שהם כן.

"השעונים תקועים", "המצלמה רועדת", "הרכב שעקפו נסע 30"... באמת, הגזמתם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תסתכלו על הספידו הדיגיטלי בתחילת הסרטון (38 שניות). הוא מצביע על 27.2. תסתכלו בהמשך(1:19) , אתם תראו שהוא ב-27.5. עברו 51 שניות בין שתי הנקודות ו-300 מטר בלבד. במידה והסרטון לא ערוך (הוא נראה רציף), המהירות שהוצהרה היא לא הגיונית.

זה לא מד מרחק. במיקום הזה ניתן להציג מידע משתנה - טווח שיוט נותר, מהירות, מהירות ממוצעת, צריכת דלק ממוצעת.

במהירות הזאת, למשל - ניתן להניח שהמספר מציג את צריכת הדלק ל-100 ק"מ.

פורסם
תגידו לי, מה פאקינג עובר עליכם? מישהו מוכן להסביר לי למה כל כך הרבה אנשים כאן מחפשים בכוח סיבות לכך שהסרטון מפוברק? לא ראיתי כאן ולו סיבה אחת קלושה לכך שהם לא נסעו ב-260 קמ"ש, ומספיק סיבות לכך שהם כן.

"השעונים תקועים", "המצלמה רועדת", "הרכב שעקפו נסע 30"... באמת, הגזמתם.

+++1.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
+++1.

+100 לא אחד, אני באמת לא מבין מה עובר על אנשים פה שמחפשים מתחת לאדמה ראיות לכך שהבבונים בBMW לא נסעו 260!

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

כי זה לא ממש אפשרי לפחות לא כמו שנראה בתחילת הסרטון

רואים בבירור שהם בתוך עיקול, 260 בעיקול אני לא הייתי מנסה גם עם ה R שלי.

מה שגם שחצי מהאנשים שחושבים שהם נסעו 260 לא היו במהירות הזו בחיים, המהירות הזו היא עצומה, והדברים שעוברים במהירות הזו ממש לא נראים כמו שזה משתקף במצלמה הזו.

מה גם שלעזוב ידיים ? בחייאת, הוא היה מתרסק תוך מס' שניות

לגבי הרכב שהם עברו - זה נראה כאילו הוא היה על 80-90 והם עברו אותו על 150-160 . בטח לא 260.

פורסם

חושך. המצלמה רועדת. בקושי רואים מה קורה מחוץ לרכב ואתה משום מה משוכנע שהם נמצאים בעיקול ולכן אין שום סיכוי שבעולם שהם נוסעים 260. הרבה יותר הגיוני לך, משום מה, שהספידומטר מקולקל, שמד הסל"ד משקר ושההילוך הוא לא באמת חמישי. נו באמת...

חצי מה"עיקולים" על כביש החוף אפשר לעשות על 200 בפיג'ו שנת 95. אני יודע את זה כי בעוונתיי עשיתי את זה בעבר. תאמין לי, בתור אחד שנהג במהירויות האלו וברכבים מהסוג הזה בעבר, שבב.מ.וו 530 אפשר לעשות את זה בקלות, ושהכביש בפירוש עובר במהירות כזו במצלמה שמצלמת את הסרטון. חוץ מזה, 530 יציבה מאוד על 250 קמ"ש ואין שום בעיה לעזוב ידיים בישורת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שוב.. לא אמרתי שהספידומטר מקולקל ולא המד סלד ולא ההילוך.

אמרתי שזה לא נראה כמו 260 קמ"ש. בתור מי שמבקר שם מדי פעם (בגרמניה באוטובהן פעמיים בשבוע) זה פשוט לא נראה ככה.

מה שכן אוכל בשמחה להסכים עם כולם, מדובר באמת בחבורת דבילים שאני מאוד מקווה ויקבלו כולם שלילה לכל החיים.

פורסם

הם לא יקבלו שלילה ולא נעליים.. המשטרה לא תעשה להם כלום. (כרגיל)

הכל סתם רעש וצלצולים וכמו כל דבר גם זה יעלם וכולם ישכחו מזה.

• תוכן חדש...