Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת שאין לי עניין להיות שחצן, אבל בהינתן הנתונים האלה, על אף שאינני עו"ד הייתי עושה בביהמ"ש קרקס מכתב האישום האוילי הזה אילולא אני הייתי הנאשם.

פסק הדין הזה עצוב מאוד ומהווה תעודת עניות למערכת המשפט בישראל.

אלעד,

לא היית עושה קרקס, למעשה אתה עושה מעצמך קרקס ממש עכשיו.

הבטחון שלך שאתה יותר חכם ומבין מהעו"ד ומהשופט הוא מגוחך, עד כדי מצחיק.

אין לך ולו חלק קטן מתוך הדיון, העדויות, והממצאים - אבל אתה יודע שהיית עושה קרקס.

אני מברך את בית המשפט והמשטרה על פסיקה אמיצה שלוקחת את הבטחון האישי שלי ושלך בכביש ברצינות, ולא מסתפקת במערכת המיסוי החדשה (גאטסו).

אני מקווה שישחילו את העארס העבריין ואת חבריו המטומטמים בכזה נקניק עד שהם יפחדו לעלות לאוטובוס שעובר את המהירות המותרת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אזרום איתך: עדות המומחה אמינה וכנראה שהרכב אכן נע במהירות הזאת. אם כך, מדוע ביהמ"ש הרשיע אותו בנהיגה במהירות213 בלבד?

וזה מילא - איך לעזאזל מורשע אדם בפשע שלא ידוע מתי והיכן הוא בוצע? האם מופיעים בסרט מקומות שעל פיהם ניתן לזהות היכן נסעו? אולי הם בכלל צילמו את זה באוטובאן בגרמניה?

בית המשפט לא הרשיע אותו שהוא נהג במהירות 213

על פי מה שפורסם בית המשפט הרשיעה אותו

נהיגה בקלות ראש

מהירות לא סבירה

מהירות שיש בה סכנה לציבור

כל העבירות האלה לא צריך בכלל לדעת מה המהירות , מספיק שבוידאו רואים את הנהג עוקף רכבים ומוחה כפיים , ואם רואים בוידאו שהוא נוהג הרבה הרבה יותר מהר משאר הנהגים אז נקבע שהמהירות שלו היא בלתי סבירה.

מהפרסום לא ברור מה זה אומר : "נהיגה מופרזת וסיכון חיי אדם"

נחכה שהפ"סד יופע במאגרי מידע המשפטיים ונקרא את הגרסה המלאה של ההחלטה כי כידוע עם עיתון אפשר לעטוף דגים ועם עיתון אינטרנטי גם זה אי אפשר.

נ.ב.

רוב התלונות של האזרח הן שבבית המשפט אין צדק כשבד"כ התלונות הן שאם היה צדק התוצאה היתה זיכוי.

במקרה הזה הצדק חייב הרשעה.

באופן אישי אני לא רוצה על הכביש נהג שנוסע במהירות שבה מרחק הבלימה הוא פי 3 או פי 4 ממרחק שהפנסים מאירים.

פורסם

אם זה לא היה ברור עד עכשיו, אני לא תומך בצורת הנהיגה שהוצגה בסרט. ועוד דבר שראוי להבהיר: כל ההנחות שלי בשרשור הזה מתבססות על מה שפורסם.

להכל אני מסכים, יש רק כשל מהותי אחד שדופק את כל הבסיס לכתב האישום: מד מהירות אינו נחשב לראיה לצורך הוכחה לכך שפלוני נסע במהירות מופרזת. החוק מונה את אותם אמצעי אכיפה שקבילים בביהמ"ש וספידומטר אינו אחד מהם.

איך אתה מתמודד עם העובדה הזאת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מבלי להתייחס לעבירה עצמה עד כמה שהייתה כזו שימו לב שלא מדובר בהרשעה. לא נקבע שום דבר מוחלט אלא מדובר בהליך זמני - הליך ביניים של פסילת רישיון עד תום ההליכים. החלטה של השופט אבישי קאופמן מיום 03/02/2012

המדובר בתיק: בפ"ת 5093-10-10 מדינת ישראל נ' ויצמן

וזהו הציטוט שמתאר את מהות ההליך:

"בתיק זה הגישה עתרה המבקשת לפסילת רשיון הנהיגה של המשיב עד לתום ההליך המשפטי נגדו, וזאת בעקבות הגשת כתב אישום נגדו בתיק 5066-10-10, שם מיוחסת לו נהיגה ברכב במהירות של 260 קמ"ש."

למעשה המשפט עצמו עדיין לא התקיים ועדיין לא ניתנה החלטה אם אכן הייתה כאן עבירה או לא. מה שנקבע זה שיש ראיות לכאורה בלבד.

גילוי נאות, אומנם אני עו"ד אך תחום דיני התעבורה והמשפט הפלילי אינם תחום מומחיותי.

פורסם

היי שלמה

המשפט עצמו התנהל בפני כבוד השופט בכר שנתן הכרעת דין שפורסמה בYNET חפש בשרשור 2 דפים לפני ,את הקישור.

אלעד

איפוא כתוב שמד האוץ פסול מלשמש כראיה. או מד הסל"ד.

כלל משפטי ידוע הוא שצד שאינו מביא ראיה או עד שיכול לפעול לטובתו משמע שהיא פועלת לרעתו.

לכן כאשר התביעה טוענת שהמד אוץ מד הסל"ד ומד צריכ(ח)ת הדלק מצביעים כולם על תוצאה דומה, ואתה כנאשם לא מפריך זאת , אז חייך אכלת אותה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מבלי להתייחס לעבירה עצמה עד כמה שהייתה כזו שימו לב שלא מדובר בהרשעה. לא נקבע שום דבר מוחלט אלא מדובר בהליך זמני - הליך ביניים של פסילת רישיון עד תום ההליכים. החלטה של השופט אבישי קאופמן מיום 03/02/2012

המדובר בתיק: בפ"ת 5093-10-10 מדינת ישראל נ' ויצמן

וזהו הציטוט שמתאר את מהות ההליך:

"בתיק זה הגישה עתרה המבקשת לפסילת רשיון הנהיגה של המשיב עד לתום ההליך המשפטי נגדו, וזאת בעקבות הגשת כתב אישום נגדו בתיק 5066-10-10, שם מיוחסת לו נהיגה ברכב במהירות של 260 קמ"ש."

למעשה המשפט עצמו עדיין לא התקיים ועדיין לא ניתנה החלטה אם אכן הייתה כאן עבירה או לא. מה שנקבע זה שיש ראיות לכאורה בלבד.

גילוי נאות, אומנם אני עו"ד אך תחום דיני התעבורה והמשפט הפלילי אינם תחום מומחיותי.

ההחלטה על פסילה עד תום ההליכים ניתנה ב : 03 פברואר 2011 והוגבלה לחצי שנה.

פורסם
היי שלמה

המשפט עצמו התנהל בפני כבוד השופט בכר שנתן הכרעת דין שפורסמה בYNET חפש בשרשור 2 דפים לפני ,את הקישור.

אלעד

איפוא כתוב שמד האוץ פסול מלשמש כראיה. או מד הסל"ד.

כלל משפטי ידוע הוא שצד שאינו מביא ראיה או עד שיכול לפעול לטובתו משמע שהיא פועלת לרעתו.

לכן כאשר התביעה טוענת שהמד אוץ מד הסל"ד ומד צריכ(ח)ת הדלק מצביעים כולם על תוצאה דומה, ואתה כנאשם לא מפריך זאת , אז חייך אכלת אותה.

יש הבדל בין הליכים אזרחיים לפליליים בכל הנוגע לראיות ומשקלן, כמו גם לשאלה איזה צד צריך להביא מה.

פורסם

רועי אתה צודק שיש הבדל בין הליכים אזרחיים לפליליים אבל בנקודה של אי הבאת ראיה / עד אין הבדל

קרא כאן

"הימנעות מהבאת ראיה -...מקימה למעשה לחובתו של הנמנע חזקה שבעובדה, הנעוצה בהגיון ובניסיון החיים, לפיה: דין ההימנעות כדין הודאה בכך שאילו הובאה אותה ראיה, היתה פועלת לחובת הנמנע. בדרך זו, ניתן למעשה משקל ראייתי לראיה שלא הובאה." (קדמי/ על הראיות/ חלק רביעי עמ' 1891 והפסיקה המצוטטת על ידו כמו ע"פ 728/84, ע"פ 1523/05 ועוד פסקי דין רבים אחרים).

( תתע 18411/09 *** מ.י. מדינת ישראל-לשכת תביעות תעבורה נ' משה מזרחי בית משפט לתעבורה ירושלים 12/05/2011 פורסם ב-LawData )

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אז ככה עידכון קטן,

אתמול אחרי שרשמתי פה תגובה כשיצאתי מהבית לנסיעה ראיתי את הבחור נוהג...

אין טעם בשטויות של בית המשפט, הבחור לא ממש סופר אותם וימשיך בסורו.

שבת שלום.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אז תודיע למשטרה שיש נהג מסוכן בשלילה והוא ממשיך לנהוג.

שישימו איזה יום מחסום קרוב לבית שלו וזהו.

ועדיף שיהיה לפני גזר הדין כי זה יוריד ממנו כל טיפה של אמינות ויכול גם להחמיר לו את העונש.

אנשים כאלו באמת לא צריך על הכביש.

פורסם

אתה מתייחס לענין שונה שאין לו קשר לנטל הראיה המוטל על התביעה במשפט פלילי. השאלה אם סירטון וידאו שכזה יכול להוות ראיה מספקת, קודמת לשאלה מהי גירסתו של הנאשם ומה משקלה של המנעות מצידו להבאת ראיה סותרת. מי שסבור שאין בהרשעה על פי ראיה מהסוג שכאן ממש, כלל אינו נדרש לשאלה מהי חובת הנאשם כאן.

פורסם

להכל אני מסכים, יש רק כשל מהותי אחד שדופק את כל הבסיס לכתב האישום: מד מהירות אינו נחשב לראיה לצורך הוכחה לכך שפלוני נסע במהירות מופרזת. החוק מונה את אותם אמצעי אכיפה שקבילים בביהמ"ש וספידומטר אינו אחד מהם.

איך אתה מתמודד עם העובדה הזאת?

יש לי אחד בשבילך ידידי:

ספידומטר אינו אחד מהם, אולי. לא יודע- לא מגיב לטענה.

מקריאה רבת שנים בפורום, ידוע לי שניתן לעצור רכב ע"י שימוש במדידת זמן לעקיפה של רכב אחר (או משהו בסגנון).

זוכרים את הקטע מהסירטון "1, 2, 3- אין רכב!!1!11!11!"?

המטומטם מדד את המהירות שלו עצמו מול רכב שגם אם היה נוסע כחוק, 90 קמ"ש, המהירות שבה עבר אותו היא גבוהה מהמותר-בצורה פראית...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רועי

הנאשם ביקש לזכותו כיוון שלא הוכחה אשמתו אפילו לכאורה.

בית המשפט דן בסוגיה וחייב אותו להשיב לאשמה .

ואז כאשר לא הביא את ראיותיו כראוי בית המשפט הרשיע אותו אני מעריך עלסמך מה שהובא לפניו וגם על סמך מה שלא הובא לפניו על ידי הנאשם.

קרא כאן את ההחלטה

http://www.court.gov.il/BookReader/getbook.asp?path=%5C%5C172.25.40.101%5Cidc_repository2%5C455%5C194%5C1f965bccb05d4695a952afa370cefbe7&OlvDataProto=file&Language=Hebrew&Hebrew=1&ReaderStyle=ILCourts&h=3A3C95CE7883A3B83A6C08C7577175B2&OnePageMode=1

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם כך אין מניעה להעמיד לדין את הנהגים של הרכב המצולם ו\או הצלמים במקרים הללו:

רכבו של יוחנן דנינו צולם במהירות 160

רכבו של דודי לוי צולם במהירות 180

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
רועי

הנאשם ביקש לזכותו כיוון שלא הוכחה אשמתו אפילו לכאורה.

בית המשפט דן בסוגיה וחייב אותו להשיב לאשמה .

ואז כאשר לא הביא את ראיותיו כראוי בית המשפט הרשיע אותו אני מעריך עלסמך מה שהובא לפניו וגם על סמך מה שלא הובא לפניו על ידי הנאשם.

קרא כאן את ההחלטה

http://www.court.gov.il/BookReader/getbook.asp?path=%5C%5C172.25.40.101%5Cidc_repository2%5C455%5C194%5C1f965bccb05d4695a952afa370cefbe7&OlvDataProto=file&Language=Hebrew&Hebrew=1&ReaderStyle=ILCourts&h=3A3C95CE7883A3B83A6C08C7577175B2&OnePageMode=1

וזה בדיוק המקום וזו גם הסיבה לשוב להודעה הראשונה שלי בענין הזה.

• תוכן חדש...