Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את ההכרעה, על 28 עמודיה.

במילה אחת: אשם!

הואשם בכל הספעיפים:

מהירות מופרזת, לפי הערכה מינימלית 213 קמ"ש

נהיגה בקלות ראש

נהיגה שלא בהתאם לדרך

סיכון חיי אדם

שני הלצים אף הם הואשמו במספר סעיפים של שידול וסיוע לעברות הנ"ל.

לא הואשמו בנסיעה ללא חגורת בטיחות.

הנאשם, באמצעות עורך דינו כפר וטען שהספידומטר קפץ אל מחוץ לסקאלה, ושכל הסרט הזה מפוברק והועלה לרשת במסגרת נסיון להאדרה עצמית. לחלק מהשאלות בחקירת המשטרה הנאשם לא ענה, השופט לא התרשם לחיוב מזה. ההגנה לא הביאה מומחים.

התביעה הביאה שני מומחים מטעמה, וטענה שהסרט אמיתי ושהנאשם נהג בפראות.

המומחים טענו שמד המהירות ומד הסל"ד אינם תלויים, ורואים בבירור שמהירות הנהיגה היא מאוד גבוהה. חישבו את המהירות גם לפי דגם הרכב (מספר דגמים מסדרה 5 E60) לפי ההילוך והסל"ד, ובהתאם לסוג הצמיג עם הקוטר המינימלי נמצא שהמהירות היא מעל 200 קמ"ש.

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לנאשם המפגר הזה מגיע להיות בכלא להרבה יותר זמן, אם הוא עד כדי כך טיפש כדי לנהוג ב260 ואז לעלות את זה לרשת אולי הכלא יכניס בו קצת חוכמה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם היו תופסים אותם אזי באמת מגיע להם עונש חמור.

אבל אם אותם מרשיעים על סמך וידאו ואת מפכ"ל המשטרה לא, יש לנו בעיה חמורה בהרבה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ממתי נסיעה במהירות מופרזת הופכת את הכביש למסלול מירוצים?

גם כן הכתבים האלה מדברים שטויות...

ולמה שיכניסו את המפכל, לא חסרים סיפורים. אני לפני כמה זמן דיברתי עם מישהו שסיפר, שאחיו שחזר ממשמרת(או מה שלא עושים שם) מהתחנה הביתה, ברכב הפרטי שלו, נהג במהירות מופרזת בעיר, נתפס ע"י דבורה אבל לאחר הצגה של תעודת שוטר והסבר שחזר מהתחנה, אמרו לו לילה טוב בלי קנס בלי כלום.

אז מי שחשב שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית טועה, וזה לא רק במקרים הספיציים הללו.

פורסם

מאסר בפועל על מהירות?! על תקיפה מינית מקבלים פחות...

למרות שעבור החומר האנושי הספציפי הזה אני בעד הוצאה להורג, אבל זה בלי קשר למהירות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

:shock: עונש מוגזם כרגיל פסיקה מטומטמת של בתי המשפט בארץ. אם זה לא היה מופרסם בתקשורת בגג היה מקבל קנס ושלילה.

ואם זה היה איזה מפקד במשטרה הוא היה מקבל נשיקה במצח ודרישת שלום לאשתו .

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם

משעשע לגמרי שהאנשים שישבו איתו ברכב קיבלו שלילה, באמת גזר דין מופרך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

"הפך את כביש החוף למסלול מירוצים"[/b]

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000734394

אם כך,אז כל גרמניה היא מסלול מירוצים אחד גדול.

וכל מי שנוהג באוטובאן הוא נהג מירוצים.

מדינת חלם.

אין ספק שזה מעשה טיפשי ומגיע להם עונש-למרות שנראה לי שהם קצת הרחיקו לכת עם המאסר בפועל,אבל נעזוב את זה כרגע..

מה שמקומם אותי זה דווקא אמצעי התשקורת ו״אור ירוק״ בראשות החלמאי שלמה אבואב שמנהלים קמפיין הפחדה מעורר רחמים,ומתייחסים למהירות מופרזת בתור מילה גסה,כאילו הם מנסים לשכנע את הקורא שמהירות מופרזת זאת מילה נרדפת לרצח,דקירה,אונס וכו׳.

כמובן שכל זה נובע מזה שאנחנו מדינת עולם שלישי בכל מה שקשור למוטוריקה,אין ספורט מוטורי,אין תרבות נהיגה,אין כמעט חובבי נהיגה,אם כבר קונים רכבים ידניים זה מהסיבות הלא נכונות,כל מה שמעניין זה שמירת ערך ואמינות,99% נוהגים על קופסאות שימורים אוטומטיות משעממות.

מעניין אותי לדעת מה יקרה אם יתפסו מישהו בכביש שומם(נניח 431 בשעות הלילה המאוד מאוחרות בישורת שמזכירה אוטובאן) נוהג/רוכב במהירות של 300 קמ״ש-התשקורת ואור ירוק בטח יוציאו אותו להורג אחרי שהוא יקבל חשיפה שרק הרוצחים הכי מתועבים מקבלים,ואחרי כל הבאז התקשורתי הזה ביהמ״ש יגזור עליו עונש זהה או חמור יותר ממה שמקבלים נהגים שדורסים או רוצחים או סתם רוצחים משועממים(ערסים שרבים על חניה,שמסתכלים על חברה שלהם במועדון וכדומה)

turboy

פורסם

אני עדיין לא מאמין שבאמת הרכב היה על 260 או 213 קמ"ש. לדעתי עם עורך דין טוב ומומחים + ערעור, הם יכולים לצאת עם נהיגה בקלות ראש ואולי מהירות מופרזת (הורדה של ידיים מההגה , למשל). קשה לי להאמין שמישהו יוריד ידיים מההגה ב 200 קמ"ש. עם כל הכבוד, זו עדיין בימר ולא רכבת על פסים.

לא שאני בעדם, אבל מבחינה אובייקטיבית - התקשורת והמשטרה עשו הר מעכבר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
משעשע לגמרי שהאנשים שישבו איתו ברכב קיבלו שלילה, באמת גזר דין מופרך.

מה לדעתך העונש הראוי לסיוע ושידול ?

פורסם
אני עדיין לא מאמין שבאמת הרכב היה על 260 או 213 קמ"ש. לדעתי עם עורך דין טוב ומומחים + ערעור, הם יכולים לצאת עם נהיגה בקלות ראש ואולי מהירות מופרזת (הורדה של ידיים מההגה , למשל). קשה לי להאמין שמישהו יוריד ידיים מההגה ב 200 קמ"ש. עם כל הכבוד, זו עדיין בימר ולא רכבת על פסים.

לא שאני בעדם, אבל מבחינה אובייקטיבית - התקשורת והמשטרה עשו הר מעכבר.

הם טענו שהיתה תקלה ברכב והמחוג קפץ עד הסוף .

המשטרה ביקשה לבחון את הרכב .

שלוש המעורבים לא הצליחו להזכר באיזה רכב מדובר ולמי הוא שייך.

פורסם

התנהלות לקויה של הנתבעים.

אם אני זוכר נכון, בוידאו הסל"ד זז ומחוג המהירות לא זז. לדעתי היתה להם תקלה והם החליטו להראות כמה הם "גברים" שנוסעים ב 260 קמ"ש.

נראה אם יהיה המשך לסאגה הזו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

השופט הזה יודע שכול הדגמים של ב.מ.וו מוגבלים ל 250 קמ"ש?

הבחור נכנס לכלא על זה שהוא אידיוט ומעלה סרטונים כאלה לאינטרנט ולא בגלל המהירות

אייל

• תוכן חדש...