Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נראה מה היה לנו, או ליתר דיוק: מה לא היה לנו:

1. מקום ביצוע העבירה נותר עלום.
  2. תאריך ושעת ביצוע העבירה אינם ידועים.
  3. הרכב כלל לא נתפס, ובהתאם לכך מספר הרישוי שלו נותר בגדר תעלומה.

במילים פשוטות, אלעד ויצמן נאשם שבתאריך לא ידוע ובשעה לא ידועה הוא נהג ברכב שכל שידוע לגביו זה שהוא מתוצרת BMW אי שם באיזור חיפה, כשמד המהירות מצביע על מהירות של 260 קמ"ש.

באמת שאין לי עניין להיות שחצן, אבל בהינתן הנתונים האלה, על אף שאינני עו"ד הייתי עושה בביהמ"ש קרקס מכתב האישום האוילי הזה אילולא אני הייתי הנאשם.

אני לא מבין איך עורך הדין שהנהג שכר לא הצליח להעיף את האישום הזה לקיבינימאט.

על סמך מה הוא הואשם בנהיגה במהירות 213 קמ"ש? למה 213 ולא 220? או אולי בכלל 120? האם התביעה יכולה להציג מדידה אובייקטיבית ואמינה כלשהי?

הרי בעצם זה שביהמ"ש קבע שהוא נהג במהירות של רק 213 קמ"ש בעוד שמד המהירות הראה 260, הוא למעשה מודה בכך שמד המהירות אינו אמין. אם כך, מי יכול לשלול את הטענה שהרכב נע בכלל במהירות 90 קמ"ש?

עם כל ה"חיבה" שלי לאדון ויצמן הצעיר, פסק הדין הזה עצוב מאוד ומהווה תעודת עניות למערכת המשפט בישראל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי רגשות מעורבים בקשר למקרה הזה.

מצד אחד אני לא רוצה אנשים כאלה בכבישים ציבוריים, וזה לא קשור רק למהירות עצמה.

מצד שני זה תקדים די מסוכן לכלונו, חובבי הנהיגה.

פורסם

עזבו בצד לרגע את הנהגים ה״בעייתים״ שמסתובבים בינינו בכביש, נכון זה מסוכן לא רק להם השטויות שהם עושים.

אבל תסתכלו מבחינה משפטית על המקרה הספציפי הזה , ועל שאר המקרים, לי בכל אופן זה נראה הזוי ההתנהלות של החוק ובתי המשפט.

ולא חסר ים דוגמאות מכל התחומים של שיכרות, מהירות וכו...

ולא אני לא אומר שהמשטרה באה לדפוק אותנו ואיזה בעסה שאנחנו חיים במדינה שהרבה דברים עקומים בה.

אני לא בא לשנות פה את סדרי המדינה וזה לא מתפקידי לעשות זאת, השאלה היחידה שלי היא מתי יתעוררו הקודקודים במדינה ויתחילו להיות שינויים בהתנהלות?!

פורסם
בואו נראה מה היה לנו, או ליתר דיוק: מה לא היה לנו:

1. מקום ביצוע העבירה נותר עלום.
  2. תאריך ושעת ביצוע העבירה אינם ידועים.
  3. הרכב כלל לא נתפס, ובהתאם לכך מספר הרישוי שלו נותר בגדר תעלומה.

במילים פשוטות, אלעד ויצמן נאשם שבתאריך לא ידוע ובשעה לא ידועה הוא נהג ברכב שכל שידוע לגביו זה שהוא מתוצרת BMW אי שם באיזור חיפה, כשמד המהירות מצביע על מהירות של 260 קמ"ש.

באמת שאין לי עניין להיות שחצן, אבל בהינתן הנתונים האלה, על אף שאינני עו"ד הייתי עושה בביהמ"ש קרקס מכתב האישום האוילי הזה אילולא אני הייתי הנאשם.

אני לא מבין איך עורך הדין שהנהג שכר לא הצליח להעיף את האישום הזה לקיבינימאט.

על סמך מה הוא הואשם בנהיגה במהירות 213 קמ"ש? למה 213 ולא 220? או אולי בכלל 120? האם התביעה יכולה להציג מדידה אובייקטיבית ואמינה כלשהי?

הרי בעצם זה שביהמ"ש קבע שהוא נהג במהירות של רק 213 קמ"ש בעוד שמד המהירות הראה 260, הוא למעשה מודה בכך שמד המהירות אינו אמין. אם כך, מי יכול לשלול את הטענה שהרכב נע בכלל במהירות 90 קמ"ש?

עם כל ה"חיבה" שלי לאדון ויצמן הצעיר, פסק הדין הזה עצוב מאוד ומהווה תעודת עניות למערכת המשפט בישראל.

על פי העיתון העבריין הורשע ב:

"הנאשם המרכזי הורשע בנהיגה בקלות ראש ובמהירות שיש בה סכנה לציבור, נהיגה במהירות לא סבירה, נהיגה מופרזת וסיכון חיי אדם. שני הנאשמים האחרים הורשעו בשידול ובסיוע לעבירות אלו."

תקרא את ההחלטה בעניין השלילה עד תום ההליכים ותבין שהמשטרה הציגה עדות מומחה של חברת BMW.

כשהנאשמים טוענים שהייתה תקלה בלוח המחוונים אבל הם לא זוכרים איזה רכב זה אז המשטרה אפילו לא התאמצה לאתר למי מהם יש BMW מהדגם המדובר. אני לא יודע איך המשטרה פועלת אבל אני בטוח שהם יכלו לאתר את הרכב דיי בקלות ואולי אפילו מבלי לצאת מהמשרד.

פורסם

גם לי רגשות מעורבים לגבי המקרה,

שכן אין כל ספק שהנהג המטומטם הזה אכן נהג במהירות הזו ולא כל שכן נהג ללא ידיים על ההגה, בקלות ראש ודעת שמסכנת את כולנו !! אסור שיהיו אנשים כאלו על הכביש! הרי שאתם לא באמת מאמינים שהייתה כאן תקלה במד המהירות והנהג "ניצל" את זה לטובת יצירת סרטון עאלק מפוברק, נכון?

נס קרה שהוא לא הרג את עצמו וחבריו או חלילה עובר אורח תמים... נהג מטומטם!!!

יחד עם זאת,

מע' המשפט בארץ מעלה בי גיחוך...

אם שוטר/קצין נתפס במצלמה דיגיטלית במהירות כזו ולא קורה כלום בעוד שאזרח (עבריין תנועה או לאו) נתפס במהירות כזו ומורשע על סמך הראיה הזו בלבד הרי שיש לנו כאן בעיה רצינית מאוד.

Having that said,

במקרה דנן אני בהחלט שמח על פסק הדין וכל מי שנוהג / נוסע או שיש לו קרוב שנוסע על הכבישים בארץ צריך להיות שמח.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
על פי העיתון העבריין הורשע ב:

"הנאשם המרכזי הורשע בנהיגה בקלות ראש ובמהירות שיש בה סכנה לציבור, נהיגה במהירות לא סבירה, נהיגה מופרזת וסיכון חיי אדם. שני הנאשמים האחרים הורשעו בשידול ובסיוע לעבירות אלו."

תקרא את ההחלטה בעניין השלילה עד תום ההליכים ותבין שהמשטרה הציגה עדות מומחה של חברת BMW.

כשהנאשמים טוענים שהייתה תקלה בלוח המחוונים אבל הם לא זוכרים איזה רכב זה אז המשטרה אפילו לא התאמצה לאתר למי מהם יש BMW מהדגם המדובר. אני לא יודע איך המשטרה פועלת אבל אני בטוח שהם יכלו לאתר את הרכב דיי בקלות ואולי אפילו מבלי לצאת מהמשרד.

המשטרה יכולה להביא איזה מומחה שהיא רוצה. כל זמן שבישראל החוק אינו מתיר להרשיע אדם בעבירת מהירות על סמך קריאת מד אוץ, הדבר היחיד שראוי לעשות עם העדות הזאת זה להדפיס אותה על נייר רך ומלטף.

כמה שוטרים בכירים צולמו כשהם לכאורה נוסעים במהירות מופרזת? האם גם בהם נהגה מערכת אכיפת החוק כשם שהיא נהגה בעכואי הפוחז?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

יכול להיות שאני טועה, אבל נראה שהמד של הTrip נשאר תקוע על 27.5. אולי באמת הייתה בעיה במחשב.

הנה הסרטון המלא:

פורסם

גזרי דין כאלו אמורים להדאיג אותנו מאוד , ולא רק בגלל שאנחנו חובבי רכב .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בואו לא נהייה תמימים, הם נהגו בסדרה 7 (עד כמה שאני זוכר) כך שלא ממש בעיה להגיע עם הרכב הזה למהירות כפולה מהחוק.

מאוד פשוט לקחת את המרחק שהם עברו, לחלק בזמן שהם נסעו (לא צריך לעבוד קשה מדי, הם אמרו את זה בסרט), אם המהירות שתתקבל מתאימה פחות או יותר למהירות שמוצגת על הספידומטר- ללכת ולהרשיע אותם.

גם אם לא ירשיעו על מהירות ספציפית, יש מספיק סעיפים לסבך אותם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יכול להיות שאני טועה, אבל נראה שהמד של הTrip נשאר תקוע על 27.5. אולי באמת הייתה בעיה במחשב.

הנה הסרטון המלא:

אני כמעט בטוח שמה שחשבת שזה ה TRIPהוא בכלל התצרוכת דלק.

אני חושב שהדבר ההוא מראה את הצריכה שעומדת על 27.5 ליטר ל 100 ק"מ

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

הנה הסרטון המלא:

המומחה של BMW העיד כי מד הסלד תואם את מד המהירות ותואם את מד צריכת הדלק , כל אחד מהשעונים שואב את המידע ממקור אחר.

בנוסף המומה של BMW הסביר שרואים שהם ניסוי להוריד הילוך והרכב לא מאפשר מכיוון שהרכב מגן על עצמו וגם זה מצביע שהכל עבד כשורה.

פורסם

אני אזרום איתך: עדות המומחה אמינה וכנראה שהרכב אכן נע במהירות הזאת. אם כך, מדוע ביהמ"ש הרשיע אותו בנהיגה במהירות213 בלבד?

וזה מילא - איך לעזאזל מורשע אדם בפשע שלא ידוע מתי והיכן הוא בוצע? האם מופיעים בסרט מקומות שעל פיהם ניתן לזהות היכן נסעו? אולי הם בכלל צילמו את זה באוטובאן בגרמניה?

פורסם
המשטרה איתרה את בעל הרכב כל הכבוד ואת הנוסעים שהיו עימו ברכב.

מכאן החלה החקירה ודברי הנאשמים נתנו את הנשק למשטרה להגיש את התביעה.

זו ההנחה שלי.

מקווה בשביל המשטרה שלא עשו כאן פדיחה.

יש בסרט מספיק שטויות כמו נתניה חיפה ב9 דקות שזה בערך 400 קמ"ש.:shock:

המרחק בין חיפה לנתניה 64 ק"מ.

קבל הנחה 60 ק"מ.

שווה בדיוק ל 400 קמ"ש.

רוצה הנחה נוספת 55 ק"מ.

שווה בדיוק ל 365 קמ"ש.

300 קמ"ש = למרחק של 45 ק"מ קצת הגזמת.

מי שרוצה

הנה עוד הוכחה שמהירות לא הורגת:-o

בכתבה מדברים כי נסעו את המרחק בין נתניה לחיפה ב9 דקות

המרחק בין חיפה לנתניה 60 ק"מ = ניקח רק 50 ק"מ = מהירות ממוצעת 330 קמ"ש. נו אז אמרו.

בסוף עוד ימצא כי רק הרימו את הגלגל ונסעו במקום.

אלעד

המשטרה העמידה את עו"ד בני סמו כתובע . הוא ראש התביעה המשטרתית.לא איזה תובע שנולד אתמול. היא הביאה מומחים לדבר .

אני מניח כי עדויות החבר'ה סייעו גם הם להפליל את עצמם.

ולא ברור אם ההגנה הביאה עדויות מומחים לסתור את מומחי התביעה.

כרגיל יש להמתין לקרוא את הכרעת הדין ולא את מה שכותב העיתונאי. יקח כמה ימים ואעלה זאת ( כידוע יש שביתה במשק שכוללת את כל הצוות המינהלי בבתי המשפט פרט לשופטים שלעולם לא שובתים.) לכן זה טרם עלה.

השופט כדי להפחית הצלחה בעירעור קובע כי עדויות הנאשמים לא אמינות בעיניו , ככלל ערכאת הערעור לא מתערבת אז בכך.

מאיפוא הבאת מהירות של 213 קמ"ש?

כיוון שנראו גם שלטי דרך לפחות פעמיים אני מניח כי מעבדות המשטרה "המשוכללות" פיענחו את השלטים כדי להראות מיקום, פרט לדברים הנשמעים בסרט נתניה חיפה וכו'.

כתב השופט בהחלטה שהבאתי אי שם במעלה השרשור כי בידיעה השיפוטית של בית המשפט מד האוץ מזייף במספר אחוזים ולכן 260 על המד פירושו +- 240 קמ"ש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...