Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להשעות את תגובותיי בשרשור הזה עד לפרסום פרוטוקול המשפט כי כנראה שבאמת יש דברים שלא פורסמו שיתכן שהם יכולים לשפוך אור חדש על העובדות הידועות לי עד כה.

יחד עם זאת, יש לי איזו תהייה שהייתי רוצה לשתף אתכם בה: בתקופה שבה אשתי ואני הכרנו, להוריה היתה דייהו סופר רייסר מגעילה ודפוקה עם משהו כמו 300K ק"מ. כיאה לדייהו במצב כזה, כשהרכב היה נע במהירות 90 קמ"ש, מד המהירות היה מצביע על 200 קמ"ש (אני רציני לגמרי).

הרכב הושבת לפני מספר שנים ע"י זאת שלימים הפכה להיות גיסתי, אבל בהנחה שהיום הוא עדיין היה על הכביש והייתי מצלם את מד המהירות בקלקלתו ומעלה לפייסבוק שאין לי - האם גם נגדי היה מוגש נגדי כתב אישום?

:roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טעות!

אין מושבעים בארץ, מכיוון שהבריטים (כאשר שלטו פה) לא חשבו שהילידים 'חכמים' מספיק כדי לשמש כמושבעים.

היום אין מושבעים, כי אז זה יפריע לאליטה מאוד מאוד מסויימת ומצומצמת לפרש את החוק איך שבא לה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מעניין שאף אחד לא ציין פה שכל רכבי BMW מוגבלים ל-250 קמ"ש. אם מד המהירות מראה 10 קמ"ש יותר ממה שהרכב מוגבל אליו אלקטרונית, הרי שעל פניו זה פוסל את מד המהירות כראיה.

אז בוא אני אגלה לך סוד קטן(אתה תהיה בהלם:-) )

בכל רכב יש סטייה של משהו כמו עד 5-6 אחוזים בין המהירות בספידומטר למהירות בפועל האמיתית.

הב.מ.וו 530 E60 שמצולמת בסרטון אכן מוגבלת ל-250 אמיתיים כשבפועל זה 260 או קצת יותר על הספידומטר בסרטון.

עוד דוגמא:

פורשה 991 c2s pdk מגיעה ל-302 קמ״ש אמיתיים כשבספידומטר זה יוצא בסביבות ה-316-317 קמ״ש.

לא כל ה-E60 מוגבלות ל-250 קמ״ש אלא רק ה-530/545/550/M5...בקיצקוץ כל גרסאות הבנזין והדיזל שישה

צילינדרים 3 ליטר ומעלה. 

turboy

פורסם
מעניין שאף אחד לא ציין פה שכל רכבי BMW מוגבלים ל-250 קמ"ש. אם מד המהירות מראה 10 קמ"ש יותר ממה שהרכב מוגבל אליו אלקטרונית, הרי שעל פניו זה פוסל את מד המהירות כראיה.

ראוים שלא קראת את דברי השופט - הנושא טופל במסגרת עדות של מומחה של כמור שהסביר שעם טעות הנפוצה של ספידומטר בגובה של ~7% אנו מקבלים מהירות בפועל של סביב 245 קמ"ש - וזה לכל הדיעות פחות מ-250.

אז תיורטית הרכב היה מסוגל להגיע למצב הזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אבל בהנחה שהיום הוא עדיין היה על הכביש והייתי מצלם את מד המהירות בקלקלתו ומעלה לפייסבוק שאין לי - האם גם נגדי היה מוגש נגדי כתב אישום?

מה אתה, חסין מהגשת כתב אישום?:?: לכל מי שיש לו כשרות משפטית אפשר להגיש נגדו כתב אישום.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
החלטתי להשעות את תגובותיי בשרשור הזה עד לפרסום פרוטוקול המשפט כי כנראה שבאמת יש דברים שלא פורסמו שיתכן שהם יכולים לשפוך אור חדש על העובדות הידועות לי עד כה.

יחד עם זאת, יש לי איזו תהייה שהייתי רוצה לשתף אתכם בה: בתקופה שבה אשתי ואני הכרנו, להוריה היתה דייהו סופר רייסר מגעילה ודפוקה עם משהו כמו 300K ק"מ. כיאה לדייהו במצב כזה, כשהרכב היה נע במהירות 90 קמ"ש, מד המהירות היה מצביע על 200 קמ"ש (אני רציני לגמרי).

הרכב הושבת לפני מספר שנים ע"י זאת שלימים הפכה להיות גיסתי, אבל בהנחה שהיום הוא עדיין היה על הכביש והייתי מצלם את מד המהירות בקלקלתו ומעלה לפייסבוק שאין לי - האם גם נגדי היה מוגש נגדי כתב אישום?

אם שני מומחים היו מעידים שמד שמד המהירות מראה מהירות התואמת את מד הסלד ואת מד תצרוכת הדלק כמו כן המחשב מונע הורה של הילוך . בנוסף היו רואים בוידאו שאתה עוקף עשרות רכבים בלילה במהירות מסוכנת ובלתי סבירה ואתה היית שוכח איזה מכל מגוון הדיהו שיש לך הוא הדיהו שנהגת.

כנראה שגם אתה היית נפרד מרשיון הנהיגה שלך לתקופה ממושכת.

פורסם

המשפט של התביעה "תמונה שווה יותר מאלף מילים" תקפה גם לעבירות המהירות של דנינו אשר צולם על ידי שוטר או רק לאזרח מהשורה ?

הדג מסריח מהראש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
המשפט של התביעה "תמונה שווה יותר מאלף מילים" תקפה גם לעבירות המהירות של דנינו אשר צולם על ידי שוטר או רק לאזרח מהשורה ?

הדג מסריח מהראש.

הטענה שלך לגיטימית נקראת "אכיפה בררנית" והיא מועלית כטענה מקדמית עוד לפני הדיונים , גם בתיק זה עלתה טענה זו ונדחתה.

פורסם
הטענה שלך לגיטימית נקראת "אכיפה בררנית" והיא מועלית כטענה מקדמית עוד לפני הדיונים , גם בתיק זה עלתה טענה זו ונדחתה.

בוודאי שהיא תדחה, אני מציע למורשע בעבירה הזו להגיש תלונה במשטרה כנגד רב ניצב דנינו ולהכריח את המשטרה לחקור את הסרטון שבו מצולם מפכ"ל המשטרה נוסע בכ 160 ק"מש.

אם יש דין שיהיה זהה לכולם, לאזרח מין השורה ולמפכ"ל המשטרה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כן, אבל היא לא נדחת "סתם": הטענה היא, שלא ניתן לקבוע מהירות של רכב X, על פי מד המהירות של רכב Y.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

העלית משהו יפה.

מצד אחד,אם הרכב היה עדיין שלם,היה ניתן להוכיח לשופטים שהם טעו.

מצד שני,מדובר ברכב מודרני שלא סביר שתהיה בו בעיית זיוף קילומטרז' כזו קיצונית.

ובאורך פסק הדין,

לדעתי עדיין היה מוגש נגדך כתב אישום (אבל עם עורך דין טוב,היית יכול לצאת זכאי עקב הסיפור שסיפרת על בעיית זיוף הקילומטרז').

פורסם

אשמח אם תתמצת אותה כאן שכן הדפדפן של האייפון לא מציג את העמוד שהבאת

תודה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...