Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממ... כשכתבתי לך שהמקרה היה בכלל לפני שנתיים בהודעה הראשונה שלי

דאגת להגיב לי בתאריך מפרסום הכתבה כאילו המקרה אירע היום :lol: שטויות הכל שטויות.. :wink:

כן גם לי גוגל העלה תמונות של BMW משנות השישים :S

אני מניח שהם התכוונו ל סדרה 6...... ?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבחור הזה הוא במקרה שכן שלי ובאוטובוסים תהיו בטוחים שהוא לא יסע,

בעיקר לא עם איך שהוא שדרג את הסיוויק שלו...

(ג'אנטים 16 אינצ' ניקל חדשים, צביעה קומפלט בצבע אפור מטאלי, בקליות שקופות חדשות, אגזוז לחץ)

בקיצור,

עכואי מן המניין.:twisted:

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני לא הבנתי את השופט שהרשיע אותם.

אני אעלה סרטון שאני עומד במקום ושעון המהירות מראה 260, אורשע גם כן?

משכנתא זה קל

פורסם

הנהג הוא בחור מוכר למשטרה בתור "עבריין תנועה", גם אלו שהיו איתו ברכב הם בעלי עבר...

אני מניח שעל סמך העבר שלו ושלהם השופט הפעיל קצת הגיון :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
אני דווקא חושב שהמשטרה והחוק פשוט צריכים את התקדים הזה שניתן להפליל אנשים ע״י צילום דיגיטלי, ותנחשו לבד למה הם צריכים את זה.

נקודה למחשבה

יאללה מספיק לקחת כל דבר לזה שהמשטרה מנסה לדפוק אותנו כל הזמן , אין קשר כרגע בין השניים,

החברה הללו יצאו מפגרים לגמרי , עשו מעשה טיפשי ועוד העלו אותו לאינטרנט

כל יום שהבחור יבלה בכלא יהיה מגיע לו ! ללא שום ספק , וגם שותפיו למעשה צריכים לקבל בראש, אבל זה לא הכי חשוב.

העיקר שיפסל לשנים ארוכות , יכנס לכלא או לכל הפחות עונש עבודות שירות כבד מאוד של כמה מאות שעות.

ביזיון וטמטום מוחלט איך שהוא התנהל בנסיעה הזו , לא משנה איך יסובבו את העניין - הוא אידיוט+++ ועל זה אין שום ערעור.

כמו כן , נכון אני לא צדיק בסדום וגם אני עשיתי מעשים בצעירותי , אבל מפה ולהגיע ל 260 קמ"ש ועוד בחוצפה שזה נעשה (בלי ידיים וכו' וכו') , וגם אם עוברים על החוק יש 160-180 ויש 260 קמ"ש , וגם לזה אם כבר יש דרך לעשות (קצת אחריות , אתה עם אנשים ברכב , לפחות לא לעזוב את ההגה מינימום שבמינימום).

בכל אופן , הוא אידיוט! ועו"ד שלו עוד יותר כאשר באים בטענה מטומטמת כמו - "המד אוץ עלה ללא שום הסבר וזו תקלה, כל ההמולה מסביב שצולמה מוכיחה את הנעשה בפועל , והטענה לא רק שמגוכחת ומצחיקה אלא מעליבה את בית המשפט וכבוד השוטר".

ועל זה הוא יקבל בראש ועוד איזה בראש וכל יום ברכה!

נ.ב

אני שלול רישיון לעוד 14 חודשים עקב נהיגה תחת השפעת אלכוהול לפני 5 שנים , וכל יום שעובר- מגיע לי !, וטוב לי ולאשתי שתפסו אותי - אחרת לא הייתי לומד! ואני מברך בסופו של יום את המשטרה על כך שתפסו אותי בזמן לפני התאונה העתידית לבוא.

פורסם

כאשר סרטון ווידאו נחשב לראיה לא מספקת במקרה של בכיר המשטרה נוהג ב-160 וראיה כן מספקת כאשר מדובר באזרח - בא לי להקיע מהצבעיות של כל המערכות החוקרות והשופטות.

עוד נראה בסרטון כי רכבו שלהמשיב חולף על פני מכוניות אחרות במהירות גדולה מאוד. בניגוד לטענת הסנגור, איןמדובר בכלי רכב אחד, אלא בשני כלי רכב שונים, במקומות שונים, ואם לגבי אחד מהםניתן לקבל כי מדובר ברכב שעלה מהשוליים כנטען, הרי לא כך לגבי הרכב האחר, אשר נראהבבירור כנוסע בנתיב ימני בעת שרכב המשיב מתקרב אליו

אתם מבינים, נראה לבעין שמדובר ב-"מהירות גדולה מאוד".

והם גם יודעים בוודאות שהרכב השני לא נוסע במהירות נמוכה.

אם כל החוסר חיבה שלי לבאבונים שקיבלו לידם את ההגה (במיוחד של רכבים כו מהירים וכו כבדים) שמעולם לא למדו נהיגה ומייצרים סיטואציות כל כך מסוכנות - כל הפק דין הזה נראה בדיחה ואותי בתור אזרח הוא מאוד מתריד.

אלוואי באותה כבדות ראש ורצינות היו מתייחסים לסרטונים שמתעדים אלימות והשתוללות של השוטרים ונציגי ממשל אחרים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני רוצח סדרתי.

זה אומר שאם היה אתמול רצח, זה אני?

במידה ואתה העלת תמונות של הגופה זמן קצר אחרי אז כן יהיה לך קשה להוכיח שזה לא אתה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תוכן חדש...