Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על סמך מה הוא הואשם בנהיגה במהירות 213 קמ"ש? למה 213 ולא 220? או אולי בכלל 120? האם התביעה יכולה להציג מדידה אובייקטיבית ואמינה כלשהי?

ביה''מ קבע כי הוא נסע במהירות מזערית של 213 קמ''ש, זה אומר שהוא נסע לפחות במהירות הזאת, שהייתה יכולה להיות גם 260 קמ''ש. אם היו קובעים שמהירות המזערית בה הוא נסע היא חוקית, היו מזכים אותו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ביה''מ קבע כי הוא נסע במהירות מזערית של 213 קמ''ש, זה אומר שהוא נסע לפחות במהירות הזאת, שהייתה יכולה להיות גם 260 קמ''ש. אם היו קובעים שמהירות המזערית בה הוא נסע היא חוקית, היו מזכים אותו.

אני חושב שהם טענו שהרכב טכנית לא מסוגל להגיע ל260 קמ"ש, וש213 קמ"ש היא המהירות המירבית שהוא מסוגל להגיע אליה.

או משהו כזה :?.

פורסם
אני חושב שהם טענו שהרכב טכנית לא מסוגל להגיע ל260 קמ"ש, וש213 קמ"ש היא המהירות המירבית שהוא מסוגל להגיע אליה.

או משהו כזה :?.

אתה טועה לחלוטין. אתה בעצם אומר שהרשיעו אותם על סמך מהירות מירבית שהרכב מסוגל להגיע?

הרשיעו אותו על מהירות מזערית בה הוא נסע, ונקבע שהיא 213 קמ''ש.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לדעתי יש מקום לערער על הפס"ד הנ"ל.

זולת הספידמוטר אין ראיות של ממש.

קביעה בעייתית ביותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מעניין שאף אחד לא ציין פה שכל רכבי BMW מוגבלים ל-250 קמ"ש. אם מד המהירות מראה 10 קמ"ש יותר ממה שהרכב מוגבל אליו אלקטרונית, הרי שעל פניו זה פוסל את מד המהירות כראיה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
מעניין שאף אחד לא ציין פה שכל רכבי BMW מוגבלים ל-250 קמ"ש. אם מד המהירות מראה 10 קמ"ש יותר ממה שהרכב מוגבל אליו אלקטרונית, הרי שעל פניו זה פוסל את מד המהירות כראיה.

אכן פס"ד נראה מאוד בעייתי! מעניין יהיה לקרוא את החלטת השופט בעניין.

פורסם
לדעתי יש מקום לערער על הפס"ד הנ"ל.

זולת הספידמוטר אין ראיות של ממש.

קביעה בעייתית ביותר.

עידן

את הוידאו ראית ?

לא מספיק בשביל להרשיע בנהיגה בקלות ראש , נהיגה במהירות שיש בה סכנה לציבור , נהיגה במהירות לא סבירה , סיכון חיי אדם ?

פורסם

שוב, הרשעה ע"פ וידאו היא בעייתית מאוד.

הנהג טוען שהספידומטר "קפץ" ומקולקל ולכן הם התרגשו.

להגיד שאני מאמין לו יהיה שקר אך הרשעה לפי כך היא בעייתית.

אם כך, שוטר שנוהג מאחוריך יכול לצלם אותך בוידאו ןאת הספידומטר שלו ולהביא להרשעתך.

יותר מכך, אזרח אחר יכול לצלם אותך ולהביא להרשעתך.

נהיגה בקלות ראש אכן יש פה.

אני מאמין שהנהג יוכל לצאת מזה בערעור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא מבין איך המשטרה לא התחברה למחשב הרכב והוציאה את הנתונים ממנו ?

אני מסכים שאם כבר מרשיעים אותם חייבים להרשיע את השוטרים הסוררים שתועדו נוסעים מהר מאוד.

אני לא מסכים שמהירות הורגת אלה חוסר זהירות ונהיגה בקלות ראש ,לראיה באוטובאן ובמקומות שמחוץ לארצנו נוסעים במהירויות גבוהות מאלו שהבחור צילם ועדיין זה לא הגורם לתאונות.

בארץ יש חוק ויש אכיפה האכיפה היא של המשטרה ואילו החוק הוא פשוט בדיחה ,משחררים נהגים שמשתוללים בחזרה לכביש אחרי עסקת טיעון מגוכחת או גנבי רכב שלא מבלים יותר מיומיים שלושה במעצר.

לגבי אכיפה אני מסכים שהמשטרה צריכה להציב לבחור מארב ליד הבית אם הוא ממשיך לנהוג בשלילה או לשים מצלמות מהירות ליד בתי ספר ומקומות מסוכנים ולא בכבישים מהירים ,לצערי מי שיושב בראש רוצה להראות תוצאות כמותיות ולא איכותיות.

לסיכום מילה טובה על המשטרה ,היום בבוקר ראיתי בחורה שנתקעה עם הרכב באמצע צומת וגרמה לפקק רציני ,

בתוך מספר דקות הגיעו שני שוטרים רכובים על אופנועים חנו בצד ירדו מהאופנועים ודחפו את הנהגת הצידה אל מחוץ לצומת, כל הכבוד

זו משטרה שאני בתור אזרח גאה בה ולא כמו שתי הצ'יקמוקים שהתחבאו לי ברחוב צדדי ב 9:00 ועטו על רכבי כאילו שדדתי בנק כשנכנסתי לרחוב שהכניסה אליו אסורה עד השעה 09:00 [ובסוף זוכיתי].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

המשטרה עצמה טענה שלא ניתן להרשיע את המפכ"ל רק עם סמך סרט וידאו אשר הוסרט על ידי קצין בכיר במשטרה, אבל הדין שונה כאשר מדובר על אזרח...

אין ספק מדובר על נהיגה בקלות ראש , והנהג דביל מוחלט גם על פי צורת הנהיגה וגם עקב העלאת הסירטון לרשת.

מצחיק אותי שהשופט קבע שהמהירות המינימאלית הייתה 213 ק"מש, על סמך מה בדיוק ?

חישובים פיסיקלים ? , מטריצות ? , בולשייט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שאלה קצת אחרת , מישהו יודע מדוע לא מנהיגים בישראל שיטה של חבר מושבעים?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לפי הסרטון, זכור לי שכל נורות החיווי היו דלוקות, מה שמעיד על מצב בדיקה של לוח המחוונים. טכנית אי אפשר לנסוע 260 בכביש הזה, בטח לא בסיבובים.

זה אומר שאני יכול לצלם את לוח המכוונים שלי מראה 240 קמ"ש ו 8000 סל"ד ולהכנס לכלא בגלל היסטריה של אנשים? איזה כיף לי.

נהיגה בקלות ראש? כן. מטומטמים שניסו להשוויץ? כן.

מאסר בפועל? הגזימו. (עוד אין גזר דין, כן?)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

סיכום מילה טובה על המשטרה ,היום בבוקר ראיתי בחורה שנתקעה עם הרכב באמצע צומת וגרמה לפקק רציני , בתוך מספר דקות הגיעו שני שוטרים רכובים על אופנועים חנו בצד ירדו מהאופנועים ודחפו את הנהגת הצידה אל מחוץ לצומת, כל הכבוד זו משטרה שאני בתור אזרח גאה בה

נכון מאד. אני זכיתי לראות התנהגות דומה לזו רק באנגליה. כאן בישראל ראיתי את ההיפך. אין ספק שאם כך היו מתנהגים השוטרים בדרך כלל, היו התגובות כלפי המשטרה שונות לגמרי ממה שהן כעת.

אני רוצח סדרתי. זה אומר שאם היה אתמול רצח, זה אני?

לשיטת המשטרה - כנראה שכן. ולא בטוח בכלל שהיא טועה; אלא שעדיין היא אמורה להוכיח את הדבר. ופה בדיוק הבעיה.

נראה לי כי מערכת המשפט מזמן זנחה את העקרון של "חף מפשע עד שהוכחה אשמתו", ועברה לשיטה של "הוא נראה לי אשם". זו הבעיה כאן, ולא השיטות של המשטרה לנחש מי הוא החשוד הסביר ביותר.

במידה ואתה העלת תמונות של הגופה זמן קצר אחרי אז כן יהיה לך קשה להוכיח שזה לא אתה.

בדיוק הענין: בשיטת המשפט הנהוגה אצלנו, אמור להיות איזון בין שני דברים:

מצד אחד, המדינה (הפרקליטות) רשאית להאשים כל אדם בכל עבירה בכל עת.

מצד שני, הם צריכים להוכיח שהנאשם אשם. הנאשם לא צריך להוכיח כלום. אין הוכחה - אין הרשעה.

אז כמו שאמרתי, זה מה שאמור היה להיות. אבל עצם העובדה שברור לך כי מי שנראה אשם יצטרך להוכיח שאינו כזה, ולא - יורשע, מראה שיש כאן בעיה גדולה.

אני לא מבין איך עורך הדין שהנהג שכר לא הצליח להעיף את האישום הזה לקיבינימאט.

לפי הבנתי, הנאשם הודה בכמה דברים, ומכאן והלאה הדרך סלולה להרשעתו.

שאלה קצת אחרת , מישהו יודע מדוע לא מנהיגים בישראל שיטה של חבר מושבעים?

לדעתי, זה בגלל שכך ישקפו הכרעות הדין את רצונם של כלל התושבים, ולא את רצונם של כעשרים אנשים מסויימים מאד.

מעניין אותי לשמוע דיעות אחרות בנושא זה.

דני

פורסם

מושבעים - אזרחים מן השורה מגיבים ברגש ולא תמיד בהגיון. קל יותר להשפיע על שיקול דעתם.

שופט אמור להיות יותר מחוסן מהבעיות הנ"ל+ להבין את החוק על בוריו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...