Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב במשפט הגיעו למסקנה שמד המהירות משקר (בכמעט 50 קמ"ש). ההרשעה התבססה על הסל"ד של המנוע וצריכת הדלק (לפי ירידת מחוג הדלק).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התנהלות לקויה של הנתבעים.

אם אני זוכר נכון, בוידאו הסל"ד זז ומחוג המהירות לא זז. לדעתי היתה להם תקלה והם החליטו להראות כמה הם "גברים" שנוסעים ב 260 קמ"ש.

נראה אם יהיה המשך לסאגה הזו.

השופט הזה יודע שכול הדגמים של ב.מ.וו מוגבלים ל 250 קמ"ש?

הבחור נכנס לכלא על זה שהוא אידיוט ומעלה סרטונים כאלה לאינטרנט ולא בגלל המהירות

תקראו את הכרעת הדין יש קישור אליה כמה עמודים אחורה. באופן כללי המשטרה הביאה שני עדים מומחים מטעם יבואן BMW

היו 3 אינדיקציות שהכל עבד כשורה . סלד, מהירות,מד צריכת דלק , ועצם העובדה שהם מנסים להוריד הילוך במהירות גבוהה והרכב לא מאפשר.

בנוסף כשהמהירות ירדה גם הסלד ירד באופן תואם . עשו גם חישוב של יחסי העברה שתאמו את המוצג ע"י מד המהירות בקירוב ולכן נקבעה מהירות של 213 קמש.

פורסם

סוף סוף, פסק דין תקדימי נהדר.

אולי עכשיו, סוף-כל-סוף, והגיע הזמן ממזמן אני אומר, אבל ממש ממזמן,

אולי עכשיו,

ערסים יחשבו פעמיים לפני שהם מעלים שטויות לאיפה שלא צריך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם היו מכניסים אנשים לכלא רק בגלל שהם אדיוטים,

חצי מדינה היתה יושבת עכשיו בפנים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זהו שכאן באות התלונות על המשטרע שהיא לא עושה את העבודה כמו שצריך. :wink:

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
אם כך,אז כל גרמניה היא מסלול מירוצים אחד גדול.

וכל מי שנוהג באוטובאן הוא נהג מירוצים.

מדינת חלם.

אין ספק שזה מעשה טיפשי ומגיע להם עונש-למרות שנראה לי שהם קצת הרחיקו לכת עם המאסר בפועל,אבל נעזוב את זה כרגע..

מה שמקומם אותי זה דווקא אמצעי התשקורת ו״אור ירוק״ בראשות החלמאי שלמה אבואב שמנהלים קמפיין הפחדה מעורר רחמים,ומתייחסים למהירות מופרזת בתור מילה גסה,כאילו הם מנסים לשכנע את הקורא שמהירות מופרזת זאת מילה נרדפת לרצח,דקירה,אונס וכו׳.

כמובן שכל זה נובע מזה שאנחנו מדינת עולם שלישי בכל מה שקשור למוטוריקה,אין ספורט מוטורי,אין תרבות נהיגה,אין כמעט חובבי נהיגה,אם כבר קונים רכבים ידניים זה מהסיבות הלא נכונות,כל מה שמעניין זה שמירת ערך ואמינות,99% נוהגים על קופסאות שימורים אוטומטיות משעממות.

מעניין אותי לדעת מה יקרה אם יתפסו מישהו בכביש שומם(נניח 431 בשעות הלילה המאוד מאוחרות בישורת שמזכירה אוטובאן) נוהג/רוכב במהירות של 300 קמ״ש-התשקורת ואור ירוק בטח יוציאו אותו להורג אחרי שהוא יקבל חשיפה שרק הרוצחים הכי מתועבים מקבלים,ואחרי כל הבאז התקשורתי הזה ביהמ״ש יגזור עליו עונש זהה או חמור יותר ממה שמקבלים נהגים שדורסים או רוצחים או סתם רוצחים משועממים(ערסים שרבים על חניה,שמסתכלים על חברה שלהם במועדון וכדומה)

כל מילה בסלע !

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

עידן

והחצי השני היה מוצא להורג...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ציטוט של השופט

"שוכנעתי מעבר לספק סביר כי המהירות בה נסעו הנאשמים גבוהה מאוד, הדבר בולט מצפייה בפסי ההפרדה שבין הנתיבים שחולפים במהירות עצומה ובשלטים לצד הדרך שלא ניתן לקרוא את תוכנם בשל המהירות הגבוהה, די בכך כדי לסתור את טענת ההגנה הבסיסית של הנאשמים, לפיה נסעו במהירות המותרת ורק מד המהירות היה פגום"

ואני שואל אם הגענו ליום שמרשיעים אדם על סמך נדמה\נראה לי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ציטוט של השופט

"שוכנעתי מעבר לספק סביר כי המהירות בה נסעו הנאשמים גבוהה מאוד, הדבר בולט מצפייה בפסי ההפרדה שבין הנתיבים שחולפים במהירות עצומה ובשלטים לצד הדרך שלא ניתן לקרוא את תוכנם בשל המהירות הגבוהה, די בכך כדי לסתור את טענת ההגנה הבסיסית של הנאשמים, לפיה נסעו במהירות המותרת ורק מד המהירות היה פגום"

ואני שואל אם הגענו ליום שמרשיעים אדם על סמך נדמה\נראה לי

תקרא את המשפט ואז תשאל את עצמך שאלות.

השופט אף ציין כי פסק הדין בבית משפט השלום היה מנומק ומפורט, והוסיף: "שוכנעתי מעבר לספק סביר כי המהירות בה נסעו הנאשמים גבוהה מאוד, הדבר בולט מצפייה בפסי ההפרדה שבין הנתיבים שחולפים במהירות עצומה ובשלטים לצד הדרך שלא ניתן לקרוא את תוכנם בשל המהירות הגבוהה, די בכך כדי לסתור את טענת ההגנה הבסיסית של הנאשמים, לפיה נסעו במהירות המותרת ורק מד המהירות היה פגום".

לפני שאתה שואל את עצמך שאלות נותר לך לקרוא את פסק הדין המנומק של השלום.

פורסם

איך יתכן שהסתום הראשי יצא עם 8 חודשי פסילה בלבד, עם ניכוי של 6 חודשי פסילה מנהלית? :shock:

מילא אם רק היה נוהג מהר - ניחא, אבל הוא גם משלב מחיאות כפיים תו"כ

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נשמט בהדפסה כי קיבל 48 חודש שלילה בפועל בניכוי 6 חודשי הפסילה המינהלית

ובנוסף קיבל 4 חודשי מאסר בפועל , שלא בטוח שהתכוון השופט כי ירוצו בעבודות שירות!!

גזר הדין המקורי כאן

http://www.lawdata.co.il/lawdata/PsakDin/ShowPsakDin.asp?C=845559&SCC=8750896&strCol_C=8750896&IskurHokIndx=&IskurHokSeif=

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...