Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב חדש לזוג צעיר, במחיר סביב ה 130K (כנראה אקח בליסינג)

הפרמטר הראשון והעיקרי של הרכב הוא שהוא חייב להיות "גבוה" (משהו סטייל ג'יפון או ג'יפ עירוני אחר..) פשוט אף פעם לא נוח לי לשבת בתוך רכבים שיושבים "על הכביש" נמוך.

השימוש של הרכב זה נסיעות לעבודה 40ק"מ ביום (הלוך חזור), ישמש אותי ואת אישתי (כרגע בלי ילדים).

בנוסף אשמח עם לרכב תיהיה אפשרות AWD לנסיעת שטח קלה.

וכמובן, עיצוב נאה!

מה שראיתי שעונה על הדרישות זה ניסאן ג'וק וסוזוקי SX4 OUTDOOR (ה5 דלתות)

אולי גם סקודה ייטי נכנסת לתמונה - אבל פחות אהבתי את העיצוב שלה.

אשמח לשמוע את אצעתכם ורעיונותכם :-D

תודה!!

פורסם

הג'וק צפוף מאוד עם תא מטען וירטואלי.

יותר מיקרה מוגבהת מג'יפון.

הייטי הרבה יותר מרווח ופרקטי.

גם הביצועים שלו עדיפים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אשמח לשמוע עוד הצעות, השבוע יש נסיעת מבחן על ה SX4 נראה מה היא שווה למרות שדווקא היא מבין כולם עם המרווח גחון הפחות גבוה

פורסם

שלושה דגמי כלי רכב כל כך שונים זה מזה.

הג'וק הוא יותר סופרמיני על בסיס מנופח. נכון שהעיצוב לא שגרתי, אבל נראה כהרבה נפח מבוזבז.

הייטי היה היותר קרוסאוב מבן השלוש, אם אתה זקוק לרכב בגודל זה.

ה-SX4, למרות שמה, היא למעשה משפחתית קטנה ורחוקה מלהיות רכב שטח. יתרונה הוא במחירה (כמה עשרות אלפי ש"ח פחות משתי המועמדות האחרות), אבל רחוקה מלהיות רכב שטח. כמוכן - אם לא חל לאחרונה שינוי מגיעה ארצה רק בדגם אוטומטי והנעה 4X2, בניגוד לדגמי ה-4X4 הידניים הנמכרים באירופה.

אני חושב שאתה צריך לחשוב שוב מה צרכיך, מה תקציבך (כולל מבט לעתיד הלא כל כך רחוק - בד"כ ההוצאות של זוג צעיר הן ביחס הפוך להכנסות, וילדים משנים את כל סדרי העדיפות), ולרכוש רכב שיתאים לצרכים וליכולות גם בראיתם בעתיד. אני, למשל, הייתי פוסל את ה-SX4 מסיבה פשוטה מאוד - אין אפשרות לבטל את כרית האויר הימנית-קדמית, מה שפוסל אותו למשפחה עם תינוק. וזה ממקלדתו של אוהד הדגם (נוהג בגרסת 4 הדלתות ומרוצה מהרכב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הג'וק בעיני נראה מהחזית כמו פומבה (חזיר הבר ממלך האריות)

:-D

רכב חביב רק תיקח בחשבון שבאמת מבחוץ הוא נראה ענק - כשאתה נכנס פנימה אתה מבין שפשוט עבדו עליך.

לא אוהב ישיבה נמוכה? יפני זה כנראה לא בשבילך למעט הSX4 באמת שהיא גבוה באופן מוקצן ליפנית.

אני דווקא רגיל מאוד ליפניות ולישיבה הנמוכה - לאחרונה החלפתי את הרכב השני לרנו מגאן והישיבה גבוהה מאוד - זה הרגיש לי מוזר בהתחלה אבל מתרגלים לזה כל כך מהר.

אני לא זוכר אם ציינת תקציב אבל אם אתה כבר מחפש ישיבה גבוהה וכן בכוון היפני חשבת לבדוק אולי ניסאן טרנו קצר? RAV4? פורסטר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבין האופציות שהועלו פה, אכן הייטי מתאימה ביותר לצרכיך.

בדוק רק זמינות מלאי אצל היבואן.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...