Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז חבל שלא אמרת את זה מלכתחילה.

אז בוא נמקד את הדרישות-בלי דת, ובלי זבל סיני.

יש כמה אופציות נוספות:

1. סווצ'רים/קפוצ'ונים עם הדפסות מצחיקות שניתן לקנות דרך חנויות או אינטרנט. לדעתי ניתן להשיג גם במידות one size.

2. עקב החורף (הקצרצר) שבא עלינו לטובה, אפשר להשיג נעלי בית בצורות מצחיקות (רגליים של מפלצת עם ציפורניים ארוכות, לדוגמה) שיעלו חיוך.

3. אולי איזה נר עם ריח מ"נרות בשינקין" או משהו דומה. ייתכן שברכישת כמות גדולה המחיר יכול לרדת.

4. אלבום תמונות ריק שיהיה ניתן להכניס בו תמונות.

5. יש פרח שעובד על תא סולרי קטן כזה שאם שמים אותו בשמש הוא מתחיל לרקוד שניתן להשיג כאן בהזמנה מעל כמות מסויימת. אני מחזיק אחד כזה ברכב שלי וזה חביב ביותר :) תרשום "עציץ רוקד" בגוגל ותקבל הרבה מקומות שמוכרים אותו.

6. שעון גדול בעל תצוגת LCD שניתן להניח על השולחן.

7. אולי כאן תמצא משהו.

8. או כאן

9. ואם לא התייאשת אז אולי כאן.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אה, מדובר במתנות לאורחים - בחתונה שלי נתנו סבונים קטנים בצורת לב אשר יוצרו על ידי עמותה ירושלמית שמעסיקה מאותגרים.

מתנה חמודה, עם ערך מוסף ולא יקרה בכלל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תן להם שטר של 20 מגולגל ופתק שאומר :"תודה על המתנה אבל קצת הגזמתם אז אנחנו מחזירים חלק".

אם זה לא מספיק או לחילופין יותר מדי מוגזם, קופסה קטנה עם שוקולדים יעשו טעם יותר טוב מכל שטות אחרת שתיזרק לפח אחרי יום במקרה הטוב או יזרק באיזו מגירה או יזרק באותו הערב במקרה הרע.

נ.ב

אני יוצא מנקודת הנחה שאתם מתכננים חתונה סטנדרתית(שמשמעותה זריקת כסף רב על שופוני ודברים מוגזמים ומיותרים,בלי לפגוע כן...),מתנה בסוף הערב זה דבר מיותר וסתמי בלי שום משמעות מיוחדת לדעתי וזריקת כסף על דבר שכזה היא פשוט שטות,תצאו מנקודת הנחה שחוץ מהחתן והכלה וכנראה ההורים והאחים,החתונה לא ממש מעניינת ביום שלמחרת את אף אחד .

בכל מקרה מזל טוב.

פורסם
חשבנו לכיוון של שמיכה שיש לה שרוולים. (כירבולית)

זה שימושי. למין.

:-D

קופסה קטנה עם שוקולדים יעשו טעם יותר טוב מכל שטות אחרת.

רעיון איכותי! מעטות החתונות שזוכרים ביום למחרת (לא רק בגלל ההאנג-אובר...), ומתנה כזאת

יכולה להשאיר טעם טוב גם בבוקר הבא. בוודאות יותר טוב מאיזה מגנט מפגר עם תמונה. אימצתי.

פורסם

הרעיון של אודי נשמע לי מוצלח למדי. מצד שני, כולנו יודעים מה עלה בגורל נישואיו, אז זה גם פרמטר שכדאי לקחת בחשבון :wink:

באחת החתונות שיצא לי להיות בהן חולקו לאורחים ביציאה עציצים קטנים של עשבי תיבול. אין לי מושג איפה העציץ שלי היום אבל הרעיון היה נחמד (מה גם שיש לי בחצר שיח נענע משגשג והדבר האחרון שאני צריך זה עציץ כזה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
.

דברו בשם עצמכם, אני למשל שונא לקבל צ'קים/כסף. זה רק מראה שלא הושקעה שום מחשבה ובמקומה שולמו "דמי השתתפות".

כשתתחתן ותצטרך לכסות את עלות החתונה, תחזור אליי עם המשפט הזה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
,תצאו מנקודת הנחה שחוץ מהחתן והכלה וכנראה ההורים והאחים,החתונה לא ממש מעניינת ביום שלמחרת את אף אחד .

בכל מקרה מזל טוב.

תודה רבה.

ולכן החיפוש אחרי מתנה. שיזכרו אותה אחרי כמה חודשים ויותר. ותשאיר מצד אחד רושם שבאמת חשבו עליה.

כי אנחנו כבר חודש!! מחפשים רעיון.

ומצד שני תהיה שימושית. ופרקטית. ולא תזרק אחרי 5 דקות / שבוע לפח. נגמר השימוש / חד פעמי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
הרעיון של אודי נשמע לי מוצלח למדי. מצד שני, כולנו יודעים מה עלה בגורל נישואיו, אז זה גם פרמטר שכדאי לקחת בחשבון :wink:

Cute, תכין למחר בבקשה 300 אלף ש"ח פיצוי על לשון הרע...

כשתתחתן ותצטרך לכסות את עלות החתונה, תחזור אליי עם המשפט הזה.

איימן ברד'ר... כל שקל יש לו לאן ללכת אחרי החתונה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ובכן, אישתי הכינה שקיות מיופיפות כאלה עם סוכריות דרג'ה לאורחים, ושמה בסלסילה יפה בחתונה שלנו.

תקציב נמוך, ורעיון חמוד.

אין לי משהו מקורי יותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, הדראז'ה תמיד מוצלח, אבל מקובל כנראה רק בעדה מסויימת (גם אשתי משתייכת אליה). השוקולד בצורת לב וא וריאציה נחמדה על אותו נושא.

מתנות קטנות מהסוג המדובר בד"כ מגיעות במקרה הטוב למגירה ובמקרה הרע לפח בתוך שעות עד ימים מהארוע. הרעיון של כרבולית חביב מאוד אבל נראה לי שיהיה הרבה מעבר לתקציב.

לדעתי - חפש באתרים של מתנות משרדיות\פרסומיות. בבר המצוה של הבן הצעיר נתנו עט שעליו מודפס "בר המצווה של .... והתאריך" כיון שמדובר בארוע בעל אופי דתי אפילו אפיקורס כמוני לא התנגד לכך שתהיה בו מגילה עם תפילת הדרך או משהו כזה. אחרי השתיה של המסיבה זה לא יכול להזיק. מכל מקום באתרים כאלה תמצא כל מיני דברים שימושיים כמו תיקי גב או רחצה (מהסוג שמחלקים בבתי הספר בטקסי סיום), כלי כתיבה למיניהם וכו', והבונוס - המחיר כולל הדפסה של שורה או שתיים עם תזכורת של הארוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה קרה? מפחדים מהאשה? :evil:לא רוצים לכתוב שזה מקובל בעדות צפון אפריקה? :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מה הקשר לעדות עכשיו?!

לדעתי זה רעיון חמוד בלי קשר למאיזה מוצא הוא. ווא ווא ווא ווא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קבלה מוכרת למס

כנראה שדברים השתנו מאז שהתחתנתי כי אצלינו האורחים לא קיבלו מתנה ולא הרגשנו עם זה מוזר.

אם זה ממש חשוב לכם אז שוקולד עם "תודה שבאתם" יעשה את העבודה. (ואם תתעקשו אני בטוח שהקייטרינג יוכל לגלם לכם את זה)

מגנט זה נחמד רק לחברים הקרובים או למשפחה הקרובה. כרבולית זה מקורי אבל אני חושב שעולה יותר מ-20 ש"ח.

אגב הנה משהו הרבה יותר פשוט ונעים - במקום להוציא 3000 - 6000 ש"ח על דבר כזה, פשוט אחרי החתונה תתקשרו לכל אורח ואורח ותודו לו באופן אישי שהוא בא לשמוח איתכם ואיזה כיף היה להיפגש.

לאנשים יותר נחמד עם קשר אנושי אמיתי מאשר עם מתנה שבלונית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• אחראי פורום
פורסם
ברווז, הדראז'ה תמיד מוצלח, אבל מקובל כנראה רק בעדה מסויימת

או אם מכונת הזמן שלך נתקעה באייטיז! זה מגעיל!!

%D7%93%D7%A8%D7%96%D7%94.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...