Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
ומצד שני תהיה שימושית. ופרקטית. ולא תזרק אחרי 5 דקות / שבוע לפח. נגמר השימוש / חד פעמי.

רוצה משהו שלא יזרק? תקנה עצי ריח ותדפיס עליהם "תודה שהשתתפתם...בלה בלה".

תוך שניה הוא על המראות של כל האורחים, לפחות לשבועיים-שלושה הקרובים.

למען ההגינות, אני חושב שאתם מחפשים להשקיע איפה שממש אין צורך.

קחו את הכסף ותשדרגו את האלכוהול. יותר כיף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איתי - אתה לא מכיר את אופי החתונה, הזוג והאורחים. יש חתונות שבהן אף אחד לא יתרשם מאלכוהול משופר (נשמע קצת כמו "עונדה" משופרת, האין זאת?) ולעומת זאת האורחים יצפו למתנה קטנה ביציאה. וכמובן שיש חתונות שבהן המאפיינים שונים. בדיוק כשם שצריך להתאים את האוכל לטעם הקהל ולפלצנות של הזוג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רוצה משהו שלא יזרק? תקנה עצי ריח ותדפיס עליהם "תודה שהשתתפתם...בלה בלה".

תוך שניה הוא על המראות של כל האורחים, לפחות לשבועיים-שלושה הקרובים.

למען ההגינות, אני חושב שאתם מחפשים להשקיע איפה שממש אין צורך.

קחו את הכסף ותשדרגו את האלכוהול. יותר כיף.

ממליץ מאוד על הרעיון. יהיה ברכבי המשתתפים (למעט בעלי רכבי יוקרה למינהם).

ובבקשה אל תעשו את המארז הזה זה היה בבת מצווה של אחותי לפני כעשר שנים ומאז אני לא יכול אפילו לטעום את הסוכריות הללו ! רוב המארזים גמרו בפח הקרוב.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • אחראי פורום
פורסם
איתי - אתה לא מכיר את אופי החתונה, הזוג והאורחים. יש חתונות שבהן אף אחד לא יתרשם מאלכוהול משופר (נשמע קצת כמו "עונדה" משופרת, האין זאת?) ולעומת זאת האורחים יצפו למתנה קטנה ביציאה. וכמובן שיש חתונות שבהן המאפיינים שונים. בדיוק כשם שצריך להתאים את האוכל לטעם הקהל ולפלצנות של הזוג.

מסכים בגדול ויכול להיות שפותח הפוסט יודע "עם מי יש לו עסק" ומכוון לטעמו.

אני חושב שרוב החתונות מתבססות על הצעירים פלוס שיעריכו אם יגישו להם קצת יותר מהקוקטיילים הלעיתים מבחילים

שמגישים באולמות, או לחילופין השקעה בדיג'יי תותח. תחושה טובה מאירוע נשארת אפילו יותר ממתנה קטנה ולא שימושית.

אגב אירוע שזוכרים, בבר מצווה שלי, כשעוד היה מקובל לעשות עוגה גדולה,

שניים מהעובדים רבו ואחד מהם זרק אותה על השני מהקומה השנייה דרך החלון כשהמסכן עומד לתומו בחנייה...

עברו כמעט 20 שנה ועד היום מדברים על זה :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מגנטים (אבל איכותיים)

*אני משוחד.

באופן כללי אנשים אוהבים את כל מה שהם רואים עליו את הפרצוף של עצמם, מעבר לכך אם הייתה מזכרת טובה במחיר שכזה אני עצמי כבר הייתי מוכר אותה.

מתיחה קטנה של התקציב (כיוון ה25-28 לחתיכה) תאפשר לך לארגן חולצות מודפסות (מדפיסים על מדבקות ומגהצים על גבי חולצה לבנה במקום תמונות מהערב).

מחזיקי מפתחות המהווים טרנד נוסף (תמונות האורחים על גבי מחזיק המפתחות), נוטה כבר לכיוון ה7 ש"ח +-.

אתם יכולים גם לחלק בקבוקי אלכהול זערוריים, כמו במטוסים, עליהם תמונה שלכם ותודה שהשתתפתם.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
או אם מכונת הזמן שלך נתקעה באייטיז! זה מגעיל!!

%D7%93%D7%A8%D7%96%D7%94.jpg

שגיאה 404: משפט שנון על "בחזרה לעתיד" לא נמצא.

נסה לרענן את עצמך ולהגיב מאוחר יותר.

נסה לחזור אחורה ולקרוא הודעות בפורום ולקבל השראה.

(למען הסר ספק- המשפטים הנ"ל מכוונים אליי ולא אליך.:arrow: אני עייף מדיי בשביל למצוא משהו שנון מספיק עכשיו.)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
המתנה היא לא לחתן ולכלה.

המתנה היא לאורחים! לתת בסוף הארוע. להגיד תודה שבאו להשתתף בארוע.

התקציב סביב ה15-20 ש"ח

בחתונה של ידידה קרובה היא נתנה לכווווולם כיפות מעוצבות לחופה, ולבנות מין דבר כזה שמתעטפים בו..

על שניהם היה רשום את השם של החתן וכלה והתאריך והיו מחומרי גלם מאוד איכותיים.

זה באמת אחד הדברים.

פורסם

אני ודת לא חברים. כיפה זה דבר שאני לא מכיר ולא מכבד.

לדעתי זה חתיכת בד חסרת חשיבות.

מי שרוצה להיות בן אדם טוב. לא צריך שטויות כדי להראות את זה. בדים / חרוזים / ספרים וכו.

הוא צריך לכבד את הזולת. להיות נעים הליכות. מנומס. וכמובן בעל יכולת להבחין בין טוב ורע. מוסרי ולא מוסרי.

הוא לא צריך ללכת להתפלל / להצטדק / ללכת למקווה (כדי להיות טהור.) כי לפני 50,000 שנה לא היה מים בכל בית.

היום יש מים זורמים ונקיים. סבונים. חומרי ניקוי. ועוד שעושים את העבודה מצויין. ולא צריך אמבטית חברים. שמבזבזת עשרות אלפי ליטרים של מים נקיים וטובים. אגב הם מוחלפים כל יום או שבוע. והולכים ישר לביוב. לא זוכר איפה קראתי את זה.

ולכן הסיכוי שאני יחלק כיפה או כיסוי לאשה. = כמו הסיכוי לשלום עולמי. וכל דבר דומה.

אני מזמין רב רק בגלל לחץ של המשפחה. ובגלל שאני מכיר את הרב אישית. הוא משפחה שלי. והוא בן אדם באמת טוב. הגון עוזור המון לזולת. ובעיקר כי הוא רואה בזה ברכה בשבילו לחתן אותי.

אגב שלא תבינו לא נכון. אני שונא את הדת. אבל אני מכבד בלב שלם אנשים מאמינים ודתיים. ואני לא יעשה מעשה שעלול לגרום לאחד מהם לעבור על האמונה שלו בגללי.

כרגע האופציה המובילה היא או כירבולית או פונצ'ו מקסיקני (פחות התלהבנו) ומחפשים רעיונות נוספים.

סוכריות / דרזה וכו. אין סיכוי חבל על הכסף. 80% מהאנשים זורקים את זה מיידית.

מחזיק מפתחות / תמונה שלנו. לא ילך. בגלל התנגדות של אחד ההורים שהתמונות שלנו ילכו בסוף לפח.

התקציב יכול לגדול לכ 20-25. מקסימום 30ש"ח. זה במקום להשקיע בשטויות אחרות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

טבעת ויברטור לז*ן........כך כל האורחים הגברים יוכלו ״לקדש״ את בנות זוגן בטבעת זאת לאחר החתונה....הרווקות כבר ימצאו מישהו שיעשה בזה שימוש הולם.

כולם יזכרו את המתנה המופרעת הזאת שקיבלו בחתונה....:twisted:

נראה לי שזה אפילו נכנס בתקציב. :lol:

וברצינות,

אישתי ואנוכי לא חילקנו מתנות וכו׳ בסוף החתונה כי לטעמי זה בזבוז כסף אבל אם אתה מתעקש, בחתונה של זוג חברים חילקו לכל הנשים מחזיק לתיק שעליו ברכה, לא ממש זוכר מה חילקו לגברים.

בכלל בגדול הייתי ממליץ לך את כל התקציב לנתב לטובת מתנה לנשים, זה גם ככה לא מעניין את הגברים והם ישכחו מה קיבלו וממי בערך כשיגיעו הביתה בתום האירוע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רעיון שעלה לי: לחלק "מארז" של מצית+עט שכתובים עליהם פרטי האירוע. ככה בטוח יזכרו אותך!

נ.ב

לא עובר את ה20 ש"ח יחדיו. אפילו לא את ה15.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לא ציינת שזאת החתונה שלך, אז קודם כל מזל טוב.

מעבר לכך, אני מצטרף לדעתו של עידן וכל מי שכתב שמדובר בבזבוז כסף. גם ככה חתונה זה סיפור לא זול, אל תעשה אותו בכוח עוד יותר יקר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מזל טוב :)

כמו אלעד אני מצטרף לעידן, אבל בנקודה הראשונה שלו דווקא. בהחלט טויסט.

מחזק את הרעיון של טלפונים אחרי החתונה. מעולם לא קבלתי אחד, ואני חושב שהייתי ממש שמח לדעת (או לפחות להאמין) שהנוכחות שלי שימחה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לגבי טלפונים אחרי החתונה אני עשיתי משהו אחר (אבל זה היה בעידן אחר - ב-1990) - יחד עם ההזמנות הזמנתי גם כרטיסי תודה בעיצוב דומה, ואותם שלחתי בדואר לכל האורחים.

וכמובן שבסוף החתונה חוחלקו סוכריות דראז'ה, הרי 75% מהורחים היו יוצאי מרוקו, מרביתם גם נולדו וגדלו שם, אי אפשר היה לאכזב אותם. במסיבות בר המצוה של הבנים כבר היו מתנות יותר מודרניות (עטים מודפסים, מחזיקי מפתחות וכו').

ארקו - אילו היו מציעים לי מצית הייתי נעלב קשות. בחוגים שלי המעשנים מעטים, ובכל מקרה לא הייתי נותן מתנה שכל תכליתה להזיק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...