Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שקנה במבצע ויכול לעדכן לגבי צריכת הדלק שלו אשמח מאוד כי אצלי זה לוקח בעיר יותר מ1 ל10

חוץ מזה האם יש לכם רעש בבלימה שאהוטו עוצר שהברזלים נפגשים או שמתישבים בכסא אשמח לשמוע

וכן עוד קיקושים שיש מאיזור הדלת הימנית בפסי האטה או מכשול בכביש

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי שקנה במבצע ויכול לעדכן לגבי צריכת הדלק שלו אשמח מאוד כי אצלי זה לוקח בעיר יותר מ1 ל10

חוץ מזה האם יש לכם רעש בבלימה שאהוטו עוצר שהברזלים נפגשים או שמתישבים בכסא אשמח לשמוע

ראשית, לגבי צריכת הדלק - עם צבירת הק"מ היא תשתפר משמעותית (בעיקר אחרי תום הרצה). קח זאת בחשבון.

דברי שני, אם ישנם דברים שמטרידים אותך - גש למוסך. בשביל זה הוא קיים ובשביל זה קיימת אחריות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
זהו שניגשתי ואמרו לי לפתןח כרטיס ושהטיפול הזה ירשם בהיסטורית הרכב

וממש אין לי ענין להפסיד כסף על אוטו שבקושי ראה כביש

להפסיד כסף על מה בדיוק?

שיפתחו כרטיס, יבדקו, יאתרו ויסדרו - בשביל זה קיימת האחריות.

זה לא שמדובר בהחלפת מנוע או גיר... :roll:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מי שירצה - יקנה.

אני אספר לך סיפור שקרה לי.

בזמנו (לפני כשנתיים) מכרנו את הפאביה (1.6 "ספורט" ידנית. הראשונה שהגיעה ארצה) - וברכב הספציפי שלי הוחלף חיפוי קורות A (השחור) כי היה פגם ביצור,

ונשרו ממנו הגומיות היושבות בין החיפוי עצמו לבין הכנף. כמובן שזה עניין שולי לחלוטין ודרשתי זאת כי יצא ריקול פנימי באירופה - ויצא "סט" עם גומיות מחוזקות.

באה בחורה לראות את הרכב - ואבא שלה ראה "החלפת חיפוי קורות A". הבנאדם עשה אחורה פנה, קדימה צעד.

למחרת הוא מתקשר אלי (אחרי שבדק זאת מול המכונאי שלו, לטענתו) ואמר לי כי הוא מעוניין לשוב ולקדם עניינים - אלא שאז האוטו כבר נמכר לבחור אחד (עו"ד).

בקיצור, מי שיעשה עניין משטות שכזאת - שילך לחפש לו אוטו אחר. יבוא אדם אחר ויקח את האוטו, רק עניין של זמן.

אתה עושה המון רעש וצלצולים מדבר קטן וזניח, שאני בכלל לא הייתי מייחס לו כל חשיבות במכירת הרכב בעתיד.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תעשה רק לכולם ובעיקר לעצמך טובה, תשתמש בסימני פיסוק. זה לא פייסבוק.

ולדעתי זה באמת נראה משהו די קטן כדי שמישהו יעשה מזה עניין ואם כן אז זאת בעיה שלו.

אם יש לך תקלה רצינית שתפגע בסיכויי המכירה העתידיים שלך, כניראה שאפשר לתבוע את היבואן. כאן אני פחות מומחה.

פורסם

פירוט אני אציג בהמשך בשרשור נפרד, אבל אתן לך ספויילר:

"..לעדכן לגבי צריכת הדלק שלו.."

פחות מפיקנטו 1.0.

no shit.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עדיין לא קיבלתי את הפאביה שהזמנתי, אבל אני בכלל לא מבין איפה ההתלבטות שלך בכלל, הרכב לא תקין אצלך, מרעיש, וזה לא אמור להיות ככה, פנה אליהם, בשביל זה קנית רכב חדש! שיטפלו ויסדרו עד שהוא יסע בשקט מופתי.

לגבי צריכת הדלק, אשמח גם לשמוע חוות דעת מבעלי פאביות, במיוחד לאחר הרצה.

פורסם

מה לא ברור אני שואל את זה האם להתעקש איתם או לא

כי הם אומרים שככה זה

אז אני רוצה לדעת אם להאמין להם

בעלי הפאביות אשמח לקבל את תגובתכם האם אצלכם זה גם ככה

פורסם

צריכת דלק?

נסיעה עירונית בלבד 1:13. ללא מזגן וכו'.

נסיעה מעורבת. 1:15.

פאביה רגילה, לא TSI.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
ראשית, לגבי צריכת הדלק - עם צבירת הק"מ היא תשתפר משמעותית (בעיקר אחרי תום הרצה). קח זאת בחשבון.

דברי שני, אם ישנם דברים שמטרידים אותך - גש למוסך. בשביל זה הוא קיים ובשביל זה קיימת אחריות.

היי אוראל, שמעתי כבר בהרבה מקומות שצריכת הדלק משתפרת לאחר ההרצה. יש הסבר לכך או שזה בגדר השערה?

פורסם

חיים תריץ חיפוש לגבי הקירקושים,אני זוכר שמשהו גם קנה פאביה וגם לו היו קירקושים מכיוון הדלת,הוא חשב שזה בגלל התקנת דיבורית ניראה לי לא זוכר מה זה היה בסוף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...