Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי קורולה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש והבנתי ממנו שיש שלושה תקלות ידועות לרכב

1. בוצה במנוע

2.שחיקת בלמים מוגברת (כל 10,000 ???)

3.ממיר קטליטי שנוהג להשיב את חייב מוקדם

יש לי כמה שאלות לגבי הבעיות הנ"ל:

1. הבוצה נמצאת במנועים של 2003-2004 שהורכבו בטורקיה בלבד או שלא הבנתי נכון ?

2. בשנת 2005 החליפו מנוע?

3. בrunx מאותם שנים הבעיה לא קיימת ?

4. הרפידות המקוריות לא מספיק טובות שהן נשחקות כל כך מהר או שזה פאק בתכנון הרכב ?

ועכשיו לשאלה העיקרית שתשפיע עלי :

אני מחפש קורולה\runx מהשנים הללו , מה הסיכוי שהתקלות נגררו לאחר 8 שנים ?

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

לגי בוצת המנוע - נכון - שנתונים 2003 עד 2004 אבל אל תשכח שיש גם רכבים שרשומים כ2005 ובפועל עלו על הכביש כבר ב2004 אז תבדוק מתי באמת הרכב עלה לכביש.

לגבי ראנקס או לא - לדעתי גם בראנקס - זה אותו המנוע.

לגבי בלאי בלמים מואץ - לא יודעת מאיפה הבאת את זה אלא אם כן ישנה סטטיסטיקה אבל בלימה והאצה הם נתונים מאוד תלויים בנהג ולא רק ברכב.

בכל זאת - אמנם מדובר ברכב 1.6 ליטר אבל הוא די זריז ובהחלט נותן תגובה נחמדה מאוד לדוושה - הרכב כן מעודד להאיץ ובגלל זה אני לא אתפלא לשמוע שבהרבה מהרכבים האלה יש בלאי מואץ בבלמים.

לי היתה קורולה 2007 4 שנים - רק לקראת 70K קילומטר החליפו לי בה את הבלמים.

בקורולה 2001 שהיתה לנו גם כחמש שנים - גם כן הבלמים הוחלפו רק לקראת ה70K

אם אתה מטפל במוסכים מורשים של טויוטה אתה אמור לקבל רכיבים מקוריים וזה אומר רפידות של BOSCH שהן מאוד טובות.

- בקורולה 96 שהיתה לי אני לא זוכר בכלל מתי היתה הפעם האחרונה שהחלפתי בלמים - נראה לי שאחרי שקניתי אותה, בערך שנה או שנתיים אחרי החליפו לה בלמים בסביבות ה130K ואח"כ עשו לי שם חריטה ומאז עד למכירה שלה עם 185K ועדיין לא היה צורך להחליף בלמים...

לקורולה 2008 שהיתה לנו אני לא יכול לאמר כי מכרנו אותה עם 34K קילומטר אבל הבלמים לא הראו שום סימן של עייפות.

באוונסיס 06 שאני נוסע בה היום - רכשתי את הרכב עם 110K היום אני כבר מעל 130K הבלמים פשוט חדשים ולא נראה לי שגם בטיפול הבא אני אצטרך להחליף שם לא צלחות לא רפידות.

ושוב - הכל תלוי בנהיגה שלך, אני ואבא שלי נהגים סופר רגועים אבל בימים קצת יותר צעירים שלי (אפשר לחשוב, 34 כולה) שחקתי בלמים לעיתים תקופות יותר - בערך כל 20K אבל הרכבים גם היו באיכויות הרבה יותר ירודות אז אני לא יכול לאמר אם זה קשור או לא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שוב כמו שאמרתי כל מה שנרשם זה מחיפוש שעשיתי ...

יש לך מושג מה ההבדלים בין הטורקי ליפני ?

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...