Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לציין שבניגוד למה שנאמר כאן, גם על טלפונים של סמסונג שנרכשו דרך יבוא מקביל אפשר להפעיל הקלטת שיחות מובנית ע"י עידכון Firmware ו-CSC.
ג'ימיני נותן הוראות מפורטות, וזו פעולה שלוקחת כמה דקות. בהחלט שווה אם קיים הפרש של מאות שקלים בין יבוא מקביל לרשמי.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב

לפני מספר ימים קניתי גלקסי s26 באילת, יבואן רשמי. 

עברתי מגלקסי a55  וציפיתי לקבל איזה שדרוג משמעותי כולל בחווית השימוש. 

מעדכן את מי שזה מעניין אותו, שלדעתי הטלפונים מאוד קרובים בביצועים. לא רואה שום סיבה הגיונית לקנות מכשירי דגל היום. מעבר לגודל ולמשקל, שהוא יותר נוח ביד, אין משהו משמעותי שהוא דיל ברייקר פה. אולי מצלמה. אבל למישהו כמוני שלא פריק של צילום, לא רואה משהו חריג. קנייה מיותרת לדעתי. 

רושם כאן כדי שאנשים יידעו ואולי זה יעזור למישהו לקבל החלטה.

פורסם
לפני 11 דקות, cabrio כתב:

. לא רואה שום סיבה הגיונית לקנות מכשירי דגל היום. מעבר לגודל ולמשקל,

זמני סוללה? מחזיקה המון זמן ביחס לפלאפון הישן, לא? 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 56 דקות, cabrio כתב:

מעבר לגודל ולמשקל

גודל ומשקל הם מרכיבים מאוד משמעותיים בשימוש בסלולרי להרבה אנשים. 

אני לא הייתי סובל מכשיר בגודל של ה-A55 ורק על הקוטן הייתי מוכן לשלם.

היתרון של מעבד חזק יותר, למי שרק עושה שימוש טריוויאלי ביותר במכשיר, הוא אולי בביצועי המכשיר לאחר מס' שנים ועדכונים.

החלפת מכשיר בן שנתיים במכשיר שיתרון הביצועים שלו כנראה לא רלוונטי למה שאתה עושה.

עם זאת, למי שעושה שימוש ב-Ai, זה כן יכול להיות משמעותי. אני מניח שלמשתמשים שעושים שימוש ביכולות הללו, מעבד חזק יותר יהיה מורגש.

הפיקסל שהיה לי (חלש משמעותית מהאייפון שיש עכשיו) היה מבצע את רב עיבוד האיי איי שלו בענן, וזה היה מורגש. האייפון ה-רבה יותר מהיר להגיב לפקודות קוליות, כי העיבוד מתבצע על המכשיר (נשים בצד שהם ממש מוגבלות בהשוואה).

לפני 49 דקות, saar5555 כתב:

זמני סוללה? מחזיקה המון זמן ביחס לפלאפון הישן, לא? 

ה-A55 הוכרז לפני כשנתיים. הוא עוד לא ישן...

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ה a55 מחזיק קצת יותר מבחינת סוללה. לשימושים שלי אני לא מרגיש הבדל משמעותי. מה שכן, הסוללה של ה 26 הפתיעה אותי לטובה ממש. היה לי פעם גלקסי 22 וזה היה פח אשפה מבחינת זמן סוללה. ה 26 ממש טוב למרות שהוא הקטן יותר. בד"כ הם פחות טובים מהגדולים כי הסוללה יותר קטנה. ה a55 אצלי בערך שנה פלוס מינוס. עדיין מתעדכן ועובד פגז. 

פורסם
לפני 6 שעות, cabrio כתב:

מה שכן, הסוללה של ה 26 הפתיעה אותי לטובה ממש

זה לא בהכרח הסוללה עצמה. קודם כל, מעבד יותר טוב אמור לצרוך פחות אנרגיה. דבר שני, גם מסך קטן יותר צורך פחות אנרגיה. 

כל זה בניגוד לסוללה, שהיא קטנה יותר פיסית. 

לא הבנתי למה בכלל קנית חדש...

פורסם
בתאריך 9.6.2026 בשעה 06:40, cabrio כתב:

בוקר טוב

לפני מספר ימים קניתי גלקסי s26 באילת, יבואן רשמי. 

עברתי מגלקסי a55  וציפיתי לקבל איזה שדרוג משמעותי כולל בחווית השימוש. 

מעדכן את מי שזה מעניין אותו, שלדעתי הטלפונים מאוד קרובים בביצועים. לא רואה שום סיבה הגיונית לקנות מכשירי דגל היום. מעבר לגודל ולמשקל, שהוא יותר נוח ביד, אין משהו משמעותי שהוא דיל ברייקר פה. אולי מצלמה. אבל למישהו כמוני שלא פריק של צילום, לא רואה משהו חריג. קנייה מיותרת לדעתי. 

רושם כאן כדי שאנשים יידעו ואולי זה יעזור למישהו לקבל החלטה.

אין הבדל באיכות המסך?

הדבר הראשון שמציק לי בעין כשאני מחזיק מכשיר a ביד זה dpi נמוך יותר של המסך לעומת מכשירי s. גם קצב ריענון נמוך יותר

יום טוב גם לך

פורסם

כבר שנים שאני רואה את זה איך החברות לא מחדשות כלום מכלום. 

אישתי החליפה מגלקסי S21 ל-S24. מלבד סוללה, לא היה שום הבדל אמיתי בין המכשירים. 

אחר כך היא החליפה מגלקסי S24 ל- S26, שוב, מלבד סוללה - שום הבדל. 

לא יודע איך מכשירי ביניים, כי כבר שנים לא היה לי אחד כזה, אבל לפחות על פי מפרט וביצועים על הנייר, אין לי ספק שמבחינת חווית שימוש הם כבר לגמרי שם. 

פורסם (נערך)

איפה שהוא בסביבות ה-S21 נעצרה קדחת השיפורים בסמסונג ובאופן כללי.

ההבדלים במהירות העיבוד זניחים לגמרי, מה שכן משתפר אבל באחוזים פה-ושם

זה זמן סוללה, בכל השאר אין שום חידוש מרעיש או חשוב לשימוש יומיומי ממוצע של משתמש-לא-קצה.

אין שום סיבה בעולם ״לשדרג״ מ-24 ל-26, אפשר לקנות היום את אחרוני ה-24 בלב שקט,

ואילו ה-22/23 היו זמינים לקנייה - כנ״ל. 

תמיד יישאר פער בין S ל-A אבל זאת בחירה אישית לגמרי של (בעיקר) מסך וגודל.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

15 פרו זה כבר מכשיר כמעט חדש :) 

אני עדיין עם 12 מיני, שזה מכשיר שיצא ב-2020. מרגישים שהוא מעט עייף לעומת מכשירי דגל חדשים, אבל ממש לא ברמה מציקה. 

פורסם
לפני 6 שעות, Igalz כתב:

אין הבדל באיכות המסך?

הדבר הראשון שמציק לי בעין כשאני מחזיק מכשיר a ביד זה dpi נמוך יותר של המסך לעומת מכשירי s. גם קצב ריענון נמוך יותר

רב האנשים לא שמים לב לזה. בטח לקצב רענון, אם הם לא מכירים משהו אחר. 

זה כמו שאני רואה שהחיישן במצלמה של האייפון שלי יותר קטן ממה שהיה בפיקסל (קודם שמתי לב, אחרי זה הלכתי לבדוק...).

רב האנשים, לא רואים הבדל.

פורסם

קצב רענון הוא מזמן 120 הרץ גם למכשירי ביניים שהם לא אייפון. מה שכן, השוליים רחבים יותר במכשיר תקציבי, המעבד חלש יותר ומערך הצילום פחות מתקדם

פורסם
לפני 16 דקות, Nemesis כתב:

בקצב רענון? כשרגילים למכשיר 90-120 הרץ ופתאום יורדים ל-60 אני לא מבין איך אפשר לא לשים לב.

אולי כשחוזרים ל-60hz, אבל כשעולים? 

אף פעם לא היה לי באופן קבוע מכשיר עם אפילו 90hz(כאמור, עם אייפון 12), אבל כשניסיתי(לקחתי לכמה ימים גלקסי S24 לנסיון), שמתי לב לזה, אבל זה בעיקר היה מעצבן. 

הרגיש כאילו זה עובר מהר מדי, כאילו המסך רגיש מדי. בשלב מסויים אפילו החזרתי ל-60hz מרוב שזה היה מעצבן. 

• תוכן חדש...