Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו ישלי בבית פיג'ו 206 יותר נכון של אמא שלי אבל אני גם נוסע עלייה(יותר ממנה אפילו)

ואני רוצה להחליף את המערכת אודיו שלה..

יש לה רגילה בלי AUX בל USB היא חזקה מאוד הרמקולים טובים

אבל אני רוצה שהיא תהיה עם חיבור לפלאפון או לפחות ל USB לאיזה כדי להחליף?

משהו פשוט מאוד לא צריך יקר..

פורסם

בתקציב הזה אין לך יותר מדי אופציות- מה שהרוב הגדול לוקח זה HU פשוט של פיוניר, שכולל בתוכו את האופציות החיוניות של USB ו- AUX

+ להמלצה של בוריס.

ד"א- היא נמכרת בפחות מ- 450 ש"ח, תוסיף עוד 50 ש"ח להתקנה וסיימת את הסיפור:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=787804

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

כמו שראיתי שRUDY רשם, אתה יכול לרכוש את המכשיר גם ב450 ש"ח. אם ברשותך אפשרות להגיע לאחד מהמקומות שמוכרים אותו בחירים האלה, מה טוב. למרות אין רע בלהזמין דברים באינטרנט, כל עוד המקום מקבל תגובות טובות ושבחים, למה לא?

מה גם שהייתי מציע לך לבדוק, זה על הפיוניר 2250, אם ובמקרה ירצו עליו פחות, ויכול להיות כזה מצב, הייתי לוקח אותו.

ההבדל בינם לא משמעותי, פשוט ה2350 הוא המלאי והייצור החדש, כעקרון הם אותו דבר, ולדעתי ייתנו לך אותה תוצאה.

• תוכן חדש...