Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין מספר רכבים עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדגמים האוטומטיים מסוף 2009, גם עם קילומטרז' שמתקרב ל-90 אלף קילומטרים ועם עבר של ליסינג נסחרים בסביב 90 אלף שקלים וזה מחוץ לתקציב שלך.

הצעתי את הפורטה ולא הגבת. מניסיון אישי הרכב עדיף על הקורולה ועל ה-3 מבחינת נוחות, תא נוסעים ושקט בנסיעה. הקורולה מציעה צריכת דלק יותר טובה בדגם הרובוטי וקרובה באוטומטי. בנוסף תוכל לקבל פורטה ממודל 2009 יוצאת ליסינג בסביבות 75 אלף שקלים.

בהצלחה.

עשה כל מה שביכולתך רק אל, רק אל, תקנה, רכב ליסניג

פורסם

מה זה השטות של לא לקנות רכב ליסינג?

מה רע בו? רוב האנשים שלוקחים ליסינג הם לא ילדים בני 18-25 ולכן אני לא מאמין בכך שהאוטו קרוע...ובלי שום קשר מכוניות נבדקות אצל היצרן ופול גז לא גורם שום נזק גם ככה אני גם לא מאמין שנגרם נזק לרכב גם אם הנהג אוהב לנסוע 15-170 לפעמים..

בליסינג יש אחלה הנחות ואחריות לשנה..

וכמובן הטויוטה :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא צריך לפסול שום אפשרות, גם לא סוחר. צריך להשתחרר מהקיבעון של לקנות רכב רק מאדם פרטי- לא חסרים נוכלים.

האחריות היא על הקונה לבצע את כל הבדיקות הנדרשות (בדיקת רכישה, היסטוריית טיפולים וכו') ואז לא יהיו שום הפתעות, בטח לא במודלים חדשים.

פורסם
יש גם את הטויוטה החדשה מעל 2008 עם גיר אוטומט, מה אתם חושבים על זה ?

בסוף אני מחפש רכב לשימוש אישי המרווח זה לא כל כך עקרוני כרגע. אני מחפש רכב חסכוני בדלק, אמין כמובן, ודי מאובזר.

קורולה החדשה ממודל 2008 יש רק רובוטי. ממודל 2009 יש גם וגם, ומשם יש רק אוטומט רגיל.

הרכב עצמו די חסכוני בדלק, מרווח ובסך הכל לא רע בכלל. החיסרון היחיד שלו מבחינתך הוא המחיר מחירון הגבוה והעובדה שהרכב מבוקש יחסית אז ההנחות שניתנות שם נמוכות יחסית. אם אני זוכר נכון, מחיר מחירון של 2009 אוטומטית עומד על משהו בסביבות ה-100 אלף ש"ח.

יונדאי i30, למשל, תעלה פחות ותיתן לך תמורה טובה גם כן.

פורסם
מה זה השטות של לא לקנות רכב ליסינג?

מה רע בו? רוב האנשים שלוקחים ליסינג הם לא ילדים בני 18-25 ולכן אני לא מאמין בכך שהאוטו קרוע...ובלי שום קשר מכוניות נבדקות אצל היצרן ופול גז לא גורם שום נזק גם ככה אני גם לא מאמין שנגרם נזק לרכב גם אם הנהג אוהב לנסוע 15-170 לפעמים..

בליסינג יש אחלה הנחות ואחריות לשנה..

וכמובן הטויוטה :)

אל תדבר שטיות אני מה עובר עליהם בסדר? אם זה קיקדאונים באופן קבוע,פול גז, גי'פ בשבתות וגם אנישים מעל גיל 25 יכולים להתעלל ברכב לידיעתך הרכבים האלה גמורים!! לא מטופלים מציגים שנאסרו על ידי משרד התחבורה אל תבלבלו לי את המוח!

פורסם

הבעיה בליסינג זה לא הקיק דאון שעושים להם, מנוע נועד לעבוד, לזה ייצרו אותו.

הבעיה היא בצורת הטיפולים המזעזעת של הרכבים האלה, ככה זה שעושים מכרז לטיפול 15K ומי שזוכה במחיר הכי נמוך חוסך בחלפים שהוא שם לך, באיכות של השמן ולעיתים בציוד "משופץ" או "תחליפי" במקום חלפים מקוריים ואיכותיים, אצלי היה מקרה שהפנצר מכר אמר לי שחייבים להחליף את כל ה-4 גלגלים אבל החברה אישרה להחליף רק שניים וכדי לצמצם סיכון עשינו שעטנז עם הגלגל הרזרבי כאשר האיש מהפנצריה אמר לי שאישית הוא לא היה נוהג ככה, אם לא הייתי מחזיר את הרכב באותו שבוע הייתי נלחם על זה איתם אבל כבר לא היה לי כוח.

אני חושב שזה תחושה של כל מי שהיה לו רכב מליסינג שבשלוש שנים אתה רואה את הרכב נמוג לך מול העיניים. אם אני אי פעם אקנה רכב כזה זה רק אם אני מוודא שאני מקבל 4 צמיגים חדשים, ברקסים חדשים, מצבר חדש, שמן חדש, טיפול גדול מתנה (שאותו אני אעשה צמוד למוסכניק ואוודא שאין עוד הפתעות) ואחריות טמבון לטמבון של לפחות שנה, אחרת תדע שאתה קונה חתול בשק.

אה וכמובן, לוןקח את הרכב לבדיקה במכון שלי.

לגבי הקורולה 2008, זה רכב שעשה צרות רבות לטויוטה והשוק שלו בעייתי, אישית אני נסעתי עליו מספר פעמים גדול והרכב ברגע שאתה מתרגל לגיר פשוט כיפי לנהיגה ובכל כח רב, לא יהיה לו בעיה לנסוע 180 עם מזגן, חמישה אנשים ותא מטען מפוצץ (בתיאוריה, לא אומר שבדקתי את זה :wink:)

:king:

פורסם
הטויוטה עד 2007 הייתה רכב פושר ומשעמם למדי אבל הפגינה אמינות טובה וביצועים טובים. החסרונות הם מרווח מעט מצומצם, איבזור לא עשיר ושיעמום כללי.

ב-2008 הגיעה הדגם החדש שהיה גדול ומרווח ועם מנוע חדש וחזק יותר. אבל, וזה אבל גדול, היא הגיעה מצויידת בתיבת ההילוכים הרובוטית המוכרת שלא חביבה על רוב נהגי ישראל וגם גורמת לשם של טויוטה להסמיק מעט עם התקלות שנקשרות בשמה.

המאזדה היא אופציה סבירה אך מעט צפופה לשימוש משפחתי וגם היא לא ממש מאובזרת בדגמי הליסינג.

הסובארו לא בתחרות בכלל וכדאי לוותר עליה.

אני ממליץ לחפש קיה פורטה שאמנם נמכרת רק מ-2009 אך נסחרת במחיר נמוך יותר ולדעתי עולה על כל האופציות שציינת. היא מרווחת ושקטה, נוחה וחסכונית יחסית למאזדה לסובארו, הקורולה הרובוטית היא הבולטת לטובה בתחום הזה.

בהצלחה.

+1

אני בעד הקיה פורטה שנת 2009 - 2010 .. אם נכנסת בתקציב, אתה תקבל רכב מעולה שנותן תמורה יותר טובה מהאופציות האחרות.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
+1

אני בעד הקיה פורטה שנת 2009 - 2010 .. אם נכנסת בתקציב, אתה תקבל רכב מעולה שנותן תמורה יותר טובה מהאופציות האחרות.

פורטה 2009 במצב טוב לא תצליח למצוא ב-70 אלף ש"ח. מכונית מצויינת, אבל עדיין יקרה מידי בשביל זה ששואל.

פורסם
פורטה 2009 במצב טוב לא תצליח למצוא ב-70 אלף ש"ח. מכונית מצויינת, אבל עדיין יקרה מידי בשביל זה ששואל.

שנת 2009 ב- 75K אפשר להשיג.. - חריגה לא גדולה מהתקציב הראשוני.. צריך לחפש בסבלנות

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אם הפורטה טובה לו אז מה רע בסיד או I30? לא יודע אם מדובר ברכיבים דומים\זהים אבל הם כולם קרובי משפחה לא? כשהרכב של אחי היה במוסך הוא קיבל סיד שכורה לכמה ימים, מסיבוב שעשיתי עליה נראה רכב ממש טוב יחסית לסגמנט, חזק וחסכוני (יצא בנסיעה עירונית של כמה ימים קצת יותר טוב מ 1/12, לא יודע אם זה באמת ככה אבל זה מה שיצא לאחי במדידה).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

+1 על הקורולה הרובוטית. היה לי אותו מליסינג עד לפני כשנה. אוטו אמין (0 תקלות בשנתיים וקצת), חזק, מרווח

והגיר מעולה כשמתרגלים.

אני מוכרח לציין - הרכב טופל רק במוסך מורשה. כנראה שלא כל חברות הליסינג אותו הדבר.

פורסם

בסוף אני מחפש רכב לשימוש אישי המרווח זה לא כל כך עקרוני כרגע. אני מחפש רכב חסכוני בדלק, אמין כמובן, ודי מאובזר.

אם אלא הדרישות אז מה פתאום אתה מחפש רכב משפחתי גדול ובזבזני?

בתקציב הזה קנה לך איזה מיני או אפילו סופר מיני (קליאו או 206+) חדשות לחלוטין, קבל את הסבבה של להוריד את הניילונים, את הכיף של האחריות, של בחירת הצבע, האיבזור וכו' וסע לשלום בלי ליסינג ובלי תיקונים מיותרים ויקרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...