Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לדעת האם תיבה לסאב עם עץ בציפוי פורמיקה תיהיה שונה מעץ רגיל "ערום"?

האם זה יותר עדיף/פחות עדיף, אנא נמקו. :roll:

(כמובן שהפורמיקה מודבקת כמו שצריך, ללא מקומות "רפופים")

formica.jpg

wood.jpg

^^ .. אין ספק שהחיפוש של גוגל, עובד! :lol:

בבקשה לענות מתוך ידע/נסיון, לא מתוך הגיון :oops:

תודה. 8)

פורסם
אין לי ניסיון בבניית תיבה עם פורמייקה אבל עץ מכוסה פורמייקה זה בדרך כלל סיבית שזה לא חומר טוב לבניית תיבות (לא חזק מספיק).

לא, העץ המוכסה לא יהיה עץ סיבית, אלא סנדוויץ.

(התמונה קצת מטעה, אבל היא איננה מדוייקת, רק להמחשה)

איל, ניסיתי גם לעשות חיפוש קטן בפורומים עולמיים ("formica"), ולא מצאתי תשובה. :cry:

פורסם

אני חושב שלפורמייקה קוראים VENEER. אני לא חושב שצריכה להיות בעיה בגלל הפורמייקה אם העץ שעליו היא מודבקת קשיח מספיק. עץ סנדוויץ' יכול להגיע בכמה רמות, הזולים בדרך כלל לא ברמה מספיק טובה לבניית יבה (מבחינת חוזק).

פורסם
אני חושב שלפורמייקה קוראים VENEER. אני לא חושב שצריכה להיות בעיה בגלל הפורמייקה אם העץ שעליו היא מודבקת קשיח מספיק. עץ סנדוויץ' יכול להגיע בכמה רמות, הזולים בדרך כלל לא ברמה מספיק טובה לבניית יבה (מבחינת חוזק).

התיבה נבנת בחינם ע"י נגר, שמחזיק רק עץ סנדוויץ. במידה ולא יתאים לי, אני ישקיע על תיבה מ-MDF. אבל בכל זאת.. חינם, לא ננסה? :lol:

מה לגבי "החזרי קול" וכדומה? אין השפעה של הפורמייקה?

פורסם
אין הבדל, אבל גם ככה הפורמייקה תהיה מבחוץ ולא מבפנים. נגר יכול לקנות כל עץ, בכל מקרה אם יש לו רק סנדוויץ' אז שיבנה לך ללא הפורמייקה ותצפה בלבד. לא יראה יפה לדעתי עם הפורמייקה.

אני מתכוון לפורמייקה מפנים גם! הפורמייקה היא משני הצדדים (דו) :!:

ןאני לא יבקש ממנו לבנות לי תיבה חדשה שהוא כבר לקראת סיום. :oops:

מבחינה חיצונית, אני אצפה אותה בבד גם ככה.

רק הבעיה היא פנימית, זה עיקר השאלה שלי, שהתכוונתי בשאלה הראשונה.

נ.ב.

אם חשוב לציין שאני גם שם צמר סלעים בחלק הפנימי.

פורסם

לא צריכה להיות בעיה בגלל הפורמייקה, אם תהיה בעיה רוב הסיכויים שהיא תהיה בגלל שהעץ סנדוויץ' חלש מדי.

בכל מקרה אם זה כבר בתהליכי סיום אז מה יש כאן לשאול? תשמע ותגיד לנו אתה מה התוצאה.

• תוכן חדש...