Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנס לי בורג די קטנטן בצמיג האחורי, לדעתי הוא לא היה שם הרבה זמן והוצאתי אותו היום. (עריכה: שתי תגובות על זה שאני שואל אחרי שהוצאתי לדעתי מספיקות :) ).

האם עדיף להשאיר את הבורג במקומו שישמש כסוג של אטם? (כמו סכין שננעצת בבשר חי [אני לא דקסטר]).

או שאולי עדיף להוציא מאחר וזווית לא נכונה והבורג נכנס עוד יותר פנימה?

בנוסף יש משהו שבפנצ'ריה יכולים לשים כדי לסתום את החור? (אני כמעט בטוח שלא בורח משם אוויר אבל במידה וכן...)

הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להחליף צמיגים כי הם יחסית חדשים (פחות משנה).

פורסם

נכון הוצאתי..באותו רגע זה פשוט נראה לי הדבר הנכון וכמובן שקצת נלחצתי מזה.

אבל אני שואל כאן כדי ללמוד מהנסיון של חברי הפורום. :)

פורסם

התלבטות שלך כבר לא רלוונטית מכיוון שכבר הוצאת את הבורג. בעיקרון אם הבורג יחסית בעל האורך קצר אין שום סיבה לדאגה ואין צורך ללכת לפאנצ'ר מאכער מכיוון שבמקרה זה הוא לא יעשה כלום.

בפעם הבאה אם נכנס לך בורג לצמיג עדיף להשאירו עד שתגיע לפנצ'ריה לבדיקה הצמיג.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על ההרגעה.

זה גם מה שאני חשבתי ולכן גם הוצאתי אותו כי ראיתי לפי ה"ראש" של הבורג שמדובר בבורג קצר מאוד.

פורסם

אני הייתי מציע לך בכל מקרה לגשת לפנצ'רמאכר או לפחות לעקוב אחר הלחץ אוויר בימים הקרובים.

צמיג שנקרע לאחר שנסע עם בורג, לחץ אוויר ירד לאט לאט ולבסוף זאת התוצאה

(צילום שלי, לא גוגל וכד')

12022011169.jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הייתי במצב שלך עם המאזדה ליסינג של העבודה-מסמר קטן נכנס בצמיג בן פחות מחודשיים.

הלכתי לפאנצ'ר מאכער, שהוציא את המסמר, ואז שם כמות נכבדה של רוק על האזור והסתכל שאין בועות-ושחרר אותי.

נסה את זה.

פורסם
כל החכמה היא,

להוציא את הבורג כאשר אתה נמצא

אצל הפאנצר מאכר

הכי נכון.

למען השקט הנפשי שלך, גש לפאנצ'רייה, ובקש תיקון- מדובר על "פיטרייה", מדבקה שהם שמים איפה שהיה החור ואוטמים אותו כך. זה אפילו לא לוקח הרבה זמן ולא הרבה כסף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ניסיתי היום את שיטת הרוק, ואכן לא היו שום בועות. אני אגש בכל מקרה שמקצוען יבדוק את זה.

פורסם

אדון שי היקר - אתה יכול תמיד להרים טלפון לחבר טוב שלך :)

מעבר לזה, כמובן שמומלץ לגשת לפנ'צריה בהקדם לבדיקה יותר מהימנה - זה עולה גרושים.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...