Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את הפולו החדשה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי היא התבלבלה, אם לוח שעונים אצלה כמו ב TRENDLINE האוטומטית אז זה מראה ימים שנותרו עד הטיפול השנתי הבא (ברכב חדש מראה 730 יום, כלומר שנתיים.

אני לא ראיתי שם שום דבר שקשור לצריכת דלק או מרחק לתדלוק הבא, וגם אין כפתור דיפדוף בין התצוגות.

ב COMFORTLINE יש מחשב דרך מלא.

ברכב חדש לא צריך לעשות טיפול כל שנה ? (או 15K ק"מ) ?

למה זה מראה לה כאילו שנתיים ?

• תגובות 222
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפולו 2011 1.4DSG7 קומפורטליין שעולה 106K אין מחשב דרך, אין משענת יד, אין כפתורי שליטה מההגה, אין בלמי דיסק אחוריים ואין נגיעות עור כמו בTSI.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
בפולו 2011 1.4DSG7 קומפורטליין שעולה 106K אין מחשב דרך, אין משענת יד, אין כפתורי שליטה מההגה, אין בלמי דיסק אחוריים ואין נגיעות עור כמו בTSI.

אכן גניבה לאור יום, במיוחד כאשר בסיאט אתה מקבל את הכל כולל גאנטים ידיות בצבע הרכב וכו וכו באותו מחיר

פורסם
אכן גניבה לאור יום, במיוחד כאשר בסיאט אתה מקבל את הכל כולל גאנטים ידיות בצבע הרכב וכו וכו באותו מחיר

יש כאלה שמוכנים להוסיף עוד כמה אלפים, אם לא עשרות אלפי ש"ח במקרים מסויימים, רק כדי שיהיה להם מקדימה סמל של VW או כדי שכפתור או שניים יהיו יותר איכותיים במגע שלהם, לך תבין.. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ברור שיש כאלה, רבים מהם גולשים כאן.

וזה לא גניבה לאור יום, אף אחד לא מכריח אותך לקנות. רמת האיבזור והמחירים ידועים לכולם, לא מתאים - אל תקנה.

מוצרי BRAND תמיד נמכרים במחירים גבוהים יותר ובקלות רבה יותר ממוצרים מקבילים אחרים, גם אם בפועל אין שום דבר שמצדיק את זה, ומוצרים מקבילים טובים לא פחות או אפילו עדיפים.

הדבר הקשה ביותר הוא לבנות את ה BRAND NAME הזה.

פורסם

מעניין כי כל הסיאטים החדשים SC שעפו כמו לחמניות לשוק, כולם עם בלמי תוף אחוריים.

פעם הג'נט הרגיל והטאסות היו מסתירים את הבזיון, כיום כשנותנים בסיאט חישוקי מגנזיום , האמת העירומה מתגלה ואני בכל פעם מזדעזע מחדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, במבצע הראשון של סיאט SC 1.4 היה בולמי תוף אבל במבצעים הבאים, ב1.6 זה דיסק

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אבל איך אפשר להשוות היעדר בולמי דיסק אחוריים לעומת היעדר מחשב דרך,ג'נטים,מושבים נוחים יותר,פנסי ערפל,חלון גג,...,... ?

פורסם

בסיאט יש ככה וככה, נותנים גאנטים, סנרוף, גג פנורמי, ידיות בצבע הרכב, ואפילו לא יודע מה מיקרו... בואו תסתכלו רגע על העובדות:

אתם מוזמנים להיכנס ל-יד 2, כל כך הרבה איביזות למכירה, שאפילו לא שנה על הכביש. לא מוצא סיבה הגיונית למכור רכב שפחות משנה על הכביש... (כן כן כולם קיבלו שם רכב מהעבודה). אני בעל פולו שבעבר היה לי סיטרואן, שחוץ מלהגיד לך מתי אתה צריך לשירותים עשתה הכל, אבל תנחשו מה, מעולם לא השתמשתי בזה!!! בשום דבר מזה. מה שמראה על מתי צריך לתדלק, מעולם לא מדויק, צריכת דלק ממוצעת רחוקה מהמציאות, בקרת שיוט מתאימה לגרמניה ולא לארץ... מה אתם כאילו רוצים עוד?!

אה, ודרך אגב, אתה רוצה משענת יד וידיות בצבע הרכב?! שלם יותר. אין ספק שהיבואן מנייאק בקטע הזה, שלא נותן לך לבחור, אבל זה לא חדש שזאתי [שזאת היא] מדינה של נוכלים, שכל דבר פה לוקחים עליו כסף. תיכנסו לאתר של פולקסווגן באנגליה, אתה פשוט בונה תרכב [את הרכב] מאפס, ואתה שם מה שאתה רוצה. פה בארץ תעלה לשמיים ותירד, זה מה שאנחנו נותנים, וגם משלמים כמעט כפול, ולא רק בגלל המס!

חזרה להבדלים. נסעתי על האיביזה ועל הפולו (לחבר מאוד טוב יש את האיביזה 1.4). עזבו אותכם שטויות, כשתיסעו על ה-פולו או גולף או כל דבר אחר שהוא פולקסווגן, תבינו. הבדל של שמיים וארץ. פשוט ככה. תמשיכו להתעסק בשטויות ותבינו ובתוספות [???]שנותנים פה ושם, ואני יודע שהם מיוצרים באותו מפעל !!!

פורסם

אני לא מסכים איתך,

יש הרבה איביזות ביד 2 כי אנשים חשבו שהם חכמים וקנו רכבים במבצעים מטורפים,

ועכשיו הם מנסים למכור את האוטו במחיר שהוא כמעט רווח בשבילם.

היבואן הורג את המותג סיאט עם כל המבצעים האלה.

בקשר לאבזור המעליב בפולו הפשוטה, זאת בדיוק הסיבה שהזמנתי סקודה פאביה ולא את הפולו.

פורסם
אני לא מסכים איתך,

יש הרבה איביזות ביד 2 כי אנשים חשבו שהם חכמים וקנו רכבים במבצעים מטורפים,

ועכשיו הם מנסים למכור את האוטו במחיר שהוא כמעט רווח בשבילם.

היבואן הורג את המותג סיאט עם כל המבצעים האלה.

בקשר לאבזור המעליב בפולו הפשוטה, זאת בדיוק הסיבה שהזמנתי סקודה פאביה ולא את הפולו.

לא בדיוק..... יש הרבה איביזות למכירה בדיוק כמו שיש הרבה מאזדות למכירה בניגוד לפולו.

וזה למה ?

כי פשוט מכרו יותר !!!

חוץ מזה, ישנם הרבה צעירים שנקלעו לקשיים פיננסים, כי חשבו שלקנות רכב במימון זה פשוט. ולכן הם מוכרים.

לי יש איביזה, ואני יכול לומר באופן חד משמעי שהרכב מצוין, מהיר חזק וחסכוני.

ולא יודע איזה איביזה ראה הבחור עם תוף מאחור, כי כבר כמה חודשים מוכרים בסוכנות את האיביזות רק עם דיסק ( מלפנים ומאחור)

פורסם

בוא נרגע עם ההשוואה בין מאזדה לאיביזה , פשוט כי מאזדה מכרו בערך פי 10 -12 יותר

יד 2 פשוט מוצף!!!!! הכל מלא איביזות למכירה זה הזוי דרך אגב תשאל אנשים שיש להם איביזה כמה שנים מדגמים של 2004 -2005 ותבין

אין ספק בכך שהאיביזה זה אחד הרכבים הכי יפים שיש בשוק!! אבל הנסיעה שלו פשוט לא באותה רמה אין מה להסתיר פה ובמיוחד ברכבים שנמכרו בזול כשהיצרן פשוט "ניקה" דברים מהרכב על מנת להוזיל אותו כמו למשל המגן מנוע מתחת לרכב .

בכל אופן שתסעו בפולו תבינו תבינו

פורסם
מעניין כי כל הסיאטים החדשים SC שעפו כמו לחמניות לשוק, כולם עם בלמי תוף אחוריים.

פעם הג'נט הרגיל והטאסות היו מסתירים את הבזיון, כיום כשנותנים בסיאט חישוקי מגנזיום , האמת העירומה מתגלה ואני בכל פעם מזדעזע מחדש.

אין שום בעיה עם בלמי תוף (חוצמיזה שהם נראים פחות טוב).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין ספק בכך שהאיביזה זה אחד הרכבים הכי יפים שיש בשוק!! אבל הנסיעה שלו פשוט לא באותה רמה אין מה להסתיר פה ובמיוחד ברכבים שנמכרו בזול כשהיצרן פשוט "ניקה" דברים מהרכב על מנת להוזיל אותו כמו למשל המגן מנוע מתחת לרכב .

בכל אופן שתסעו בפולו תבינו תבינו

איזה קשקשן ! מתוך מה אתה אומר זאת ? מתוך ידיעה ? מתוך צפייה בסרטון יוטיוב באנגליה ? או מתוך חוסר ידיעה מוחלט ?

נסעת על הרכבים האלה בכלל ? יש לך רישיון בכלל ?

אני נסעתי על שניהם - ובחרתי באיביזה.

חוץ מזה שהיא יפה , התמורה למחיר גבוהה יותר.

ובכלל מי צריך מגן למנוע מתחת לרכב ? אל תיכנס איתו לשטח ! ואל תספר לי סיפורי מדרכות, כי היה לי ג'יפ עם מיגון מלא ואין מה להשוות בין חתיכת האלומיניום המצחיקה הזאת למיגון אמיתי.

כמו כן, איך בחנת את הנסיעה שלו ? איפה בדיוק ?

הנסיעה של שניהם דומה ! ואפילו לאיביזה יתרון של אוירודינמיות מול הרוח בכל מהירות. תערוך חיפוש, ותמצא בעלי פולו שמתלוננים שאי אפשר ליסוע עם הפולו במהירות 10 קמש ומעלה עם חלן פתוח.

אין ספק שהפולו רכב מצוין, אך בחישוב תמורה מול מחיר, האיביזה ניצחה והתוצאות בכביש. אנשים קונים... בעת שפולו הם לא מוכנים להוריד שקל וזאת רק בכדי לשמור על מיתוג יוקרתי !

• תוכן חדש...