Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את הפולו החדשה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 222
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכלסס....

דרך אגב יש למישהו מושג איך משיגים משענת יד?!?! לאחר וויכוחים עצומים עם החברה הם רוצים על משענת יד 2000!! ש"ח

אף פעם לא הייתי צריך משענת יד, אז אין לי מושג. :)

פורסם

תכלסס....

דרך אגב יש למישהו מושג איך משיגים משענת יד?!?! לאחר וויכוחים עצומים עם החברה הם רוצים על משענת יד 2000!! ש"ח

זה המחיר שהם דורשים בארץ..טירוף.

תחפש בחו"ל.

פורסם

ישנם כמה אתרים-חנויות בבריטניה שמחזיקים מוצרים מקוריים. תבדוק בשנית.

למשל, אתר שנתקלתי בו כשחיפשתי משהו לסיאט איביזה שלי מכר את המשענת הזו:

http://www.seataccessories.co.uk/product/Central_Armrest_6J0061000VHF

והיא מקורית.

לגבי משלוח, מרבית האתרים בהם נתקלתי לא מציינים משלוח לישראל אבל אם תתקשר ותשאל לא יעשו בעיות וישלחו בשמחה.

פורסם

תחפש בתמונות \ תבדוק בסוכנות בעצמך \ תחפש בפורום הודעות של אחרים שכבר ציינו זאת.

זכורות לי כמה הודעות של אנשים שאפילו המליצו לקנות בסוכנות סיאט מאחר ושם היא מעט זולה יותר.

מחיפוש זריז בגוגל, תוכל לראות בתמונה פה:

http://www.vagsg.com/forums/showthread.php?t=41402

ולהשוות לזו בלינק שנתתי בהודעה הקודמת ולראות שמדובר באותו מוצר.

אם אתה לא 100% משוכנע עדיין, גש לסוכנות ותסתכל. זה הכי מרגיע את הלב.

פורסם

דבר ראשון שמע אתה חזק בתחום אני מחפש את זה כבר שבועות ולא מוצא מפרט טכני ,

דבר שני הצורה של כל הקונסולה שונה קצת ביניהם נכון שהידית נראית אחת לאחת אותו דבר אבל התושבת ז"א הקונסולה שמתחברת לארמ ברקס שונה קצת בגלל זה אני מפחד להזמין ככה סתם

פורסם

היי ענת,

תתחדשי על הפולו, רכב יפהפה!

מקווה רק שלא תאכלי מרורים עם ה"שרות הידוע לטובה "של צ'מפיון:-D.

אין ספק בכלל שבגרסה הפשוטה, הניגוד בין החיצוניות המהממת לתא הנוסעים הפשוט (לא עלוב, פשוט...), זועק לשמיים.

יחד עם זה אני בטוח שיש לך ברכב כל מה שאת צריכה, אז תהני.

לגבי הבחור עם הריפודים, על טעם וריח אכן אין מה להתווכח. אבל אני פשוט לא מבין (וזה לא הגיוני בשום פרמטר), מדוע יש לשים כיסוי שאינו מקורי, אינו נראה ולא יראה וירגיש לעולם כמו המקורי- וכל זאת ברכב חדש לחלוטין.

היצרן השקיע בבדים, ביצע עבודה מדוייקת ויפה, וכל פתרון אחר נראה ומרגיש זול ולא משנה כמה יעלה.

מעבר לכך, עם כל כריות האויר וברכב, אתה באמת רוצה לשים עליהן כיסוי כלשהו שיוצר בארץ ולקוות שבבוא העת חלילה הוא יתפקד

עם הכריות באופו מושלם? שיהיה לך בהצלחה מה שנקרא.....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לגבי משענת היד - זהה 1:1 לזו של הפביה והאיביזה. מקורה בכלל בגולף MK4.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לכל מי שמעוניין במערכת מולטימדיה לרכב שימו לב ..

http://cgi.ebay.com/New-Car-DVD-Player-GPS-Radio-VW-Passat-Polo-Golf-/220767412708?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3366c361e4

בארץ אין טעם לקנות RNS510, הרבה פיצ'רים חסומים פה.

מה גם שהזאת בלינק זה זיוף סיני, המקורית היא תוצרת קונטיננטל מיוצרת בצ'כיה ועולה 1500-1900$.

אם כי באיביי אנגליה ראיתי שמוכרים הרבה מקוריות גנובות ב800-700 פאונד. :?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
ישנם כמה אתרים-חנויות בבריטניה שמחזיקים מוצרים מקוריים. תבדוק בשנית.

למשל, אתר שנתקלתי בו כשחיפשתי משהו לסיאט איביזה שלי מכר את המשענת הזו:

http://www.seataccessories.co.uk/product/Central_Armrest_6J0061000VHF

והיא מקורית.

לגבי משלוח, מרבית האתרים בהם נתקלתי לא מציינים משלוח לישראל אבל אם תתקשר ותשאל לא יעשו בעיות וישלחו בשמחה.

שלום לך, גם אני הגעתי לאתר הזה בחול. האם הזמנת משם ? האם זה באמת מתאים? במה כרוכה התקנה ?

ותתחדש על האיביזה.

• תוכן חדש...