Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את הפולו החדשה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופת ההרצה לא מומלץ לעבור את 3500-4000 סלד,עדיף לנסוע יותר רגוע.

אחרי ההרצה מידי פעם לא יקרה כלום אם תגיעי גם ל6000,אבל בהילוכים נמוכים ופרק זמן קצר ולא נסיעה קבוע בסלד גבוה.

הילוכים 4-5 אין טעם לנסוע בסלד גבוה,כי את תהיה גם במהירות גבוה ולא חוקית.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 222
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברכב חדש לא הייתי מתקין שום דבר (מד חום), בטח שלא בתקופת האחריות וסביר גם שלא קצת אחרי.

סבירות לתקלה ברכב חדש בדור הזה קטנה למדי, ויש סיכוי יותר גדול שהתקנה של משהו תיצור תקלה.

פורסם
אז זה בדיוק מה שלא מובן לי... אני כבר שנים נוהגת בתחושה שאסור למשוך הילוכים ולפעמים כשנסעתי בטעות על הילוך רביעי במהירות 100 קמש נניח או יותר והמד סלד היה על כמעט 4000 ממש נלחצתי שאני הורסת את האוטו. ועכשיו בספר הרכב וגם אתם אומרים שזה בסדר למשוך את ההילוכים ויותר מכך אתה אומר בפירוש שזה דרוש לרכב בסוף ההרצה!

האם הרכב יהיה חלש יותר אם אני לא אעבור את ה-4000 סל"ד בשום אופן? סליחה על השאלות המפגרות אבל אני באמת לא רואה את עצמי מושכת את ההילוך הרביעי או החמישי למצב כזה של 5000-6000 סלד, אני אהיה משוכנעת ששרפתי את המנוע ואני תכף אצטרך להזמין גרר (:

גם בספר הרכב של ה-TSI ישנה הוראה ברורה האומרת שיש למשוך הילוכים עד לגזרה אדומה (לא מצויין סל"ד) לקראת תום ההרצה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בנוגע למזגן .. שוב אני אומר אם את תקחי את המזגן ותשימי אותו לא על הכי קר את תראי שהוא ישנה את עוצמות פליטת הרוח כאילו הוא דיגיטלי הוא אמנם מכני מבחינה ידנית אבל הוא מתנהג כמו דיגיטלי תבדקי אותי....

סתם שאלה לכל האלה שטוענים שהיא פשוטה מבפנים מה יש לכם באוטו ??(חוץ ממערכת מולטימדיה) שזה אפשר להוסיף בנפרד ...

כאילו מה יש לכם מיקרו ? טוסטר?

פורסם

בנוגע למזגן .. שוב אני אומר אם את תקחי את המזגן ותשימי אותו לא על הכי קר את תראי שהוא ישנה את עוצמות פליטת הרוח כאילו הוא דיגיטלי הוא אמנם מכני מבחינה ידנית אבל הוא מתנהג כמו דיגיטלי תבדקי אותי....

סתם שאלה לכל האלה שטוענים שהיא פשוטה מבפנים מה יש לכם באוטו ??(חוץ ממערכת מולטימדיה) שזה אפשר להוסיף בנפרד ...

כאילו מה יש לכם מיקרו ? טוסטר?

עזוב, אתה תגן על הרכב שקנית בכל מקרה כי קנית אותו .

הרכב הוא זול ולכן הוא מעליב מבפנים, טוסטר ומיקרו אין לנו אבל תכנס להונדה סיוויק או אפילו לקיה פורטה או סיאט איביזה הם נראות הרבה יותר מרשימות ויוקרתיות .

ובנוגע למזגן אתה מדמיין או רוצה להאמין שהוא נחלש או ניהיה חזק אבל בפועל אתה צריך לקבל את זה שזה כמעט אותו מזגן מפולו שנול אתה צריך לקבל את זה שזה כמעט אותו מזגן מפולו שנות ה-90 .

פורסם
מזל טוב לרוכשת הפולו , גם אני רכשתי פולו TSI 2011 חדשה מהחברה אחלה רכב, אבל קצת מאכזב אותי שאין מערכת מולטימדיה אני יודע שהמקורית עולה 8 אלף שקל מחיר מוגזם רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את המערכת מולטימדיה כמו המקורית בדיוק במחיר עד 3 אלף שקל... לרוכשת הפולו לי בחלון האחורי יש מדבקה שכתוב בה CAR OF THE YEAR 2010 רציתי לדעת אם זה רק לדגם TSI או גם לדגם הפשוט 1400 ? ענת והרכב יש לו 2 רמקולים ו 2 טוייטרים אין רמקולים בדלתות האחוריות

לי יש 1.4 ידנית ויש לי 2 רמקולים בדלתות הקדמיות ו2 טוייטרים ויש לי גם על החלון האחורי CAR OF THE YEAR 2010.

וחבל שאין פנסי ערפל.

ולגבי המערכת מולטימדיה יש כזאת בדיוק באוטודיפו נראה לי היא עולה 2000 ש"ח.

Volkswagen POLO 6R

פורסם

עוד מישהו קיבל פולו חדשה עם צמיגים של Hankook גרסאת החמש עשרה אינצ'?

זה לא צמיג קצת ירוד, לקבל רכב חדש עם צמיג כזה?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
ברכב חדש לא הייתי מתקין שום דבר (מד חום), בטח שלא בתקופת האחריות וסביר גם שלא קצת אחרי.

צודק. אין סיבה להתקין כרגע כלום.

גם בספר הרכב של ה-TSI ישנה הוראה ברורה האומרת שיש למשוך הילוכים עד לגזרה אדומה (לא מצויין סל"ד) לקראת תום ההרצה.

עדיין לא מבינה, חלקכם אומרים שזה לא מזיק וחלק אומרים שזה רצוי. אם זה לא מזיק מבחינתי זה גם לא מועיל ולכן מיותר.

אם מישהו סבור שזה ממש מועיל אז בבקשה שיסביר אם אפשר מדוע, כי אני לא מבינה.

עזוב, אתה תגן על הרכב שקנית בכל מקרה כי קנית אותו .

הרכב הוא זול ולכן הוא מעליב מבפנים, טוסטר ומיקרו אין לנו אבל תכנס להונדה סיוויק או אפילו לקיה פורטה או סיאט איביזה הם נראות הרבה יותר מרשימות ויוקרתיות .

ובנוגע למזגן אתה מדמיין או רוצה להאמין שהוא נחלש או ניהיה חזק אבל בפועל אתה צריך לקבל את זה שזה כמעט אותו מזגן מפולו שנול אתה צריך לקבל את זה שזה כמעט אותו מזגן מפולו שנות ה-90 .

הוא לא מעליב מבפנים, הוא פשוט. כנראה באמת כפי שנכתב פה זה מכוון לקהל יעד מסוים שלא מחפש שכלולים והמצאות אלא אפילו להפך (בחיי שאני מעדיפה כמה שיותר פשוט ובלי שטויות שמתקלקלות. אחותי עברה סיוט עם החלונות החשמליים הנתקעים בפולו 2002, אתם יודעים מה זה להיכנס באמצע אוגוסט לאוטו בוער והחלון הקדמי לא נפתח? זוועה! לא שאצלי זה ימנע כי יש 4 חלונות חשמליים, אבל מבחינתי אפשר היה לוותר על שניים מהם בכיף. גם אם היו מציעים לי באותו מחיר את הפולו היקרה יותר עם ה-TSI והטורבו הזה - לא הייתי לוקחת, כי זה דברים שאולי יתקלקלו וכי אני לא מעוניינת יותר בחיים לראות גרר!

לגבי המזגן - הוא מתכוון לכפתור שמאפשר לסובב ידני מחם ועד קר, היה לי את הכפתור הזה גם ברכב הקודם, בקיץ חייבים לשים על הקר ביותר כי אחרת המזגן פשוט לא יקרר. את העוצמה מכוונים דרך הרמות 1 עד 4. לכן זה לא באמת בקרת אקלים. בסתיו למשל כשבחוץ קריר אבל אתה לא רוצה ממש להפעיל חימום אז הכפתור הוא יעיל לכוון לטמפרטורה באמצע. בקיץ זה חסר חשיבות.

איך אני יכולה לדעת איזה צמיגים יש לי? למה הם ירודים?

לגבי הרמקולים- אכן בדקתי ורק שני רמקולים קדמיים פועלים כלומר מאחורה אין רמקולים.

זו ממש ממש חוצפה כי כתוב לי בהזמנה 4 רמקולים וכתוב גם במפרט של הדגם באתר פולקסוואגן!

אני אלך אליהם שיוסיפו לי שני רמקולים מה זה הרמאות הזאת?!

אה ואין לי את המדבקה של מכונית השנה

פורסם

בגרסה של 1.4?

הפולו שלי (1.4 ידנית) הגיעה עם 4 צמיגים של Dunlop.

14".

צודק. אין סיבה להתקין כרגע כלום.

לגבי הרמקולים- אכן בדקתי ורק שני רמקולים קדמיים פועלים כלומר מאחורה אין רמקולים.

זו ממש ממש חוצפה כי כתוב לי בהזמנה 4 רמקולים וכתוב גם במפרט של הדגם באתר פולקסוואגן!

אני אלך אליהם שיוסיפו לי שני רמקולים מה זה הרמאות הזאת?!

בדקתי את העניין הזה כשהייתי בסוכנות.

הכוונה היא ל2 רמקולים קידמיים ו2 טוייטרים.

מבחינתם זה 4 רמקולים.

פורסם

טוויטרים זה רמקולים קטנטנים שתפקידם להוציא צלילי בתדר גבוה. איך זה הגיוני עניין הרמקולים?אצלי בגולף 1999 יש 4 רמקולים גדולים 2 טוויטרים גדולים מקדימה,ועוד 2 טוויטרים קטנים מאחורה.

8 רמקולים סהכ.חבל שברכב 2011 לא עושים את זה גם.

פורסם

ההסבר ההגיוני היחיד שאני יכולה למצוא לאבזור הבאמת מעליב אם כך (אני חוזרת בי ממה שכתבתי למעלה שהוא לא מעליב אלא פשוט. 2 רמקולים זה חרפה) הוא אולי מדרגות מס, אולי אם האבזור היה ברמה גבוהה יותר אז הרכב לא היה כ"כ זול ונהנה מהקלת המס. אחרת זה ממש לא ברור, עדיף לבקש עוד אלף שקל ולהתקין עוד 2 רמקולים, מד חום מנוע וכאלה דברים. מוזר גם שסוכני המכירות לא מציעים את האביזרים האלה בתוספת תשלום או משהו.

פורסם
ההסבר ההגיוני היחיד שאני יכולה למצוא לאבזור הבאמת מעליב אם כך (אני חוזרת בי ממה שכתבתי למעלה שהוא לא מעליב אלא פשוט. 2 רמקולים זה חרפה) הוא אולי מדרגות מס, אולי אם האבזור היה ברמה גבוהה יותר אז הרכב לא היה כ"כ זול ונהנה מהקלת המס. אחרת זה ממש לא ברור, עדיף לבקש עוד אלף שקל ולהתקין עוד 2 רמקולים, מד חום מנוע וכאלה דברים. מוזר גם שסוכני המכירות לא מציעים את האביזרים האלה בתוספת תשלום או משהו.

אגב, המידע הזה כן מופיע במסמך הPDF

http://www.vw.co.il/files/89af7c5774febbbdbc96bff959a35c07/polo.pdf

אבל אני מסכים איתך. 2 רמקולים + 2 טוויטרים זה די עלוב.

מצד שני, אני לא אודיופיל מושבע. מרגיש די מסופק ממה שהרמקולים האלה מספקים כרגע.

(אם כי לא הייתי מתנגד לעוד זוג מאחור :))

פורסם
בשום אופן לא, מה שמקלקל את המראה של הרכב זה ידיות שנצבעו.

אז שתחליף את הידיות לידיות בצבע הרכב...הידיות השחורות ממש נוראיות

פורסם

סל"ד: מומלץ לבקר מדי פעם במחוזות הגבוהים של מד הסל"ד, זה עוזר לנקות משקעים ממערכת הפליטה (כך נאמר לי לפחות, לא מתחייב 100%). חוץ מזה שלא סתם המנוע מסוגל להגיע למחוזות האלה, בכבישים הרריים למשל אם לא תמשכי הילוכים עוד קצת, נניח עד 5000, ההתנהלות תהיה מאוד עצלה. כך גם בנהיגה מהירה בכבישים מפותלים - ע"מ לשמור על כוח זמין. לי זה קצת מסובך לנהוג רק עד 3000, ואני מחשיב עצמי נהג רגוע.

רדיו: אכן קצת מרגיז שאין מאחור, אבל לא משהו שכמה מאות שקלים לא יפתרו. יותר מרגיז שאת בתור לקוחה לא היית מודעת שאין כאלה. בכלל, כל תהליך הרכישה שלך רצוף בדוגמאות של כל מה שלא בסדר בסוכני המכירות. לפי התנהלותך כאן בפורום את לא אחת שמקבלת דברים כפשוטם, אם אחרי החפירות שלך (במובן הטוב של המילה) לסוכני המכירות עוד נשארת עם הפתעות - משהו כאן ממש לא בסדר.

מזגן: מכאני או דיגיטלי, אם המזגן שלי יחליט יום אחד להגביר ולהנמיך את עוצמת המאוורר או רמת הקור על דעת עצמו, ללא לחיצה על מצב Auto - אני תולש לו את המדחס. שיתפוצץ. ברצינות, אם אין מצב Auto זו לא בקרת אקלים, ושינויים כאלה או אחרים סביר להניח שהם פרי דימיונו של רוכש אופטימי (וכן של שינוי מהירות הנסיעה או רוח בחוץ).

ותתחדשי! אני מת על הפולו החדשה, בהחלט הקטנה הכי נכונה להרבה מאוד אנשים. מקווה שתראו הרבה שנים של נחת, ושהגררים יפשטו רגל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...