Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את הפולו החדשה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבינה את הנתון שאתה מציג לגבי בינעירוני. אני השגתי כמעט 1 ל-19, עברתי את ה-100 קמש ולחצתי גז בטירוף בחלק מהדרך (מיהרתי...). איך אתה מציג נתון נמוך יחסית לרכב זהה?

אולי אתה נוהג עצבני (נדבק לנהג לפניך ועוקף מימין ומזגזג בין נתיבים? לא מוצאת הסבר אחר להבדל)

אני לא נוהג עצבני בכלל, להפך, מאוד רגוע, אבל במיכל בנסיעה בינעירונית אצלי משולב הלוך חזור ירושלים ומעט נסיעות בעיר בירושלים + מעט בעליות בזכרון יעקב.

ככה ש..מספיק ואת נוסעת בתנאי דרך שונים משלי זה יסביר את זה - בירושלים\זכרון יש כל הזמן עליות ירידות וצריך למשוך מעט הילוכים ובמרכז בקושי צריך לגעת בדוושת הדלק ואת כבר במהירות נורמלית.

• תגובות 222
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשורה התחתונה, מנוע ה1.4 זה לא משהו חדש. זה מנוע שלכולם יש איתו נסיון כזה או אחר.

צריכה נורמלית של 1.4 ידנית נעה בגיזרת ה1:15 -1:13 בכפוף לאופי ותמהיל הנסיעה.

1:19 זה לא נתון שעושה יותר מדי שכל. אני מעריך שאתם מסתמכים על מחשב הרכב ולא על מילוי ריקון מילוי וחוזר חלילה ותיעוד ידני ומדוייק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בשורה התחתונה, מנוע ה1.4 זה לא משהו חדש. זה מנוע שלכולם יש איתו נסיון כזה או אחר.

1:19 זה לא נתון שעושה יותר מדי שכל. אני מעריך שאתם מסתמכים על מחשב הרכב ולא על מילוי ריקון מילוי וחוזר חלילה ותיעוד ידני ומדוייק.

כעת שאתה מציין זאת, דבר שמקשר בין שתי הטענות הוא שאצלי בזמן שהצריכה האמיתית בפועל היא 1:15~ מחשב הדרך מציג צריכה של כ-1:19-20.

ענת, האם הצריכה שציינת היא לפי המחשב דרך?

1:19 נראה לי קצת יותר מדי גבוה למנוע שלנו, אבל ככה או ככה..תנאי הדרך שונים אז אולי זה אפשרי :-)

העיקר שאת מבסוטה על האוטו, זה הכי חשוב! 8)

פורסם

1:19 זה משהו שתקבל בתרחיש האופטימלי ברכב כמו סוזוקי אלטו.

תעשו בדיקה כמו שצריך לאורך 3-4 תדלוקים ותקבלו את הנתון האופייני.

לאחר מכן תעשו עוד בדיקה בקיץ עם מזגן ותקבלו נתון פחות טוב.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אצלי כפי שציינתי זו הצריכה.

לא פחות ולא יותר.

מחוץ לעיר - 1:15 בנסיעה לא עצבנית, שכוללת את ירושלים הלוך חזור.

בתוך העיר - בי-ם, 1:10.5-11.

אני מנהל יומן מסע - טבלת אקסל מפורטת שאני מזין בה נתוני תדלוק כל פעם שאני בתחנת דלק :)

כל הנסיעות עם מזגן.

פורסם
אני לא נוהג עצבני בכלל, להפך, מאוד רגוע, אבל במיכל בנסיעה בינעירונית אצלי משולב הלוך חזור ירושלים ומעט נסיעות בעיר בירושלים + מעט בעליות בזכרון יעקב.

מה שאתה מגדיר בינעירוני זה לא בין עירוני. אני ציינתי שהנתון המשולב אצלי הוא 1 ל-16.75 והכוונה היא כמעט רק בינעירוני אבל עם פקקים וכמה נסיעות קטנות. בינעירוני אצלי זה היה רק בין עירוני, ללא פקקים על כביש פנוי ובאמת בתנאים אופטימליים ושם השגתי כמעט 1 ל-19 ומי שחושב שאני מדמיינת או לא יודעת חשבון, שיבושם לו

אין לי מחשב דרך או שיש ולא ידעתי שיש. אני חישבתי לפי ה-1200 קמ שנסעתי עד כה ובהתאם לתדלוקים. 1 ל-18.75 זה מה שיצא בתדלוק אחרון של 450 ק"מ בין עירוני (נכנס 24 ליטר דלק) שכפי שציינתי הוא רק בין עירוני, ללא עומס על הכביש ובנהיגה רגועה על 100-120 קמש.

\ענת, האם הצריכה שציינת היא לפי המחשב דרך?

1:19 נראה לי קצת יותר מדי גבוה למנוע שלנו, אבל ככה או ככה..תנאי הדרך שונים אז אולי זה אפשרי :-)

העיקר שאת מבסוטה על האוטו, זה הכי חשוב! 8)

לא ידעתי שיש מחשב דרך. איך מפעילים אותו?

החישוב עשיתי כל תדלוק והיום עשיתי סיכום אחרי 1200 ק"מ

1:19 זה משהו שתקבל בתרחיש האופטימלי ברכב כמו סוזוקי אלטו.

.

אז גם בפולו ידנית עם נהגת רגועה אפשר להגיע לזה. עובדה (:

פורסם

זה מיכל ש-90% ממנו נעשו מחוץ לעיר.

לגבי מחשב דרך - אמור להיות לך על אחד המוטות של האיתות כפתור שמציג נתונים שונים במסך הדיגיטלי. את יכולה לראות שם צריכה רגעית, ממוצעת, זמן שאת נוסעת על הכביש, הגבלת מהירות, מרחק נותר לתדלוק...

חפשי כפתור שכתוב עליו TRIP.

פורסם

לא ידעתי שיש מחשב דרך. איך מפעילים אותו?

כפי שידוע לי בגירסה 1.4 של הפולו אין מחשב דרך(תקנו אותי אם אני טועה ) לי יש תפולו TSI 1.2 ויש לי מחשב דרך .

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם
זה מיכל ש-90% ממנו נעשו מחוץ לעיר.

TRIP.

אז זאת הטעות שלך כי 90% בין עירוני זה לא בין עירוני זה משולב ש-90% ממנו זה מחוץ לעיר. אני גם נוסעת 90% מחוץ לעיר אבל יש מלא פקקים ועומסים אז הנתון נמוך.

סהכ נתון היצרן לבין עירוני עומד על 1 ל-21 אם אני לא טועה. לכן זה הגיוני שהשגתי בתנאים אופטימליים 1 ל-19 כמעט, אבל בטח אי אפשר לצפות לנתון כזה שיוצאים לנסיעה בין עירונית ועומדים 50 דקות בפקק בכביש החוף..

אין אצלי כפתור של מחשב דרך, בדקתי עכשיו. כתוב טריפ על לוח השעונים אבל הדבר היחיד שהצלחתי איכשהו להפעיל זה שיש לי עוד 780 ק"מ ליסוע עד תדלוק, שזה סתם נתון שלא אומר כלום. לא מצאתי צריכת דלק או כל דבר אחר.

פורסם

ואותו כפתור שהעביר אותך למסך הזה - לחיצה עליו לא תגרום להצגת נתונים נוספים?

מעניין. הייתי משוכנע שלרכב מחשב דרך.ובכן, מצטער שהטעיתי אותך.

פורסם

לדעתי היא התבלבלה, אם לוח שעונים אצלה כמו ב TRENDLINE האוטומטית אז זה מראה ימים שנותרו עד הטיפול השנתי הבא (ברכב חדש מראה 730 יום, כלומר שנתיים.

אני לא ראיתי שם שום דבר שקשור לצריכת דלק או מרחק לתדלוק הבא, וגם אין כפתור דיפדוף בין התצוגות.

ב COMFORTLINE יש מחשב דרך מלא.

פורסם

אם כך אז זה בזיון שלא נותנים את זה כסטנדרט.

מחשב דרך זה אלף בית. יש את זה כיום בכל רכב .

מצד שני זה מעודד אנשים כמו ענת שלנו ,לבצע מדידת צריכת דלק כמו שכתוב בספר :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן נראה לי שאתה צודק. יש מצב שזה ימים לטיפול ולא קשור למחשב דרך

גם בזה נראה לי הם ממציאים במפרט (כמו עם בקרת אקלים) וכותבים שיש כשבעצם אין.

אבל זה לא באמת חשוב.

פורסם

לא כתוב בשום מפרט שיש מחשב דרך ברמת גימור TRENDLINE. (שלך זה TRENDLINE)

רק ב 1.2 COMFORTLINE יש מחשב דרך, זה כתוב בפירוש במפרט של האוטו שהיו אמורים למסור לך, צריך רק לקרוא.

• תוכן חדש...