Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את הפולו החדשה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

danielfp02Originally Posted by roee24

מזל טוב לרוכשת הפולו , גם אני רכשתי פולו TSI 2011 חדשה מהחברה אחלה רכב, אבל קצת מאכזב אותי שאין מערכת מולטימדיה אני יודע שהמקורית עולה 8 אלף שקל מחיר מוגזם רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את המערכת מולטימדיה כמו המקורית בדיוק במחיר עד 3 אלף שקל... לרוכשת הפולו לי בחלון האחורי יש מדבקה שכתוב בה CAR OF THE YEAR 2010 רציתי לדעת אם זה רק לדגם TSI או גם לדגם הפשוט 1400 ? ענת והרכב יש לו 2 רמקולים ו 2 טוייטרים אין רמקולים בדלתות האחוריות

לי יש 1.4 ידנית ויש לי 2 רמקולים בדלתות הקדמיות ו2 טוייטרים ויש לי גם על החלון האחורי CAR OF THE YEAR 2010.

וחבל שאין פנסי ערפל.

ולגבי המערכת מולטימדיה יש כזאת בדיוק באוטודיפו נראה לי היא עולה 2000 ש"ח.אפשר לקנות את המערכת באוטו דיפו ב 2000 שקל?

• תגובות 222
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי התנהלותך כאן בפורום את לא אחת שמקבלת דברים כפשוטם, אם אחרי החפירות שלך (במובן הטוב של המילה) לסוכני המכירות עוד נשארת עם הפתעות - משהו כאן ממש לא בסדר.

(-:

מודה באשמה, חפרתי לכם פה ברמות קשות.

אבל דווקא לסוכנים היו חיים די קלים איתי, כמעט לא שאלתי שאלות לגבי הרכב והמפרט, רק רציתי לקבל הצעת מחיר ולסגור כבר, ולכן אני עכשיו מופתעת לגבי כמה דברים. גם במסירת הרכב, אחרי פחות מדקה שמתי גז ונסעתי משם בלי לבלבל לסוכן את המוח.

התעקשתי במה שהיה חשוב לי ואני ממליצה לכל מי שקונה רכב לעשות זאת, כי אחרת זה פשוט ביזיון ההתנהלות של חלק מהסוכנויות.

פורסם

למי שלא מאמין לקטע של המזגן או מפקפק מוזמן לנסות .. ענת שימי את המזגן על הכי קר ותסובבי תוך כדי שהוא פועל לפחות קר ותראי איך הוא מחליש את הזרמת האויר....!! תסובבי טיפה או שאפילו בלילה כשקר תשימי על הכי קר ותראי שהוא לא יוציא לך אויר קר בעוצמה !! לכל החוכמולוגים גם אני לא האמנתי לא נשמע לי מציאותי אבל אחרי שהראו לי הבנתי

פורסם

ענת בעניין הסל"ד בתק' ההרצה, יש היגידו כי הרצה כשלעצמה - מיותרת לחלוטין.

אני נוטה לשחק לפי הספר, לפחות בהתחלה.

'אפילו' בספר הרכב שלי (מדובר במנוע 2.0 טורבו) כתוב כי יש לבצע הרצה ב-1500 ק"מ הראשונים.

הכוונה בהרצת מנוע היא לא לעבור את ה-3500 סל"ד ולא להגיע למהירות העולה על שני שליש מפוטנציאל המהירות המרבית של הרכב, או במילים אחרות, סעי במהירות של 100 קמ"ש.

חשוב עוד לציין שלא מומלץ לעשות את כל ה1500 ק"מ במהירות קבועה בכביש החוף... אלא לתת למנוע לעבוד בטורים ובמהירויות / הילוכים שונים.

בתום תקופות ההרצה מומלץ (בהדרגתיות) למשוך את ההילוכים לסל"ד גבוה יותר וכן, גם להגיע לגזרה האדומה.

לא יקרה כלום למנוע, בוודאות. נהפוך הוא, זה חשוב לתת למנוע לעבוד תחת מאמץ...

גיא 

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
למי שלא מאמין לקטע של המזגן או מפקפק מוזמן לנסות .. ענת שימי את המזגן על הכי קר ותסובבי תוך כדי שהוא פועל לפחות קר ותראי איך הוא מחליש את הזרמת האויר....!! תסובבי טיפה או שאפילו בלילה כשקר תשימי על הכי קר ותראי שהוא לא יוציא לך אויר קר בעוצמה !! לכל החוכמולוגים גם אני לא האמנתי לא נשמע לי מציאותי אבל אחרי שהראו לי הבנתי

אני מסכימה איתך לגמרי וכלל לא מפקפקת, רק אומרת שזו לא באמת בקרת אקלים מפני שבקיץ אין כ"כ שימוש באופציות האלה. עכשיו עדיין קריר אז אתה עשוי להחליש דרך הכפתור את עוצמת הקירור זה נכון, אבל בקיץ כשבחוץ 30 מעלות ויותר אין מצב בכלל שהכפתור לא יהיה מכוון לקר ביותר, אחרת במקום לקרר תקבל אוויר חם. זה מניסיון מהרכב הקודם שלי שהיה לו בדיוק את אותו כפתור. אישית אין לי בעיה עם זה, אך לדעתי זה קצת מטעה לרשום במפרטי הרכב בקרת אקלים כי זו לא בקרת אקלים אמיתית.

אני נוטה לשחק לפי הספר, לפחות בהתחלה.

...

בתום תקופות ההרצה מומלץ (בהדרגתיות) למשוך את ההילוכים לסל"ד גבוה יותר וכן, גם להגיע לגזרה האדומה.

לא יקרה כלום למנוע, בוודאות. נהפוך הוא, זה חשוב לתת למנוע לעבוד תחת מאמץ...

גיא

אעשה זאת. תודה רבה על ההמלצות.

אגב היו פה בעלי פולו שכתבו שאפשר בלחיצה ארוכה להרים את כל החלונות ובלחיצה נוספת לפתוח - זה לא עובד אצלי, או שלא הבנתי איך מפעילים. יצאתי היום מהרכב עם 3 חלונות פתוחים, הם לא התרוממו בנעילת הרכב גם לא כשלחצתי לחיצה ארוכה.

פורסם

אגב היו פה בעלי פולו שכתבו שאפשר בלחיצה ארוכה להרים את כל החלונות ובלחיצה נוספת לפתוח - זה לא עובד אצלי, או שלא הבנתי איך מפעילים. יצאתי היום מהרכב עם 3 חלונות פתוחים, הם לא התרוממו בנעילת הרכב גם לא כשלחצתי לחיצה ארוכה.

כן זה אפשרי שאת רוצה לסגור את כל החלונות חשמל עם המפתח של הרכב את לוחצת על סגירה של הרכב אבל קודם כל נועלת תרכב ואח"כ לוחצת שוב על הסימן של הנעילה במפתח רצוף לחיצה ארוכה עד שהחלונות נסגרים (כלומר את לוחצת על הלחצן של הנעלה באופן רציף עד שכל החלונות נסגרים ) ושאת רוצה לפתוח תחלונות את צריכה ללחוץ לחיצה ארוכה על הסימן של הפתיחה ולא לעזוב את הלחצן עד שכל החלונות נפתחים . אפשר גם שתא מטען נפתח קצת כשלוחצים על הלחצן פתיחה בשלט (אני ניסיתי ועובד מעולה כנ"ל לגבי החלונות )

מקווה שעזרתי יום טוב:-)

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם
עוד מישהו קיבל פולו חדשה עם צמיגים של Hankook גרסאת החמש עשרה אינצ'?

זה לא צמיג קצת ירוד, לקבל רכב חדש עם צמיג כזה?

אני קיבלתי את הפולו TSI עם צמיגים של חברת Bridgestone ושלי זה גם גודל 15 אינצ'

פורסם
אוקי עכשיו הבנתי (שצריך להשאיר את הכפתור לחוץ), תודה רבה!

בכיף ענת שמחתי לעזור :-) אגב בפולו שלך של איזה חברה הצמיגים שלך ?

פורסם

נהייה פה דיון מעניין, חח תגידו יש אופציה להביא את המערכת מולטמדיה מסין זיוף אחד לאחד שאפילו טוענים שלא נופלת מהמקרוית באלפיים שח שווה?

פורסם

לאחרי נסיעת מבחן של חצי שעה בדרך עירונית, בינעירונית, משובשת, קצת סיבובים ועיקולים וגם עם רכב עמוס ב4 אנשים,

אני יכול לומר שVW הוציאו רכב מצויין , טוב משמעותית מהפולו בדור הקודם שהיתה רופסת יחסית, חלשה ועם התנהגות כביש גרועה למדיי.

אני אתייחס לפרמטרים שמעניינים את רוב ציבור רוכשי הרכבים האלה (ולא לפרמטרים ספורטיביים שמעניינים אותי אישית)

המנוע 1.2TSI בשילוב ה DSG מספק את הסחורה בצורה יוצאת מהכלל (ביחס לסופר מיניז, כן? , לא צריך להגזים)

הרכב בנוי איכותי, מזכיר גולף אם כי קצת קמצן באיבזור.

נוחות נסיעה סבירה

איכות בניה משובחת בקוקפיט הקדמי, קצת קרקושים דווקא מאיזור תא המטען.

עיצוב חיצוני יפיפה (לטעמי)

מזגן טוב בכמה רמות מהדור הקודם.

מושבים לא רעים אם כי לא מספיק תומכים.

התנהגות כביש לא רעה בכלל, הגה חשמלי קצת מת אבל מספק את הסחורה לצרכים הספציפיים.

מערכת מובנית עלובה / מעליבה לרכב במחיר הזה.

הדבר היחיד שמנע מאיתנו להכניס הזמנה היום הם תאריכי אספקה רחוקים (סביב אוגוסט) ויש עדיין התלבטות מה לעשות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב, הבטחתי לעלות.

(האיכות לא משהו. השתעשעתי יותר מדי עם הפילטרים של אייפון :))

תמונה מבחוץ ומבפנים.

car1.JPG

car2.JPG

• תוכן חדש...