Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את הפולו החדשה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אצלם את המנוע (בכלל לא יודעת איך פותחים את המכסה חחח)

כדאי מאוד שתלמדי איך פותחים מכסה מנוע וגם לבדוק שמן מים לא יזיק מידי פעם.

ולפני שתעני לי שזה אוטו חדש אני אספר לך שבסובארו B3 שהייתה לי (חדשה לגמרי) אחרי 10,000 ק"מ בערך היה חסר יותר מ-3 קילו שמן מנוע.

• תגובות 222
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאחר והפולו 2008 של אישתי כבר סגר 30 אלף, 2 שפשופים באזור הגלגלים האחוריים ולאור המחיר הנמוך של רכב חדש החלטנו לשדרג.

הוספנו 20 אלף בלי לבדוק יותר מדי ולקחנו את החדשה. קיבלנו אותה אתמול בצהריים ומיד השארנו אותה בת"א והמשכנו לסדר באשקלון בסיטרואן פיקסו C4 בתצורה משפחתית מלאה (7)

בערב חזרנו ואני לקחתי אותה לנסיעה מתל אביב לקריות כשהאשה ממשיכה אחרי בפיקסו .

אז ככה- שדה הראייה של הנהג והנוסע שלצידו צומצו משמעותית כנראה עקב הרצון לתצורה אוירודינמית יותר. השמשה הקדמית פשוט לא נותנת מספיק שדה ראייה ולאדם מעל גובה 1.80 הראש כמעט נכנס בתקרה . די מבאס. אגב גם חלונות הצד קטנים משמעותית לדעתי לעומת דגם 2008

לגבי האצה - יתכן שדוושת הגז זכתה למהלך ארוך ורגיש יותר אבל בתחושה היא דווקא של עצלות משמעותית לעומת דגם 2008 שהיה לנו. האשה התלוננה גם היא שהרכב מרגיש כבד הרבה יותר מקודמו.

מרווח הפנים- ללא ספק קטן יותר לעומת דגם 2008 - נראה לי שבעבר היתה מגמה להגדיל את הפולו וכעת כנראה מצמצמים חזרה . מצד שני שיפרו את עיצוב הדלתות הקדמיות אבל ויתרו על מגרה שהיתה מול הנוסע הקדמי .

אגב - לנו לא היתה שום בעייה עם בלם היד.

לגבי מחסור בשעון חם מנוע...! ואללה אין? איך לא שמתי לב?

שעון חם מנוע הוא אביזר חיוני וחבל מאד שפסחו עליו. בגולף 2000 שהיתה לי בעבר אחרי טיפול במוסך(עז כמובן) גיליתי להפתעתי שהמנוע מגיע רק ל 70-80 מעלות במקום 90. אחרי שבועיים חזרתי אליהם והסתבר שהטרמוסטט נשאר תקוע פתוח כל הזמן- תקלה שאינה כל כך נדירה ורק מעקב אחרי מד טמפרטורה אפשר לעלות עליה. בקיצור חיסכון שממש לא במקום.

גם שינו הצבעים של התצוגה הפנימית לעומת התצוגה הקודמת לא ממש שימח אותי. במיוחד תצוגת מד הדלק נראית לי טפשית ומצומצמת מדי(קו דק של לדים שמתרוקן בהתאם)

לחיוב(לעומת דגם 2008)- הגה מדוייק וחד , רצועת בטיחות נמשכת בקלילות, בידוד טוב יותר של רעשי נסיעה .

לסיכום - נראה לי שבפולקסווגן הלכו על עיצוב עיצוב עיצוב. מרווח פנים , שדה ראייה ואולי אפילו תחושת הקלילות של הרכב נפגעו.

פורסם

מעניין מה שאתה אומר.

לגבי האצה ובכלל - הרכב ב-150 ק"מ הראשונים הרגיש לי כבד למדי, לא סחב טוב באיזו עלייה והבלימה היתה איטית ומוזרה. חשבתי שאולי זה כי אני יותר מידי זהירה איתו עדיין, אבל בתוך יומיים ועם צבירת קצת יותר קילומטראז יש שיפור עצום. הרכב מאיץ מצויין לדעתי, עולה מצויין וגם בולם כמו שצריך. בקיצור חכה קצת... אבל אשמח שתעדכן מה התרשמותך בעוד איזה שבוע.

לגבי בידוד רעשי נסיעה זה מאוד נכון. וגם הרכב עצמו מאוד שקט, גם אחרי נסיעה מאומצת.

פורסם

הרכב נראה מצוין, תתחדשי!

מבאס העניין עם הדלת, ממש חבל לראות את הרכב חדש מהחברה פחות משבוע, וכבר עם פגיעות.

פורסם

ראשית ברכות לרוכשת הרכב, סעי בזהירות ובבטחה.

שנית, חווית הקניה וסקירת הרכב החדש בהחלט עוזרים לקבל החלטה לגבי הרכב הזה ולא פחות חשוב איפה לקנות.

בעבר נכנסתי לסוכנות המרכזית בחיפה מול צומת רמב"ם ויצאתי משם כולי רותח על איזה איש מכירות שנתן לי הרגשה שאני רק מפריע לו. אני בהחלט מצטרף לרוכשת הרכב והמלצתה איפה לא לקנות את הרכב.

פורסם

לכל המגיבים פה בנוגע לרכב,

לא יודע על איזה רכב נהגתם אבל אני בעלים של פולו 2011 בת חודש בערך ואין שום בעיה של האצה , הרכב פשוט חזק.

וואלה אם נהגתם עד עכשיו על רכב עם מנוע חזק יותר אז סבבה אבל הפולו פשוט חזקה .

ענת בואי נכנס לפרופורציות קנית רכב ב90 !! באחריות אין רכב שמשתווה אליו במחיר הזה .

זה שהדשבורד נטול פוקנציות כנסי לחנות לאביזרי רכב תקני מערכת מולטימדיה ב 3000 ש"ח ופתאום את מרגישה שאת נוסעת על רכב משנת 2020 באחריות .

הרכב שלך יפייפה לא חשבתי שהכסוף כזה חזק (לי יש שחור( תוסיפי לו גאנטים אם תרצי ב 1500 שקל ובכלל את עפה באויר איתו .

אל תתבאסי ממכות אין מה לעשות העולם מלא באנשים צרי עין שבסופו של דבר זה חוזר אליהם (לעתיד תעקבי אחריו לאט לאט ואיך שהוא חונה תפנקי אותו גם במכה ) סתם סתם אני צוחק למרות שמגיע לו :)

הזוי קצת שאין מד חום מנוע אולי כי פשוט לא צריכים אותו :)

לסיכום :

תהני תהני תהני !!!

סעי לצפון אני כבר ירדתי לאילת עם הרכב ותרגישי מה זה עוצמה במיוחד מגיר רגיל ואם את רוצה שהרכב יהייה יותר חזק פשוט תמשכי טיפה תהילוך , אם תשימי לב אוטומט לעולם לא יעביר הילוך פחות מ 2700 טור ואילו בגיר רגיל אנחנו נוטים לרחם על הרכב.

אביב

פורסם

אביב אני מסכימה איתך, הפולו היא תמורה מצויינת למחיר, ומשתלמת במיוחד בארץ בגלל שהמיסוי עליה נמוך.

לא חושבת שאתקין בשלב זה איזו מערכת מיוחדת ובטח לא גאנטים (בדיוק מה שחסר לי - להתקין משהו כזה שיגנב ואני אגיע ואמצא את הרכב בלי הגלגלים או משהו. אין מצב!). הרדיו הפשוט עושה את העבודה ומגיע עם 4 רמקולים מצויינים לדעתי.

אין בעיות בהאצה, רק אמרתי שבנסיעות הראשונות היא היתה פחות חזקה אבל עכשיו זה ממש תענוג לנהוג בה. אולי זה המנוע שצריך היה "להיפתח" או שזו אני שנהגתי בזהירות יתר בהתחלה.

אגב, האם יש ברכב בקרת אקלים? במפרט כתוב שכן אבל לא שמתי לב לכפתורים שמפעילים אותה אם היא קיימת.

הדבר היחיד בכל זאת שלא מלהיב לדעתי זה המזגן. ברכב הקודם שלי הייתי שמה אותו על עוצמה מספר 1 והוא היה מקפיא. בפולו עוצמה מספר 1 לא היתה מרשימה במיוחד. אבל גם לגבי זה אולי מוקדם לקבוע ונראה בהמשך...

תודה לכל המגיבים וחג שמח!

פורסם

אה אז אולי בגלל זה המזגן לא מספיק מקרר לי, אולי הוא כבר מכוון לאיזו טמפרטורה. אני אבדוק זאת.

מאיפה מכוונים את הטמפרטורה בכלל?

אגב מה צריכת הדלק שלך אחרי חודש עם הרכב?

אגב2 אני מעבירה הילוכים כבר שנים ב-3000 סלד בערך, ולא לפני. נהוג/צריך להעביר מוקדם יותר?

מה שנחמד בפולו זה שבפקקים היא פחות מעצבנת מהרכב הקודם שלי, כי הילוך שני מחזיק טוב אפילו אם המהירות היא קצת פחות מ-20 קמש. קודם הייתי כל הזמן צריכה להעביר לראשון אחרת המנוע היה נחנק ואז לשני ואז לראשון וזה היה מעצבן ביותר.

פורסם

קשה לאמוד צריכת דלק וגם אפילו לא פייר כלפי הרכב בחודשים הראשונים שלו.

יש כמה סיבות: דבר ראשון, את צריכה להתרגל לרכב. דבר שני, זה ההרצה עדיין והמנוע רק מתחיל לפעול, ככה שהוא צורך קצת יותר מהממוצע. כמו כן, הרגע קיבלת אותו, את מתלהבת, בודקת, נוסעת, זאתי [זאת היא] לא נסיעה רגילה. תמתיני קצת, קחי עוד איזה חודשיים וגם בלי לחץ. מבטיח לך שלא יהייה הבדל שתרגישי ממש בין רכב שצורך 1:16 לבין רכב שצורך 1:14. סתם חרטה עזבי אותך.

הטמפרטורה את מכוונת לפי המד מצד שמאל. אמנם לא מסומן מעלות, אבל תחשבי בערך לפי הקירבה לקר ביותר, שהוא 16-17 לגבוה ביותר, שאני מניח 29-30 .

דרך אגב גם מזגן עובד טוב יותר לאחר כמה זמן שימוש, משום שהוא מתחיל לנצל את הגז בצורה טובה יותר.

אני אישית נהגתי בהרבה רכבים והפולו לא מביישת אף רכב. היא פשוט חזקה ההילוך שני מאוד חזק!

הרכב פשוט מזנק קדימה שזה תענוג.

ואני לא מסכים עם זה שהדשבורד לא מאובזר יותר מידי, כאילו, למה ציפית? ברכבים אחרים, הלוח שמראה על צריכת דלק ממוצעת ועוד כל מיני שטויות, נמצא על הלוח שעונים וזה מספיק.

דרך אגב, לידיעתך, כמה פיצרים מגניבים: כשקר סובבי את מתג המראות למעלה, זה מחמם תמראות ומוריד אדים, וגם כשאת מכניסה רוורס בגשם הווישרים מאחורה פועלים אוטומטית.

יש גם ווסת למהירות הווישר, שזה מגניב. לחיצה ארוכה על נעילה של האוטו, מעלה את החלונות כולם, ולחיצה ארוכה על הפתיחה פותח את כולם. אל תקחי את הדברים האלה כמובן מאליו, את לקחת את הרכב הכי זול, הכי פחות מאובזר. שלמנו ממש זול על רכב ששווה הרבה יותר.

פורסם

וואלה, אני מגלה פה דברים חדשים (:

הסוכן שנתן לי את הרכב זו בטח היתה המסירה הכי מהירה שהיתה לו בחיים. מרוב שהייתי בהתלהבות מהרכב החדש לא היתה לי סבלנות לשמוע את ההסברים על הכפתורים השונים, אחרי 20 שניות שחררתי אותו ונסעתי לדרכי...

אני השגתי צריכת דלק מעולה בתדלוק השני של 22 ליטר ל-350 ק"מ שזה 1 ל-16, אבל התוצאה נשמעת טובה מידי, נראה מה יהיה בהמשך.

אין לי טענות בכלל על האבזור ואני מרוצה עד השמיים מהרכב, יחסית למחיר שלו זו עסקה מצויינת, הרכב יפהפה מבחוץ וחזק ויציב. בכל זאת כשהעליתי אתמול את התמונות של פנים הרכב לא יכלתי שלא לשים לב ששום דבר לא השתנה במשך 10 שנים באבזור הפנימי. אבל לי זה בכלל לא חשוב, רציתי אוטו נחמד שנוסע טוב ושלא יהיה שברולט ספארק או משהו כזה (-: (מבלי לפגוע כמובן בבעלי הספארק, לא נסעתי בה בחיים, סתם לא אוהבת את העיצוב של הפנסים)

פורסם

מזל טוב לרוכשת הפולו , גם אני רכשתי פולו TSI 2011 חדשה מהחברה אחלה רכב, אבל קצת מאכזב אותי שאין מערכת מולטימדיה אני יודע שהמקורית עולה 8 אלף שקל מחיר מוגזם רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את המערכת מולטימדיה כמו המקורית בדיוק במחיר עד 3 אלף שקל... לרוכשת הפולו לי בחלון האחורי יש מדבקה שכתוב בה CAR OF THE YEAR 2010 רציתי לדעת אם זה רק לדגם TSI או גם לדגם הפשוט 1400 ? ענת והרכב יש לו 2 רמקולים ו 2 טוייטרים אין רמקולים בדלתות האחוריות

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם

ענת בואי נכנס לפרופורציות קנית רכב ב90 !! באחריות אין רכב שמשתווה אליו במחיר הזה .

אביב

כנראה שהאחריות שלך לא שווה הרבה, פאביה 1.2TSI ב87 אלף תתן תמורה עדיפה הן בביצועים והן באבזור באותו מחיר. :wink:

לרוכשת הרכב, תתחדשי בחירה טובה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אוי, כמה שזה כואב לחטוף שריטה/מכה ברכב חדש :-( כשאני עברתי את זה בפעם הראשונה ראיתי אדום מול העיניים.

אחרי זה למדתי שאין מה לעשות, וככה זה הבבון הישראלי המצוי-לא יכול לראות משהו חדש או לשמור על הרכוש של אחרים.

מאז היאריס שלי כבר חטפה שריטות ושפשופים קטנים, שום דבר שמכחול טבול בצבע הרכב לא יכול "קצת" להעלים 8)

אני ממליץ לך כפעולה מונעת לגשת למוסך היבואן יחד עם קוד הצבע של הרכב ולבקש שיערבבו לך כמות קטנה של צבע שתהייה מוכנה "בשלוף", על כל שריטה שלא תבוא-אם השריטה עוברת את צבע היסוד ומגיעה עד הפח זה מתכון לחלודה, וחבל.

וכן, כפי שאמרו קודמיי- תלמדי איך לפתוח את מכסה המנוע ולבדוק שמן ומים לפחות פעם בשבוע-שבועיים. זה לא נעים להתקע בנסיעה בין עירונית עם נורת שמן מהבהבת וחוסר של כמה ליטרים, וגם כמובן לבדוק לחץ אוויר בצמיגים מדי פעם.

• תוכן חדש...