Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את הפולו החדשה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ענת בוקר טוב.

עקבתי אחרי השרשורים שלך.

שמח לשמוע שקיבלת פולו חדשה. תתחדשי, תהני. וסעי בזהירות. :-D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 222
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ענת, קודם כל תתחדשי!

דבר שני, זה לא תקין בעליל שרכב עם בלם יד משוך עד הסוף מתדרדר במטר שלם. הרכב חדש ובאחריות תתקני את זה במהרה!

עד אז תחני את הרכב כשהוא משולב להילוך ראשון והגלגלים (ההגה) פונים לכיוון המדרכה.

מה שבטוח בכל העניין הזה, אני לא הולך להחנות בקרבת פולקסווגן בזמן הקרוב.

פורסם

לגבי התנעת רכב ידני:

נתחיל במה שברור: לא ניתן להתניע את הרכב כשמשולב הילוך והמצמד אינו לחוץ, שכן אז כל הרכב יזוז מכח הסטרטר, שלא בנוי לכך, ופשוט ישבר. (זה אגב מה שעושים אם תקועים על מסילת רכבת כשהרכבת מתקרבת והאוטו לא מתניע! לא עלינו!)

ניתן להתניע את הרכב בהילוך סרק בלי ללחוץ על המצמד, אבל זה אכן לא מומלץ!

הסיבה למיטב הבנתי היא שבין המצמד לתיבת ההילוכים נמצא גלגל תנופה בעל מסה משמעותית שאחראי לייצב את המנוע ולאפשר מעבר כח רציף בלי רעידות.

כשאת מפעילה את הסטרטר כשהמצמד אינו לחוץ - למעשה הסטרטר צריך להאיץ (ממצב נייח) את גלגל התנופה הזה - מה שמקשה על פעולת הסטרטר (מתנע) לאורך זמן!

בעקרון, כשמתניעים את המנוע - לא רוצים יציבות! יציבות מקשה על המנוע להתניע! (יציבות תשאיר את המנוע כבוי במקרה הזה)

יתרון נוסף של רכב ידני הוא שניתן להתניע אותו, אם המצבר חלש, ע"י חניה במורד. הפעולה כמובן מסוכנת ועלולה להזיק לרכב, אבל אפשרית!

פורסם
האם יש להתניע רכב ידני כאשר המצמד לחוץ?

ניוטרל פחות מומלץ?

גם וגם. יש דגמים שלא מאפשרים התנעה אלא במצב זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחשי.

הרכב יפהייפה (מה מקור המילה הזאת?) האמת שוולקסווגן הפגיזו וכל המכוניות החדשות שלהן פשוט מדהימות ,מהפולו עד הפאסאט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אכן, מבחינת חווית קניית רכב ומכירת הישן עברתי סיוט מהסרטים! ((:

למרבה המזל חברי הפורום הנחמדים מאוד עזרו לי בעצות ומידע מועילים.

d300 - הרכב הבא שלי?... אני לא מתכוונת לחשוב על זה אפילו ב-3-4 שנים הקרובות (:

תודה לכולם!

פורסם

תתחדשי ענת!

איזה רכב מקסים הפולו הזה :)

תהני מהרכב החדש, כמו שהבטחתי גם אני יעלה בזמן הקרוב תמונות של האיביזה החדשה שלי ;)

• תוכן חדש...