ההבדל זה הגה, הילוכים מצופים עור, משענת יד ימין לנהג, חלון פנורמי בגג, ג'אנטים מגנזיום, חלונות מושחמים מאחורה ואפשרות ל3 דלתות.
מקווה שלא פיספסתי משהו אבל זה בגדול התוספת, וכן זאת תוספת יקרה.. והם לא עושים הנחות כל כך על דגם הספורט, +-2000 שח הנחה מקסימום.
מבחינת ההבדלים בין הפולו TSI לאיביזה TSI, עשיתי נסיעת מבחן על שניהם, ולדעתי הפולו יותר מרווחת, יותר סולידית ובוגרת מהאיביזה, גם מבחינת שליטה בהגה באיביזה הרגשתי יותר תגובה של ההגה על הכביש מהפולו. האיביזה בנויה שנראה שמתאימה לקהל צעיר יותר ומרגישה יותר צפופה בפנים קצת, לדעתי לאנשים גדולים יהיה אולי קצת בעיה עם זה (גבוהים\רחבים), לי אישית לא הייתה שום בעיה עם זה. עוד משהו ששמתי לב זה שבאיביזה היה פחות רעש מבחוץ מאשר בפולו, אבל קשה לדעת מנסיעה אחת.
מבחינת יופי לדעתי הפולו יפה יותר, אבל זה כבר עניין של טעם אישי..
הפולו והאיביזה חולקים את אותו מנוע\גיר\שילדה ולפי מה שקראתי אפילו מיוצרים באותו מפעל בספרד, ככה שאין המון הבדל.
אחרי התלבטות על מחיר\תועלת\אבזור בין השניים הלכתי על ה איביזה STYLE 1.2TSI עם הDSG ומחכה בקוצר רוח לקבל אותה כבר