Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את הפולו החדשה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 222
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה זה באמת הכיסויים האלה. עכשיו כשראיתי אותם אני שוקל לשים כאלה גם על האוטו שלי

וכל רוכשי הפולו למיניהם, תתחדשו:)

פורסם

המושבים אכן נראים מעולה, איפה ניתן לקנות כיסויים למשענות ראש עם סמל היצרן כמו שרואים אצל הבחור?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
נראה לי שיש לו את זה:

http://bit.ly/i32A8i

דגם: פנטום בז'

הרכב נראה מעולה, תתחדש.

בול :)

המושבים אכן נראים מעולה, איפה ניתן לקנות כיסויים למשענות ראש עם סמל היצרן כמו שרואים אצל הבחור?

כיון שמדובר בדגם החדש של הפולו, הם היו חייבים להתאים את הכיסויים (בגלל כריות האוויר). או כך לפחות נאמר לי.

זה שהם הגיעו עם הסמל היתה הפתעה (נעימה) בשבילי.

פורסם
טוב, הבטחתי לעלות.

(האיכות לא משהו. השתעשעתי יותר מדי עם הפילטרים של אייפון :))

תמונה מבחוץ ומבפנים.

סלח לי ידידי אבל הכיסויים נראים איום ונורא, קונים רכב ב115 אלף ש"ח ושמים עליו כיסויים של 20 ש"ח... לא יאומן.

הפולו השחורה מגיעה BY DEFAULT עם אינטריור בהיר יפיפה - למה להרוס ?

אני בכלל לא מדבר על כך שיש לך כריות אוויר בכסאות שבשעת תאונה לא יתפקדו בשל הכיסויים.

מבחינת מערכת מולטימדיה - נניח והייתי יכול לארגן מערכת מולטימדיה ברמה גבוהה, רפליקה למקורית שעולה מעל 20K בחברה , שכוללת את כל הפיצ'רים הנדרשים כמו : GPS, דיבורית BT ,מסך מגע, כניסות SD, כניסות USB, נגינה והטענה של אייפון וכו' וכו', כמה הייתם מוכנים לשלם על כזה ממתק ?

נ.ב. הכנסנו אתמול הזמנה על כחולה כהה 1.2TSI עם אינטריור בהיר, צפי הגעה 12.6.2011.

האם בעלי הפולו יכולים לשתף מה כל אחד הצליח לקבל על הדרך במעמד ההזמנה ?

אנחנו קיבלנו איתוראן SAVE וחיישני רוורס בהתקנה מקומית. אני יודע שהיו כאלה שהוציאו יותר ,למשל 2 טיפולים חינם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני בכלל לא מדבר על כך שיש לך כריות אוויר בכסאות שבשעת תאונה לא יתפקדו בשל הכיסויים.

תוכל להסביר איך בגלל הכיסויים הכריות אוויר לא יתפקדו?

הרי הכריות לא יוצאות מתוך הכיסא.

מה סדר גדול מחיר הכיסויים בHR מישהו יודע?

פורסם
סלח לי ידידי אבל הכיסויים נראים איום ונורא, קונים רכב ב115 אלף ש"ח ושמים עליו כיסויים של 20 ש"ח... לא יאומן.

הפולו השחורה מגיעה BY DEFAULT עם אינטריור בהיר יפיפה - למה להרוס ?

מבחינת מערכת מולטימדיה - נניח והייתי יכול לארגן מערכת מולטימדיה ברמה גבוהה, רפליקה למקורית שעולה מעל 20K בחברה , שכוללת את כל הפיצ'רים הנדרשים כמו : GPS, דיבורית BT ,מסך מגע, כניסות SD, כניסות USB, נגינה והטענה של אייפון וכו' וכו', כמה הייתם מוכנים לשלם על כזה ממתק ?

הכיסויים עלו קצת יותר מ20 ש"ח. אפילו טיפה יותר מ30ש"ח!

אם היית שם לב, כמעט בכל הודעה שלי לגבי הרכב ציינתי שהוא ידני.

מכך אפשר להסיק די בקלות שלא מדובר בדגם שעולה 115 אלא בדגם שעולה 89 אלף עם אינטיריור כהה יפיפה.

ולגבי כריות האוויר, כיוון שהכיסויים עלו טיפה יותר מהסכום שניחשת, הם מותאים לרכב ולדגם הספציפי, ובעלי פתחים בצד לכריות אוויר.

מבחינת מערכת מולטימדיה - במערכת שלי, שעלתה קצת מעל אלף שקל יש דיבורית GPS, כניסת USB וAUX. כל השאר יש לי באייפון שמתחבר למערכת הזאת. זה ממלא את כך הצרכים שלי והופך אותי לנהג מאושר. אני צריך יותר מזה?

ואחרון חביב - לגבי שאלתך מה אפשר להוציא - כבר ביצעת את ההזמנה, אז מה זה משנה?

פורסם

כריות האוויר קורעות את הדיפון של ההגה וזה שנמצא מעל תא הכפפות, באמת נראה לכם שזה לא יקרע חומר רך כמו כיסויים?

הדבר הזה יוצא בכמעט 400 קמ"ש.

Bimmer

פורסם
תוכל להסביר איך בגלל הכיסויים הכריות אוויר לא יתפקדו?

הרי הכריות לא יוצאות מתוך הכיסא.

מה סדר גדול מחיר הכיסויים בHR מישהו יודע?

בדגם פולו הנוכחי ישנן גם כריות אוויר במושבים הקדמיים.

הכיסויים מגיעים עם פתחים בצד.

לגבי סדר גודל של מחירים - זה יכול לנוע מ200 עד 1000 ש"ח. תלוי בדגם.

מצא דגם באתר של HR (יש לינק כמה הודעות מעל) לאחר מכן, הרץ את שם הדגם בגוגל, תמצא כמה חנויות והצעות מחיר.

פורסם
הכיסויים עלו קצת יותר מ20 ש"ח. אפילו טיפה יותר מ30ש"ח!

אם היית שם לב, כמעט בכל הודעה שלי לגבי הרכב ציינתי שהוא ידני.

מכך אפשר להסיק די בקלות שלא מדובר בדגם שעולה 115 אלא בדגם שעולה 89 אלף עם אינטיריור כהה יפיפה.

ולגבי כריות האוויר, כיוון שהכיסויים עלו טיפה יותר מהסכום שניחשת, הם מותאים לרכב ולדגם הספציפי, ובעלי פתחים בצד לכריות אוויר.

מבחינת מערכת מולטימדיה - במערכת שלי, שעלתה קצת מעל אלף שקל יש דיבורית GPS, כניסת USB וAUX. כל השאר יש לי באייפון שמתחבר למערכת הזאת. זה ממלא את כך הצרכים שלי והופך אותי לנהג מאושר. אני צריך יותר מזה?

ואחרון חביב - לגבי שאלתך מה אפשר להוציא - כבר ביצעת את ההזמנה, אז מה זה משנה?

התכוונתי שהם בעלי מראה זול, גם אם הם עלו 2000 ש"ח.

הנחתי שהמושבים המקוריים בהירים גם כי כיסית אותם (אחרת איזו סיבה בדיוק יש לכסות) וגם מכיוון שנאמר לי בסוכנות שצבע חיצוני כחול כהה ושחור מגיע ברירת מחדל עם אינטריור בהיר, כנראה שזה רק ב TSI ככה.

שאלתי לגבי האיבזור כי אפשר לשנות את ההזמנה ואף לבטל אותה ולקבל החזר מקדמה מלא, כל עוד הרכב לא הגיע ולא שוחרר מהבונדד.

כריות האוויר קורעות את הדיפון של ההגה וזה שנמצא מעל תא הכפפות, באמת נראה לכם שזה לא יקרע חומר רך כמו כיסויים?

הדבר הזה יוצא בכמעט 400 קמ"ש.

היית רוצה לבדוק את זה בתאונה צידית כשהחיים שלך תלויים בזה?

האם אתה חושב שחברת HR מתאימה את הכיסויים האלה לכל היצרנים והם יודעים את צורת וכיוון יציאת הכרית ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא הייתי בודק את זה בתאונה צידית כמובן - אבל כן הייתי עושה קרע קטן שכמעט ולא נראה ומשם כרית האוויר בטוח תקרע את הכיסוי - הרי שזה בדיוק מה שמתוכנן במושבים "מותאמים". סה"כ יש שם חור עם סקוטש לא יותר מכך.

את השאלה השניה לא בטוח שהבנתי, אתה מתכוון שיצרנים אחרים עושים כריות אוויר פחות חזקות/מהירות שלא יתמודדו עם הכיסויים?

Bimmer

פורסם
התכוונתי שהם בעלי מראה זול, גם אם הם עלו 2000 ש"ח.

על טעם ועל ריח... אם כי, לדעתי, קשה לקבל מושג אמיתי מתמונה קטנה :)

פורסם

אני חושב שהריפודים יפים ולבחור שטוען שהם זוועה , זה הטעם שלך וזה הטעם שלו !!

תודה, אני לא באמת "נפגעתי"...

כל אחד זכאי לדעה, וכל עוד לדעתי הכיסויים יפים, מה רע? :)

• תוכן חדש...