Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי במתנה אופני עיר עם מכלולי כניסה לא רעים (שימנו אסרה, בולם סאנטור קדמי) ואני רוצה להסב אותן לשטח (לא עבורי, לי יש מארין PT) באמצעות החלפת הצמיגים.

הצמיגים הנוכחיים הם: kenda 700 עם חתך סוליה המתאים לכביש. האם יש בארץ צמיגי שטח במידה הזו? מצאתי באתרים בחו"ל צמיגי קרח כאלה...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

לא יכנסו 29", אין התאמה לברקסים... אם היה אפשר להכניס 26" אינץ' ולהתאים ברקסים זה היה יותר טוב אני מניח.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם מישהו יודע על חנות בארץ שמחזיקה במלאי צמיגים כאלה שיגיד לי ואם לא אז מה הפרוצדורה של הזמנת צמיגים מ״צ׳יין ריאקשן״ הבריטי?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

להזמין מCRC זה קל, פשוט כתובת מגורים, ומספר כרטיס אשראי, וזהו.

לגבי חניות, תחפש בתפוז בקיהלות של רוכבי אופניים וכדומה, הרבה בעלי חנויות / עובדים בחנויות אופניים רושמים שם

ויכולים לעזור לך, ואולי גם לגבי הנחות.

פורסם

לא יעצרו לי אותם במכס?

נוסף בעריכה: והאם יש דגם מומלץ לשבילי כורכר וסינגלים פשוטים מהרשימה שהעלו פה מcrc?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

לא יעצרו אותם במכס ולא צריך אישור משרד התחבורה.

אבל כן תדרש לשלם מע"מ+עמלת שקר של EMS אם עלות הצמיגים+המשלוח מעל 50$ .

• תוכן חדש...