Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TS או B-SPORT MK2

Yony_S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר, אתה נסעת פעם בקליאו ספורט? (שאגב בעלת מנוע 2.0 172 כ"ס ולא 1.8 110 כ"ס של RSI)

אני מבין שאתה נעלב בשם האוטו שלך, אבל אין לזה מקום.

הקליאו בכמה רמות מעל היאריס בכל תחום דינאמי.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה ראית שרשמתי משהו בגנות הקליאו ספורט?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכי פשוט, לא חסר פה שירשורים של סיכומים שנתיים על קליאו ספורט וגם על ה-TS. תקרא אותם, תעשה חישוב עלויות, תוסיף עוד איזה 1500-2000 שקל בשנה הראשונה על כול הפתעה שלא תבוא, ואז תיראה אם תוכל לעמוד בזה.

לי אישית,לאור ההשוואה עם המאזדה 3, ניראה שהיאריס בהחלט בהחלט תספק אותך.

פורסם

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי אמיתי, לך על הקליאו.

היאריס חמודה, אבל זה כמו שתגיד על בחורה שמנה שיש לה אופי טוב...

האחזקה של קליאו ספורט לא כל כך יקרה (מנסיון) והדור השני בטוח יותר מהיאריס (4 כריות אויר, ESP).

אם מצאת אחת שמורה, לך עליה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אל תחלל את הקליאו ספורט עם ההשוואה למאזדה 3 הסופר משעממת הזאת.

5 דלתות, 4 דלתות, מצידי שתהיה דלת אחת, עדיין זאת מזדה 3.

מי משלם על הרכב? אתה או אבא? תעשה מה שאתה מרגיש שנכון לעשות.

את ההנאה מהקליאו אתה לעולם אבל לעולם לא תחווה מה3 ואפילו לא קרוב.

ומה אתה כל כך נרתע מהקליאו, היא לא כל כך נוראית לאחזקה, כולה טיימינג פעם ב5 שנים שעולה איזה 11 או 12 אלף ש''ח:lol:

זה לא באמת עולה ככה!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=344647

זה למה אני נרתע מהקליאו, כן אין מקרה אחד מעיד על הכלל אבל אני מכיר טוב טוב את מחירי החלפים הסופר מופרזים של קרסו, עד עכשיו צורב לי ממה ששמעתי על מאחורי הקלעים באותו מוסך מורשה ארור שבו טופל הרכב ויכול להיות שדברים היו נראים אחרת (מי שירצה לשמוע שישלח הודעה פרטית ויופתע איך מתנהל מוסך רשת של רנו (אמנם זכיין אבל כל עוד הוא נושא את השם הוא מבחינתי נציג של קרסו)).

Gidi

אם קנית את הכסופה עם ה88K מגבעתיים פספסתי אותך ביום אחד קבעתי עם הבחור ליום ראשון הוא ביטל לי, ביום שני חזרתי מהשיעור פסיכומטרי מתקשר אליו כדי להגיע לראות את הרכב הוא אמר לי שהיא נמכרה באותו הבוקר.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=344647

זה למה אני נרתע מהקליאו, כן אין מקרה אחד מעיד על הכלל אבל אני מכיר טוב טוב את מחירי החלפים הסופר מופרזים של קרסו, עד עכשיו צורב לי ממה ששמעתי על מאחורי הקלעים באותו מוסך מורשה ארור שבו טופל הרכב ויכול להיות שדברים היו נראים אחרת (מי שירצה לשמוע שישלח הודעה פרטית ויופתע איך מתנהל מוסך רשת של רנו (אמנם זכיין אבל כל עוד הוא נושא את השם הוא מבחינתי נציג של קרסו)).

Gidi

אם קנית את הכסופה עם ה88K מגבעתיים פספסתי אותך ביום אחד קבעתי עם הבחור ליום ראשון הוא ביטל לי, ביום שני חזרתי מהשיעור פסיכומטרי מתקשר אליו כדי להגיע לראות את הרכב הוא אמר לי שהיא נמכרה באותו הבוקר.

מתואר בשרשור שהפנית אליו בדיוק את המצב שתיארתי לך בראש השרשור הזה.

רכב שעבר טיפול מינימלי וזהו.

ואז... נופלים עליך דברים במכה.

אם מקפידים על מרווחי ההחלפה והבדיקה של היצרן, רוב הדברים האלה לא היו קורים.

פורסם

כבר אמרתי לך שהטיפול בקליאו ספורט עולה גרושים (יחסית כמובן), אם מצאת אחת שעברה טיימינג אז בכלל אין לך כאב ראש.

נכון, אם נהרס חלק "אקזוטי" כל שהוא שיש רק בקרסו ואי אפשר להזמין מחו"ל המחיר יהיה יקר מחלק זהה למזדה 3.

בגלל זה קונים קליאו שמורה.

המקרה שהבאת דיי אופייני, ק"מ גבוה ורכב לא מטופל, למה אתה מצפה?

היאריס מעולה, אבל לדעתי מתאימה יותר להתלבטות בין HGT ל206 XS.

רשם לך בחור עם ניסיון על אסתי שהוא מרוצה מהספורטיביות של הקליאו, זה אומר הרבה.

אגב, הכרתי עשרות בעלי קליאו ומעולם אף אחד לא מכר אותה כי לא עמד בהוצאות או בגלל ריבוי תקלות.

אם סטודנט מסכן כמוני שמשכיר דירה ומשלם לעצמו על הלימודים יכול, אז כולם יכולים. :)

נ.ב

ערכת נסיעת מבחן על היאריס והקליאו?

אולי היאריס תתן מענה הולם לצרכים שלך וככה גם הלב וגם הראש יהיו באותו המקום?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם אני יכול להמליץ על הקליאו 172 מניסיון, אפילו ששידרגתי לקליאו 197 אני לפעמים מתגעגע ל 172 MK1 שאליה הרגשתי יותר מחובר (את התקשורת של ההגה\שילדה שלה נדיר למצוא במכוניות מודרניות).

לגביי עלויות ותיקונים, לי אמנם לא יצא לעשות טיימינג בקדנציה שלי איתה אבל הבנתי שהמחירים ירדו + הזמנתי הרבה חלקים מ EBAY בריטניה ו\או מפיליפ + הייתי מטפל אצל משה ממושב גינתון שהוא מומחה ברכבים אלו וחוסך כסף לעומת מוסך מורשה.

בקיצור כמו שאמרו לך, אם אתה מחפש רכב ספורטיבי קח את הקליאו, אם אתה יכול\רוצה להתפשר - לך על היאריס.

פורסם

הקליאו אחד הרכבים החסכוניים. כרגע אצלי כתוב במחשב 8 ל-100 ק"מ, שזה יוצא 1 ל-12.5. זה בנסיעה שרובה עירונית + בינעירונית עם לחיצות. מרשים!

מי שיגיע אליי עם סמבוסק שווה, אני אראה לו במחשב דרך גם 7.7 ל-100 (כמעט 1 ל-14 בנסיעה שרובה בינעירוני)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נמצאה כלה :oops:

מחר תילקח לבדיקה, רק שאלה לי לבעלי דור 2

בעמידה בסרק הורגש רעידה מוזרה ורעש של קפיץ בעת שהרגל על דוושת ברקס יש כייון מה זה הדבר הזה?

הרכב פשוט אדיר אימתני מאין כמוהו כמה כח יש לקטנה כזו

דגשים אחרונים לבדיקה ממישהו ?

מוסך ממומלץ ליישור קו ראשוני של שמנים ופילטרים ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
נמצאה כלה :oops:

מחר תילקח לבדיקה, רק שאלה לי לבעלי דור 2

בעמידה בסרק הורגש רעידה מוזרה ורעש של קפיץ בעת שהרגל על דוושת ברקס יש כייון מה זה הדבר הזה?

הרכב פשוט אדיר אימתני מאין כמוהו כמה כח יש לקטנה כזו

דגשים אחרונים לבדיקה ממישהו ?

מוסך ממומלץ ליישור קו ראשוני של שמנים ופילטרים ?

הייתי בודק מתי נעשה טיימיניג,רצועת אביזרים + קלאץ אלו הטיפולים הכי יקרים

• תוכן חדש...