Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנה פסיכוטית ומטרידה. מה עושים?

יוסי פרנקוס
שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי שכנה שמאוד מפריעה.

היא בת 60-65, צעקנית ומאוד לא נחמדה.

ביום שעברתי היא צעקה עלי ששברתי את המנורה שמחוץ לבניין כשהעברנו את המיטה.

אני חייב לציין שהמנורה היא בגובה 4 מטרים מעל הרצפה והיא גם לא נשברה.

אחר כך היא התחילה להגיד שאני חייב כסף לועד בית ושאני מתחמק כבר כמה חודשים (באותו יום שעברתי לבניין).

היו לי את הקבלות של הדייר הקודם שמראות ששולם לועד בית אבל רק שיחה לבעל הדירה גרמה לה לסתום, וגם זה אחרי כמה ימים שבהם היא הטרידה אותי כל יום.

במקרה אחר היא תפסה אותי כשיצאתי ואמרה לי שלא מקובל עליה שאני לא אוסף את הדואר שלי כל יום כי זה לא "נראה מסודר" ושכל השכנים צריכים לאסוף את הדואר כל יום.

יום אחר היא צעקה עלי על בדלים של סיגריות שזרוקים בחדר המדרגות ואמרה שיש לה 5 עדים שראו אותי מרוקן שם מאפרה (אני לא מעשן!).

בערך שבועיים אחריי שעברתי (ושילמתי על חודשיים מראש) היא דפקה לי בדלת וביקשה שאני אשלם את התשלומים לועד הבית לפחות 4 חודשים מראש. הסברתי לה שאין לי כסף כי הכל הושקע במעבר ושבחודש הבא אולי יהיה לי, והיא פשוט הציקה לי כל יום ועשתה לי "מארבים".

הסברתי לה כמה פעמים שאני לא רוצה שידפקו לי בדלת כי אני מאוד קנאי לפרטיות שלי. הייתי צריך ממש לצעוק עליה שבוע אחרי זה כדי שתעזוב אותי.

אחרי שבועיים בערך נבחרה נציגה חדשה לועד הבית והיא לא עושה לי בעיות כי כל התקשורת היא במייל.

אז זהו, אתמול נגמרה לי הסבלנות.

הכלבה של ההורים שלי אצלי למשך שבוע בזמן שהם בחו"ל ואני מקפיד להוציא אותה כמה פעמים ביום. היא רק מחרבנת ומשתינה פעם-פעמיים ביום, ואני כל הזמן עם שקית ומקפיד לא להשאיר כלום.

אז אתמול השכנה רואה אותי על הדשא של הבניין ומתחילה לצעוק עלי שאסור שהכלבים יעשו את הצרכים על הדשא ושכולם יודעים את זה כי אחר כך היא צריכה לבוא ולנקות את הפיפי שלהם (מהדשא?!?!?!).

אמרתי לה שתעזוב אותי בשקט ושאני לא מעוניין לדבר איתה, ושאני ממש אודה לה אם היא לא תפנה אלי שוב כי היא מעצבנת אותי כל פעם.

אין כזה דבר אינטראקציות חיוביות איתה.

על הכל יש לה טענות.

היא אמרה שאין לה בעיה אבל שהיא רוצה לראות שאני עושה מה שהיא אומרת לי.

אגב, הכלבה כבר השתינה כמה דקות לפני זה אז היא לא עמדה להשתין שוב (אני מכיר אותה).

כתגובה לזה, השכנה אמרה "יש לך חוזה עם הכלב שאומר שהוא לא ישתין? זה אומר שאתה לא מבין בכלבים".

כרגע אני מפחד לצאת עם הכלבה מהדירה כי אני עלול ליפול על השכנה הזאת בצעקות שוב. אין לי כוח אליה ואני לא מעוניין בשום שיחה איתה.

מה עושים?

מצ"ב תמונות עדכניות של הכלבה.

DAffy1.jpg

Daffy 3.jpg

Daffy2.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

יש לי שכנה כזו בדלת ממול. אני לא אכנס לכל הסאגה, כי אין לי כוח, אבל כשהיא התחילה להלך אימים על הבת שלי, החלטתי שנגמר. בהזדמנותה הראשונה כשהיא פתחה את הפה, הרמתי עליה שאגות, 2 ס"מ מהפנים.

נכנסה לדירה שלה, קראה למשטרה, אמרה שאיימתי עליה.

בא שוטר קהילתי , סיפרתי לו הכל, הלך.

מאז שקט.

דממה.

הרי השכנה שלך מחפשת לריב. אתה צריך שהסיפוק שהיא משיגה מהריב יהיה קטן מאי הנעימות של הריב עצמו (חוק אי הנעימות האוניברסלי). בפעם הבאה תתחרפן, היא תחשוב שאתה דפוק בראש, ולא תתעסק איתך יותר.

אם תבוא משטרה, תגיד שזה בסדר, במבי שלח אותך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופציה ב' זה פשוט להתעלם.

היא צועקת? תתעלם ותמשיך ללכת. היא מדברת איתך? תתיחס אליה כאילו היא אויר.

תוודא שאתה בסדר (משלם ועד בזמן, לא משאיר "מזכרות מוצקות" של הכלבה וכו'), ומהשכנה פשוט תתעלם. מניסיון, כשהיא לא תשיג את המטרה שלה (לעצבן אותך) היא תתאדה.

ואגב: שתן של כלבים הורס דשא, כך הגנן בבניין שלנו טוען.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי שכנה כזו בדלת ממול. אני לא אכנס לכל הסאגה, כי אין לי כוח, אבל כשהיא התחילה להלך אימים על הבת שלי, החלטתי שנגמר. בהזדמנותה הראשונה כשהיא פתחה את הפה, הרמתי עליה שאגות, 2 ס"מ מהפנים.

מאז שקט.

דממה.

הרי השכנה שלך מחפשת לריב. אתה צריך שהסיפוק שהיא משיגה מהריב יהיה קטן מאי הנעימות של הריב עצמו (חוק אי הנעימות האוניברסלי). בפעם הבאה תתחרפן, היא תחשוב שאתה דפוק בראש, ולא תתעסק איתך יותר.

גדול !!!

אני כבר כתבתי על שכנים בעייתים בעבר, תהיה משוגע (תצעק עליה שראית שהיא מפזרת את המאפרה בתיבת דואר שלך ושהיא צריכה להפסיק לעשות פיפי על הדשא כי הכלבה שלך צריכה לנקות אח"כ), אף אחד לא מתעסק עם משוגעים.

והכלבה, יפייפיה אמיתית.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלח לכיוונה אצבע משולשת תוך כדי שהיא צועקת ופשוט תתעלם מכל מה שהיא אומרת- אחרי שהיא תראה שאתה שם עליה זין היא לא תדבר איתך יותר.

אנשים כאלו נהנים כשיש את האיטרקציה הזו וכשיש מישהו שמשתף פעולה אז זה כמו לזכות באיזה הגרלה יומית. ברגע שאתה עושה את זה ללא מעניין אז זה כבר באמת לא מעניין ואז יהיה לך שקט.

נכון, היא בת 60 והיא אישה מבוגרת אבל היא הביאה את זה על עצמה = כל האמצעים כשרים.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלח לכיוונה אצבע משולשת תוך כדי שהיא צועקת ופשוט תתעלם מכל מה שהיא אומרת- אחרי שהיא תראה שאתה שם עליה זין היא לא תדבר איתך יותר.

+1

אנשים כאלה תשבור עם אדישות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה?? בשבילי זה דלק לנסיעה , תן לי שכנה כזאת רק תן , אני רק צוחק לה בפנים כל היום, רק צוחק והיא צועקת ואני צוחק .

אני מת על אנשים הזויים, למתוח את הגבולות במוח שלהם, זה הכי כיף שיש. היא בטח בודדה ואומללה והיא מוציאה את האגרסיות עליך לא מפאת שינאה אלה מפאת כמיהה לצומת לב, תבוא לה הפוך על הפוך ותזמין אותה לארוחת ערב, ואז תראה מה יקרה ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כלל ההתקשרות בין הדיירים עברה למייל, אז תן לה את המייל שלך, ותגיד לה שמעכשיו כל ההתקשרות היא דרך המייל :idea:

:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכל העצות כאן העצה היחידה הנכונה היא להתעלם. כשאוויר צועק עליך אתה עונה? כשאוויר מדבר אליך אתה מקשיב? כשאוויר אומר שהכלבה שלך עושה צרכים על הדשא אתה מגיב?

אותו הדבר.

בנוסף, תרים טלפון לבעל הבית ותגיד לו שאתה דורש ממנו שיוריד אותה מהגב שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתה לי "מתנה" כזו, בוא נגיד שכשהיא פקעה לי את הווריד היא בסוף עברה דירה וגם התגרשה 8)

הסוד הוא התעלמות מוחלטת (קשה) או להיות יותר מצ'וגע ממנה.

לדוגמה, היא היתה משאירה נעליים מסריחות של בעלה ואת כל קולקציית העקבים שלה במסדרון המשותף. דיברתי בטוב הרבה פעמים ולא עזר, אז העמסתי הכל לשקית וזרקתי 70 ק"מ מהבית. בערב דפקתי לה בדלת והסברתי שאם עוד פעם יהיה משהו בשטח המשותף שלא שייך לשם, שתחפש אותו בפחים של קרית מלאכי. הסתובבתי ונכנסתי הביתה.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאז שקט.

דממה.

אם השכנה שלך הייתה קצת יותר "חכמה" היא הייתה אומרת שנישקת אותה אחרי הצעקות או ששלחת ידיים.

אוטומטית היית מבלה לילה במעצר.

בימינו חובת ההוכחה היא עליך, ברגע שאישה מגישה תלונה על הטרדה מינית עוצרים את ה"מטריד" אוטומטית.

אחר כך לך תוכיח שאין לך אחות.

קחו זאת בחשבון ותזהרו.

פרנקוס, אני הייתי משגע אותה במקומך, מסתלבט וצוחק על כל דבר שהיא אומרת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו באמת אתה צריך פורום בשביל השטויות האלו.?

פשוט תלך אליה ותגיד לה שאתה עורף לה את הראש בפעם הבאה שהיא פונה אליך ותפחיד אותה קצת.

תדאג שלא יהיו עדים לאיומים וזהו...

:lol:

אגב היא פולניה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם השכנה שלך הייתה קצת יותר "חכמה" היא הייתה אומרת שנישקת אותה אחרי הצעקות או ששלחת ידיים.

היא לא היתה לבד, ואין שום סיכוי שמישהו היה מקבל את הגירסא הזו של הדברים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...