Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע יוסי, נפגשנו כמה פעמים ואני תופס ממך בחור עם ראש על הכתפיים - אבל(!) תפסיק להיות ילד!

היא ניגשת אלייך - תסתובב אליה תיכנס לה לתוך הפנים ותצעק שאם היא מדברת עוד פעם אתה משפד אותה ועושה שווארמה לשכנים!

וככה כל פעם עד שהיא תפחד לגשת אלייך, לפני זה, ע"מ לכסתח את עצמך תדאג שיהיו צילומים שלה מתנפלת עלייך בהם היא יוצאת מאיימת מאד ומשפילה וזהו. אופציה אחרת שאולי יותר תתאים לך זה פשוט לעבור לידה בלי להסתכל, היא דופקת בדלת - לפתוח, "כבר תרמנו", לסגור - באמת שנשים זקנות וממורמרות הן עם מעצבן מאד, אבל נורא קל להתמודד איתן, פשוט בגלל העובדה שחוץ מפה גדול אין להן מה להציע וכל מה שהיא יכולה לעשות לך אתה יכול להחזיר לה פי 700, אחרי שהיא תבין את זה היא תפסיק.

ממליץ לך להעביר את ההצעה לכל הדיירים עד שהזקנה הבלה תתחיל לפחד מהצל של הבניין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני פשוט מעביר את האחריות לשכנים.

אני לא אגור פה כל החיים אבל להם יש דירות פה והם גרים כבר כמה עשורים.

זאת לא הבעיה שלי ואני לא הולך ללכלך את הידיים עם הקטעים האלו.

הרעיון הוא:

1) שיהיו ראיות למה שהיא עושה.

2) אולי הבת שלה תקלוט את הרמז ובאמת תעשה משהו בנידון.

פורסם

נו אז תלך על האפציה השנייה, תתעלם בגסות, סה טו.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תשמע יוסי, נפגשנו כמה פעמים ואני תופס ממך בחור עם ראש על הכתפיים - אבל(!) תפסיק להיות ילד!

היא ניגשת אלייך - תסתובב אליה תיכנס לה לתוך הפנים ותצעק שאם היא מדברת עוד פעם אתה משפד אותה ועושה שווארמה לשכנים!

מצטער לאכזב אותך (ואת יוסי) אבל לפחות ממה שהוא מתאר, השכנה הזאת סובלת מבעייה נפשית אמיתית. לא בקטע של "וואי, היא מה זה משוגעת, יש לה בעיה נפשית", אלא בקטע של לאשפז אותה בבית חולים לחולי נפש. לדעתי אין מצב שהיא תפסיק, כי היא פשוט לא מסוגלת אחרת. אולי צריך באמת לנסות ולערב את הרשויות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה שזה יאכזב אותי? :)

בכל מקרה, אם היא משוגעת באמת ולא סובלת מתסמונת "זקנה בלה ומעצבנת" אז זה סיפור אחר לחלוטין ואפשר.. יותר נכון צריך להודיע לרשויות.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מספר 46

כל מילה בסלע. למדתי בגיל מאוחר יחסית שאפשר גם לשאוג בחזרה (כשצריך),

לא משנה על מי (כמעט), וממש לא מתים מזה. חלאס, פרנקוס, תפסיק לברבר במקלדת,

לפעמים החיים פשוטים (טריקת דלת בפרצוף / צלצול למשטרה במידת הצורך).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אמרתי את זה לפני חודשיים ואני אגיד את זה שוב.

תתעלם. פשוט ככה. גם לפסיכים נמאס

נכנסה אלייך הבייתה? שב על הספה ותדליק טלוויזיה, אתה אפילו יכול לבקש ממנה להרתיח מים.

מתנפלת אלייך בחדר המדרגות? תזוז קצת הצידה ותמשיך ללכת.

דופקת לך בדלת? אל תענה. כמה היא כבר יכולה לעמוד שם?

בסוף היא תפסיק, או תמות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...