Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרנקוס תעלה תמונות של השכנה להמחשה, רצוי ליד אבטיח :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי הסיפור הבנתי שהיא ניראית ככה:

http://www.youtube.com/watch?v=t2s-WbUrtuk&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תגיד לי מה אתה באמת עושה חשבון לאיזה קשישה צווחנית ובגלל זה אתה מפחד להוציא את הכלב?

יש לך פה 2 אופציות שאני משתמש למישהו שמתחיל בצעקות ככה , או שאני יוצא עליו בחזרה בצעקות או שבמקרה כזה של איזה קשישה עם שריטה הייתי מסתלבט עליה קצת ומדליק אותה שתצעק עוד.

סתם דוגמא נגיד היא תראה את הכלבה מחרבנת על הדשא בכוונה אל תאסוף ושהיא מתחילה לצעוק תגיד לה שדיברת עם הגנן של העירייה וזה זבל אורגני ושהוא אמר שזה טוב לדשא , או כל שטות אחרת שתגרום לה לצעוק יותר חזק...

פורסם

עדיף לא לדבר עם השכנה כי זה לא יעזור.

אבל בפעם הבאה שהיא עוברת לידך תעשה את עצמך מדבר בטלפון וצועק.

בן זו#ה פעם אחרונה שאני מדבר איתך אם אני לא מקבל את הכסף אתה מת.

אני מוכן לתת ימים בשבילך הדקירה האחרונה לא הספיקה...

היא לא תפנה אליך יותר באחריות וגם לא תוכל להתלונן עליך.

פורסם

מקרה שיצא לי לראות:

שכן מרכיב אוזניות באופן קבוע ונראה תמיד כשקוע עמוק במוזיקה שלו. הוא עושה זאת באופן מאוד מופגן שעד שלא נוגעים בו, הוא לא מבחין שמישהו בכלל מנסה לדבר איתו. גם אחרי שכבר ברור לו שמישהו מנסה לדבר איתו, התגובה שלו היא בתנועות ידיים - תמתין לסוף השיר.

משום מה השיר לא מגיע לסופו ומי שמחכה פשוט מתייאש והולך.

ממה שאני הבחנתי לאורך זמן - הוא שומע את מי שהוא רוצה לשמוע ולא שומע את מי שהוא לא רוצה לשמוע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכונים:

בערך שבועיים אחרי שהחזרתי את הכלבה להורים שלי, השכנה תקפה אותי שוב ואמרה שיום לפני כן הכלבה לא נתנה לאף אחד לישון כי היא נבחה כל הלילה (הכלבה לא נמצאת אפילו בעיר ואני בספק שאם היא נבחה בכרמיאל, שמעו אותה פה).

אפילו ההסבר הזה לא עזר.

ועד הבית החדש שלחה מייל לכל הדיירים שבו היא מתארת את השטויות שהפסיכוטית עושה.

כתגובה השכנה הפסיכוטית שלחה גם מייל די ארוך (שנכתב על ידי הבת שלה) ובו היא תוקפת בחזרה.

ככה התחילה מתקפת מיילים בין כל השכנים, כשהעמדה הרשמית שלי היא "לא אכפת לי, אני מחכה למכות".

הפסיכוטית באה אלי לפני כמה ימים ואמרה שיש בעיה בצנרת של הכיור.

זה היה התירוץ שלה להיכנס אלי הביתה ואז היא התחילה עם האשמות שלא קשורות אלי בכלל.

כתבתי לועד הבית שאני לא יכול להפעיל כוח על אישה קשישה אבל בפעם הבאה שהיא תידחף לי לבית אני אטפל בזה כי יש לי גם זכויות, אז שיפתרו איתה את הבעיות כבר ושתפסיק להציק.

עוד משהו שהיא עושה אלו מארבים, שבהם היא תופסת דיירים מנסה להאשים אותם בדברים שונים ומשונים.

לפעמים זה קורה גם עם אורחים כי היא שולחת "מסרים" לדיירים.

אני מתפתה לפרסם פה את המיילים של ועד הבית כי הם גרמו לי להתגלגל על הרצפה מצחוק אבל אני לא בטוח אם יש חיסיון כלשהו על זה.

פורסם

שקלתם אשפוז כפוי?

אפשר לפנות לרשויות כדי שישקלו את זה, אם אכן המצב חמור כפי שאתה מתאר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי איך שזה נשמע, היא כנראה מאמת פסיכותית ומשוגעת.

אני הייתי שוקל תלונה מאורגנת של הועד והדיירים למשטרה.

אולי אחרי ששוטרים יסבירו לה מה לא בסדר אצלה זה ירגיע אותה.

לרוב זה לא עובד על משוגעים, אבל אולי זה יעזור.

או לחלופין לקבל את הצעתו של TheHunter88.

פורסם

יוסי, המקרה שאתה מתאר מתאים להגדרת התפקיד של שוטר קהילתי. תפנה אתה, או יו"ר ועד הבית שלך לבסיס משטרה קהילתי בשכונה שלך, תסבירו לו את הנושא, תראו את המיילים ותבקשו ממנו להרגיע את השכנה. בדרך כלל זה מפסיק את הבלאגן.

פורסם

ועד הבית החדש שלחה מייל לכל הדיירים שבו היא מתארת את השטויות שהפסיכוטית עושה.

כתגובה השכנה הפסיכוטית שלחה גם מייל די ארוך (שנכתב על ידי הבת שלה) ובו היא תוקפת בחזרה.

ככה התחילה מתקפת מיילים בין כל השכנים, כשהעמדה הרשמית שלי היא "לא אכפת לי, אני מחכה למכות".

מה דעתך לפנק את השכנה המעצבנת באיזה וירוס נחמד דרך המייל?

פורסם

הנה המייל שכתבתי היום כתגובה לכמה מיילים מעצבנים:

אני לא מכיר פה את כל העובדות, ורובן לא רלוונטיות מבחינתי.

מה שאני רואה זה:

1) מהיום שעברתי לבניין X מטרידה אותי עם תלונות על דברים שלא היו ולא נבראו (ששברתי מנורות למשל).

2) X "אורבת" לדיירים ומחפשת בעיות בלי צורך כלשהו. למשל, הכלבה של ההורים שלי הייתה אצלי לשבוע וX צעקה על זה שהכלבה על הדשא ואמרה שהיא צריכה "לנקות את הפיפי" אחר כך, למרות שהכלבה כבר השתינה במקום אחר, X כבר לא בועד הבית ואי אפשר לנקות שתן מדשא.

3) יעל עושה את העבודה שלה בצורה טובה ושקופה ולי לפחות אין תלונות (נפגשנו פעם אחת פנים מול פנים וזו הייתה חוויה חיובית).

אני שכן מאלו שאף אחד לא שם לב אליהם כי אני מנסה לא להיכנס לויכוחים עם השכנים, אבל ההטרדות מצד X עוברות כל גבול.

פניתי אפילו לפורומים באינטרנט לבקש עצות להתמודדות איתה.

בהתחלה זה היה מצחיק, עכשיו זה עבר כל גבול.

בגלל הסיבה הזו גם הפסקתי לגשת לדלת כשמישהו מצלצל בפעמון כי זה תמיד משהו לא רלוונטי ונגמר בטונים גבוהים.

בגלל כל זה, לא מפתיע אותי שום דבר שיספרו לי על ההתנהגות שלה ואם ההטרדות ימשיכו, אשקול גם תלונה רשמית אצל הרשויות.

יוסי

קיבלתי שתי תגובות מהשכנים בינתיים:

הנה הראשונה:

יוסי שלום!

אני השכנה דלת לידך.

ישר כוח שסוף סוף מישהו מעז להגיד את האמת בפנים.

תאר לך שאני סובלת אותה מהיום הראשון שהיא עברה לגור כאן, משהו כמו 20 שנה.

אפילו הגעתי איתה לתלונה במשטרה, אבל כמובן לא נעשה דבר.

אם תרצה יותר פרטים אתה מוזמן להקיש על הדלת באיזה ערב ואני אספר לך.

השניה הייתה ממי שפועלת כיום כוועד בית והיא אומרת תודה על החיזוק.

• תוכן חדש...