Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מומלץ במקום איגניס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על איגניס 2003 מנוע 1300 אוטומט 150K ק"מ לפי מחירון יד 2 שווה 37000, האם במחיר זה, או עם תוספת קטנה של מחיר יש רכב שכדאי להחליף אותה בו? (רכב אמין, אוטומט, חסכוני, מתאים גם לנסיעות ארוכות פעם פעמיים בשבוע, נהגת יחידה רב הזמן )

תודה

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי את השאלה, אבל אם הכוונה כאן היא למכור את האיגיניס שלכם ולרכוש משהו אחר במקום, נראה לי שחבל על הזמן וההתעסקות. לא בגלל שלא תמצאו משהו אחר, טוב יותר, באותו התקציב. האיגניס לא נחשבת למוצלחת במיוחד, כך שלא אמורה להיות בעיה לבצע קפיצה קטנה בתחום הנוחות והחיסכון. העניין הוא שהחלפה כזאת דורשת לא מעט זמן, כוח ועצבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גטס או סיריון מליסינג או השכרה בעסקה מימונית. בהחלט עדיף.

ניתן למצוא גטס 2008 ב50 אלף שקל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מסכים עם מה שdorsht המליץ לך-

בתקציב הזה + תוספת קטנה אתה יכול למצוא יונדאי גטס מודל 2008. זו קפיצה משמעותית בשנתון הדגם, אך קח בחשבון שצריכת הדלק של הרכב הזה מעט גבוהה מהממוצע. דגמים קומפקטיים אחרים שיכולים לבוא בחשבון הם דייהטסו סיריון (מודל 2006-2007, מודל 2008 יהיה יקר יותר מהתקציב שלך).

גיל מאוויס

פורסם

המחירון של הסיריון בקרוב מאוד יתן צלילה חופשית, עקב הפסקת היבוא שלו לאירופה בכלל ולארץ בפרט. לוי יצחק כבר נתן את הדעת בכתבה שפורסמה במוסף כלכלי של ידיעות אחרונות השבוע, ואמר שזה ישפיע מאוד על המחירון של הרכב.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
מסכים עם מה שdorsht המליץ לך-

בתקציב הזה + תוספת קטנה אתה יכול למצוא יונדאי גטס מודל 2008. זו קפיצה משמעותית בשנתון הדגם, אך קח בחשבון שצריכת הדלק של הרכב הזה מעט גבוהה מהממוצע. דגמים קומפקטיים אחרים שיכולים לבוא בחשבון הם דייהטסו סיריון (מודל 2006-2007, מודל 2008 יהיה יקר יותר מהתקציב שלך).

גיל מאוויס

יש לי גטס 2008 מדגם GLX (שהוא בוודאי כבד יותר מGLI ובוודאי מהGLF חסר כל האבזור) והוא עושה לי בעיר 1:9, חלק עם מזגן. אני חושב שזו צריכה סבירה בהחלט. אני מאמין שאפשר גם להגיע ל1:10, אולי אפילו 1:11, מאוד תלוי בסגנון הנהיגה ובאיך נהגו ברכב לפנייך (ביונדאי של ההורים ושל קרובי משפחה - i30CW וi20, צריך לנהוג רגוע ב2000-3000 ק"מ ראשונים כדי שהצריכת דלק לא תהיה גבוהה, היות ומדובר ברכב ליסינג או השכרה, קשה לי להאמין שמישהו ציית לכלל הזה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות, יש אולי עוד הצעות? (אנחנו לא כל כך אוהבים את הגטס ומחפשים משהו יותר חסכוני ממנה)

פורסם
בסביבות ה-60K יש לך רכבים קטנים וחסכוניים כגון הC1 והאלטו יש גם את הפיאט פנדה שגם דומה לאיגניס רק שזה חדש מהחברה עם אחריות:-).

40K הוא התקציב, לכן 60K זה הרבה מעל התקציב

• תוכן חדש...