Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת מחשב נייד חדש - ACER vs. HP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מחיפוש נרחב באינטרנט הגעתי לשני המועמדים הסופיים :

Acer Aspire 5740G i3-330M

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1514

מול HP Presario CQ62

http://www.hoger.co.il/HP-Presario-CQ62-8937

מי מהם ייתן תמורה טובה יותר לכסף? ביצועים טובים יותר? ועמידות לאורך זמן (הנייד האחרון שלי החזיק בידיוק שנתיים, לפני ששבק חיים).

אם למישהו יש עצה למחשב טוב יותר בסדר גודל הזה של מחיר (3000~ ש"ח), השימוש שלי הוא צפייה בסרטים (HD) ולרוב גלישה באינטרנט. אני מעדיף שהצג יהיה באיכות HD ושיהיה כרטיס מסך איכותי. חובה יציאת HDMI.

תודה רבה מראש לעוזרים.

פורסם

למחשבים שהצגת אין כרטיס מסך איכותי. גם אין אחד לא איכותי. פשוט יש integrated graphics

מצד שני לצפייה בתכני HD וגלישה באינטרנט לא צריך כרטיס גרפי טוב במיוחד.

בכל אופן, תשכח מה HP - מחשב מיושן וגרוע

לגבי ב ACER - גם פירמה שאני באופן אישי לא הייתי מתקרב.

תנסה למצוא DELL שיתאים לדרישות שלך, למשל באתר notebookclub.co.il

אין לי המלצה ספציפית כי אין מספיק נתונים על הדרישות שלך (גודל וניידות למשל ...)

פורסם

בסופו של דבר (ובהמלצת מספר אנשים העוסקים בתחום המחשוב) הזמנתי את המחשב הזה:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778200

מה דעתך לגביו? (קיימת אפשרות לבטל את העסקה)

אין לי ממש צורך לנייד אותו, אני לא יוצא איתו מחוץ לבית לכן אני רוצה מסך 15.6 ולא מיני נייד.

פורסם

לגבי ב ACER - גם פירמה שאני באופן אישי לא הייתי מתקרב.

יש לי ACER ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא כבר זמן רב עובד 24/7 ואין איתו בינתיים שום בעיות (טפו טפו טפו).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם לי יש ACER כבר יותר מ 4 שנים, הדגם שלי נחשב לדגם קשה ביותר לפירוק וטיפול, ובנוסף גם סובל מקירור לא משהו.

אבל, המקלדת מעולה, המסך נהדר, והיחס ביצועים מחיר שלו (לפני 4 שנים) היה מעולה.

הוא שימש אותי לסרטי HD ועריכת וידאו ללא שום בעיות (בכל זאת הוא בן 4), חוץ ממאוורר קטן בצד שדאג לפנק אותו :-D

היום המחשבים שלהם כבר לא מתחממים ובנויים הרבה יותר טוב, ד"א, הם כבר היצרן מספר 2 בגודלו.

ואם כבר מדברים על ACER,

תרשו לי בהזדמנות זו להמליץ על חבר הפורום thewolf (ארז) מפיסיהוליק, הוא היחיד שהצליח, בעדינות ובמקצועיות מופלאה, לפרק את ה ACER שלי לגורמים, להחליף משחה תרמית ולנקות אותו, וזה באמת סיפור מאוד מאוד לא פשוט. אני בעל נסיון רב בפירוק מחשבים נייחים וקצת בניידים, ולמרות זאת, אין לי ספק שאם אני הייתי מפרק את המחשב הזה הוא לא היה חוזר לפעול :-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

HP ממש ממש אכזבה,

לפני 3 שבועות באמצע הרצאה בלימודים, המחשב נכבה ולא נדלק יותר.

הלך לוח אם, האחריות קצרה ונגמרה וכל מה שנותר זה לזרוק אותו לפח...

עריכה: אני רואה שהזמנת ,מקווה שאצלך יהיה הרבה יותר טוב.

שוב יש כאן את הסיפור של אחריות של שנה אחת בלבד שזה מאוד מאוד בעייתי, ככל שהמחשבים חדשים וזולים יותר כך הם לוקים בתקלות ולכן חשוב אחריות יותר ארוכה כדי שהמחשב לא ישב אצלך כאבן שאין לה הופכין אחרי שנה וחצי כמו שקרה אצלי למשל.

אני רכשתי DELL, אחריות ל3 שנים בבית הלקוח פלוס אופציה להארכה ל5 שנים בתוספת 300 ש"ח (לא הלכתי על זה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אם לא חבל לך על הHP אז תמצא משהו שיחמם לך את הכרטיס מסך על הלוח, אחרי זה להוסיף לוחית נחושת במקום האלומיניום שתקוע שם.

אודי A4

דימה.

פורסם

היתה לי התלבטות גם לגבי לפטופ.

בסוף נרכש המכשיר הזה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765027

אותו מפרט רק עם כרטיס מסך של ATI בעל ג'יגה זכרון.

המחיר הרבה יורת נמוך מהמחיר שמוצג בזאפ (נקנה באילת בסוף השנה הקודמת).

לגבי ה-ACER, יש את אותו מחשב לחבר שלי (רק עם כרטיס מסך RADEON 5650 1GB)

המחשב נקנה בהונג קונג, החסרונות שלו שהוא יחסית כבד משאר הלפטופים וסובל מבעיות חימום, גם ל-ACER יש רק אחריות לשנה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

HP מהסדרות היקרות מעולים.

יש לי אחד שסבל התעללות מדהימה מילדים ואפילו צנח יום אחד מעל ארון בגדים על הרצפה תוך פיזור פלסטיקים לכל עבר - אבל עדיין עובד כמו חמור.

מה שכן = השירות של HP בארץ (ואני מדגיש בארץ) הוא אחד הגרועים ביותר שנתקלתי בהם מעולם.

פורסם
בסופו של דבר (ובהמלצת מספר אנשים העוסקים בתחום המחשוב) הזמנתי את המחשב הזה:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778200

מה דעתך לגביו? (קיימת אפשרות לבטל את העסקה)

אין לי ממש צורך לנייד אותו, אני לא יוצא איתו מחוץ לבית לכן אני רוצה מסך 15.6 ולא מיני נייד.

אני לא יודע מי מהעוסקים בתחום המליץ לך על HP.

מניסיוני המחשבים שלהם לא אמינים והשירות לקוי.

פורסם

אני כבר כמעט 3 שנים עם HP PAVILION עד כה ללא שום בעייה בכלל, עובד כל יום כל היום ולא מראה שום כוונות להפסיק בזמן הקרוב, בהתחלה הייתה לי בעיה עם הויסטה ואף אחד בחברה לא עזר לי, לפני חודש פניתי אליהם דרך האימייל כדי למצוא איזה דרייבר שלא עבד לי והם לזרו אליי באותו היום עם קישור לדרייבר הנכון, לאחר מכן חזרו אליי כדי לברר אם הבעיה סודרה.

כנראה שמישהו עשה שם שיעורי בית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...